jej ce del brendima nieks nepades patys isnyks o jej izbere ar suurzinai uoda tai kokius tepaliukus naudok ar ka
manau cia patarti konkrecios priemones niekas negali, nes vienam ji padeda, o kitam ne. siaip kai as buvau pas odos gydytoja ji israse toki tepaliuka uz 30lt ir sake jei noriu i kazkoki veido svitinima tipo kaip soliariumas tik veidui, bet nejau. vat o tas tepaliukas buvo geras padejo.... db naudoju vitaskin prausikli... na manau cia paauglystes spuogai ir jie turetu isnykti. i hope so
kazkada turejau ju lb'aij daug....bet geriu kazkokias tabletes ir nebeturiu...bet sheijp retkarchiais ishdygsta wienas kitas....kas jau kas bet spuogus spaudyti man patinka....tox maloniai skaudus jausmas....
nekenciu ju....fu....turejau ju visa veida...bet jau puse metu jie man nebegadina gyvenimo...prisimenu kaip is pat pradziu visai jie man dalampe buvo paskaui pudros varydavau kad tik nesimatytu...
nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. birželio 30 d. 16:12:12
2006 m. birželio 30 d. 15:31:38
2006 m. birželio 29 d. 17:10:20
2006 m. birželio 29 d. 16:08:50
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. birželio 29 d. 14:28:11
2006 m. birželio 28 d. 17:42:16
2006 m. birželio 27 d. 22:41:50
2006 m. birželio 27 d. 21:56:24
2006 m. kovo 11 d. 20:22:00
2006 m. kovo 8 d. 19:23:59
2006 m. kovo 8 d. 18:30:07
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 8 d. 17:27:32
2005 m. rugpjūčio 7 d. 16:16:28
2005 m. rugpjūčio 7 d. 16:15:21
2005 m. rugpjūčio 7 d. 15:34:40
2005 m. rugpjūčio 7 d. 15:28:07
labai padeda maisto papildas "nutraskin", kaina apie 20 Lt.. tikrai, gali nusipirkti 100, jie padeda, tik reikia išgerti nors 2 pakuotes, tik tada pajusi rezultatą.
ir nusipirk antibakterinį bešarmį muilą, juo prauskis ryte ir vakare, vietoj paprasto muilo praeis...
100 % turėjau omenyje
2005 m. rugpjūčio 7 d. 14:41:00
2005 m. rugpjūčio 3 d. 18:28:58
2005 m. rugpjūčio 3 d. 17:56:47
2005 m. rugpjūčio 2 d. 14:19:29