Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
justasjuskevicius
2013 m. liepos 1 d. 09:36:31 2013-07-02 09:37:04

Mano pažintis su Iron Maiden prasidėjo nuo albumo Dance of Death, ir kai visa diskografiją perklausiau, tai man mėgstamiausias ir yra Dance of Death, tad pažintis gera, šiaip ir iš senu gabalu yra ką paklausit, bet šitam CD vistiek daug geru gabalu, o šiaip kas be ko jie legendos.

Atsakyti
juozasp
2013 m. vasario 7 d. 23:15:20

Super grupė,nors man jie ne idealai,bet klausau jų ir visada kaifuoju.

Atsakyti
Trampumpoolee
2013 m. sausio 23 d. 15:24:59

Pirmas albumas kuri turejau proga isgirst buvo "The X factor" ir man jis patiko. Veliau isigijau dviguba CD "Best of the beast" ir likau salyginai patenkintas tik keliais kuriniais is "The X factor" :D , o siaip pamenu gerokai nuvyle mane Iron Maidenai tasyk. Kazkokie komerciski pasirode... Nezinau ar vertetu kazka is naujo ten klausyt, aisku nesu as koksnors expertas, bet kad pvz tokie power metalistai kaip"Symphony X" dėtu Iron Maidenus i pavesi - tai be kalbu.

Atsakyti
Alvydas1
2013 m. sausio 22 d. 09:25:15

"Iron Maiden kūrė kaip tik per saldžią muziką, jeigu lyginsime su Judas Priest arba Black Sabbath"

Leiskite nesutikti.Saldumo Iron Maidenuose niekaip neįžvelgiu. NWOBM grupės saldžių baladžių nekūrė. Saldžios baladės yra Scorpions ar Axel Rudi Pell zona. Iron Maiden heavy metalas yra su power metalo priemaiša. Štai ta dedamoji dalis stokoja jausmingumo, kas grupę visumoj partraukia šiokiu tokiu šaltuku. Briuso Dikenso vokalas galingas, aukštas registras , kaip ir Robo Halfordo nepriekaištingas. Skiriasi dainavimo technika - Briusas forsuoja (bet nedūsta jam net beprotiškai besiblaškant po sceną), Robo naturaliai (gal gėjiškai) aukštas balsas. Mėgstu abu šiuos vokalistus ir neįsivaizduoju abiejų grupių be jų. Vis gi, Judas Priest man kaip ir Dovilly arčiau širdies, nors Priestus klausyti pradėjau vėliau už Iron Maiden. Periodas su DiAno irgi geras ir abi heavy metal vėliavnešes arčiausiai sieja. Styvas Haris visad norėjo ant savo bosinės linijos turėti dvi solines gitaras, grojančias unisonu ir atsiskiriančias per terciją, kas duodavo grupei jėgos ir ekspresijos. Tokiam pagrindui atitinkamai reikėjo ypač galingo vokalo. Iron Maiden kompozicijos gan sudėtingos techniškai ne vien tik dėl didelio tempo, tačiau melodijos įvairumas mano ausiai tenka Judas Priest sąskaiton. Aplamai, abi grupės liuks. Ir jų koncertai nepakartojami.

2012 m. lapkričio 12 d. 17:40:46

antra mano megiamiausia grupe. Turinti puikiu hitu: fear of the dark, the trooper, run to the hills, wasted years, 2 minutes to midnight :) klasikine metalo grupe. man Iron Maiden ir Metallica yra dievai

2012 m. liepos 20 d. 17:25:00

Nesu stiprus sunkiosios muzikos mėgėjas, kaip Dovilly, bet heavy metal tikrai labai mėgstu ir pirmą kartą girdžiu, kad Iron Maiden muzika "šalta". Niekada to nepasakyčiau, nes Iron Maiden kūrė kaip tik per saldžią muziką, jeigu lyginsime su Judas Priest arba Black Sabbath. Jei tektų išrinkti, kuri daugiausia sukelia jausmų, arba yra šilčiausia - iš tų trijų tikrai Iron Maiden. Judas Priest yra nemažą atsiliekantys, bet vis tiek sakyčiau, kad būtent ne Maidenuose, o JP kažko trūksta.

Na, nežinau, čia aš vertinu kaip roko muzikos mėgėjas ir sunkiojoje tikrai su niekuo negaliu lyginti. Gal net nesuprantu, ką jūs, metalistai, vadinate šilta arba sunkia muzika. Bet Iron Maiden neturiu pasakyti jokio blogo žodžio. Jie puikūs.

2011 m. spalio 22 d. 22:04:31
Na Iron Maiden yra tikrai puiki grupė. Jų muzika techniška ir visa kita, bet, mano asmenine nuomone, jiems kažko trūksta. Ne, ne sunkumo, kaip čia sakė, tačiau kažkokia "šalta" ta jų muzika. Galėčiau sakyt kad ne mano stiliaus, ale kad patinka man heavis va kad ir Judas Priest, man jie kur kas geresni atrodo, nors Iron Maiden, dėl man nesuprantamų priežasčių, už anuos populiaresni

2011 m. spalio 22 d. 20:29:09 2011-10-22 20:33:08
Wildchild1, nemanau, kad jiems trūksta sunkumo. Sunkumo trūksta tau, tokiu atveju tiesiog eini klausyti kitų grupių, kurių grojime sunkumo tau pakanka Ir šiaip, arba muzika patinka, arba ne, čia toks prikibimas 'per lengvi' tai jau atsiduoda kažkokiu noru pasirodyt prieš patį save, kad klausai tik sunkiooooos muzikos, ir net jeigu grupė visais atžvilgiais puiki, bet tau trūksta kriokimo, distortintos gitaros ir nenutylančių būgnų, tai jau jos neva negalima klausyti - Tas pats, kas sakytum, kad geri tie Pink Floydai, ir žodžiai puikūs, ir muzika paveiki, bet kažkokie per lengvi.
Atsiprašau, jei nuskambėjo kaip nors užgauliai, tikrai nekaltinu tavęs niekuo, galbūt tiesiog esi pripratęs nuolat klausyt kažko ekstremalesnio, bet juk ne vienas muzikos stilius ir pakraipa yra ir nereiktų jų gerumo matuoti vien 'sunkumu'. O stipriai pasunkinus heavy metal tai jau būtų nebe heavy metal, o kita metalo pakraipa.

Kažkaip man atrodo, kad jei Iron Maiden grotų 'sunkiau', tai būtų užgožtas jų melodingumas, epiškumas, jėgos pojūtis muzikoje, viskas, kas iš tiesų ir veža klausant Maidenų.
Aišku, jei nesutinki su manim arba manai, kad neteisingai tave supratau, niekas tau nedraudžia mėginti man įrodyti, kad yra kitaip

2011 m. spalio 16 d. 20:41:43
Vieninete metalo grupe,kuri patinka. (Y)

Atsakyti
Ernestas8
2011 m. spalio 16 d. 14:39:58 2011-10-16 14:40:40
Viena geriausių 80's heavy metal grupių, nepakartojamas Bruce vokalas, turi daugybę gerų dainų. Mano mėgstamiausios: Fear Of The Dark, Wasted Years, The Trooper, Holy Smoke, Can I Play With Madness?, Run To The Hills, The Wicker Man.

Atsakyti
Wildchild1
2011 m. spalio 15 d. 21:12:24
Gera grupe , as ja daznai klausau geriausias ju albumas mano poziuriu yra Powerslave , bet grupei sunkumo truksta tai tikrai

Atsakyti
comfanta
2011 m. kovo 16 d. 12:43:09
Man „Iron Maiden“ geriausia grupė pasaulyje. O jų geriausias albumas „Fear Of The Dark“.

Atsakyti
andriosas
2011 m. vasario 21 d. 21:21:37
Man apskritai jie man patinka , gera grupe ir pan. bet ilgiau pasiklausius man jau reikia kasko stipresnio.

2010 m. rugsėjo 3 d. 02:13:37
Turbūt vieninteliai ir labiausiai patinkantys iš heavy metal. Patinka viskas - kažkoks suderinamumas vyrauja jų kūryboje. Apkritai, kaip jau minėjo, Bruce'as yra nemirtingas. Kaip jis per pasirodymus skraido scenoje.

2010 m. rugsėjo 1 d. 23:53:51
Na tiesa pasakius as esu totali heavy metal gerbeja. Tai mano stilius. Esu galva pametus del ARIA/Kipelov, grupiu kurias vadina rusiskais Iron Maiden. Na bet kiek bandau klausyti Iron Maiden, na nekabina jie mane. Bruce'o vokalas geras, bet toli grazu ne geriausias... Man asmenishkai geriausias albumas 1986 metu.

Atsakyti
metallistas
2010 m. rugsėjo 1 d. 20:51:53
vokalistas turi gera balsa nors man labiau patinka James Hetfield balsas (cia kaip kam). gera grupe

2010 m. kovo 12 d. 10:29:16
sveikinam steve harris!!!

Atsakyti
sephiron
2010 m. sausio 27 d. 17:12:46
gersai su gimtadieniu xD

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gruodžio 30 d. 19:44:37
V3rtig0 rašė:
Super grupė. Dickinson'as ne veltui vadinamas oro reido sirena, jo vokaliniai sugebėjimai dar vis tebina mane.

Taigi jis ir pilotas yra

2009 m. gruodžio 30 d. 13:58:00
Super grupė. Dickinson'as ne veltui vadinamas oro reido sirena, jo vokaliniai sugebėjimai dar vis tebina mane.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anathema Anathema
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 387
  Iš viso užsiregistravę: 73574
  Naujausias narys: ScottyLenk
  Šiandien apsilankė: 173369