EStrella rašė: pakomentuosiu straipsni pries mane. Man labai patinka Zygis, taciau as nesu kurcia, jei tokia buciau, tai turbut nevaiksciociau i muzikos mokykla... Pagalvok, ka rasai...
As galvoju ka rasau.Dabar isvis keista pasidare.Lankai muzikos mokykla ir tau patinka tokia prasta muzika kaip zygio.Kiek metu lankai?Gal galetum paaiskinti ka jo muzikoj grazaus matai...prasau.Dar niekas nesugeejo protingai atsakyt tad butu smagu isgirsti nuomone zmogaus kuris lanko muzikos mokykla ir daug nusimano apie muzika.
gyvenu kaip moku gyvent...
Cia is vis neaisku kaip jas, tuo paciu ir tave vadint. Kadangi jus esta visu pirma isikliopinusios(isimylejusios) ta Zygi, tai nezinau ar teisinga butu vadint jus gerbejomis? Nors koks skirtumas, kaip sakoma, kaip pavadinsi taip nepagadinsi. ir beje sakai ne vien jos. Ka? Bet dauguma jos - pacukes!
oi kokie mes saunuoliai jaunasis sirdziu edikas - na sorry, bet tokios nesamones girdeti dar neteko... gal einu arbatos isgert, o tai dar sokas istiks ~o)
pakomentuosiu straipsni pries mane. Man labai patinka Zygis, taciau as nesu kurcia, jei tokia buciau, tai turbut nevaiksciociau i muzikos mokykla... Pagalvok, ka rasai...
yousteen>> Zygis sveikino visa FC, tai tame tarpe ir tave!!! Ir nesigadink nuotaikos del visokiu.... visokiu.... ammm..... supratai
EStrella rašė: Zygis pasveikino ir mane, ir visa fankluba Super! MES MYLIM TAVE< ZYGI iki susimatymo rytoj
Aha... tik mane pamirsho...
Jis mane pazhista, tik nr.. nezhino, bet meila uzhtai turi mano....
na betir fanklubo nare esu...bet nesugebejo pasveikint...
nu jap...
ties shiuo straipsniu ir pasibaigia wisa mano gera nuotaika... ech..
dar vienas idijotas musu idiotiskos lietuvos idiotiskos muzikos padangeje...
and teach them to hate this place...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. kovo 14 d. 23:45:11
pakomentuosiu straipsni pries mane. Man labai patinka Zygis, taciau as nesu kurcia, jei tokia buciau, tai turbut nevaiksciociau i muzikos mokykla... Pagalvok, ka rasai...
As galvoju ka rasau.Dabar isvis keista pasidare.Lankai muzikos mokykla ir tau patinka tokia prasta muzika kaip zygio.Kiek metu lankai?Gal galetum paaiskinti ka jo muzikoj grazaus matai...prasau.Dar niekas nesugeejo protingai atsakyt tad butu smagu isgirsti nuomone zmogaus kuris lanko muzikos mokykla ir daug nusimano apie muzika.
2005 m. kovo 14 d. 22:53:52
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. kovo 14 d. 19:37:20
2005 m. kovo 14 d. 17:26:46
2005 m. kovo 14 d. 17:14:46
2005 m. kovo 14 d. 17:13:26
Tada as balerina....
2005 m. kovo 14 d. 17:00:10
2005 m. kovo 14 d. 16:53:18
2005 m. kovo 14 d. 15:59:56
nei jis siunte sms nei ka ...cia tik ispustas burbulas garantuoju
Koks skirtumas ka jis kam siunte. Kam tai idomu? Nebent porai crazy pacukiu - 12-kameciu mergaiciu...
2005 m. kovo 14 d. 15:32:21
2005 m. kovo 14 d. 15:16:01
2005 m. kovo 14 d. 14:36:10
2005 m. kovo 13 d. 23:06:26
yousteen>> Zygis sveikino visa FC, tai tame tarpe ir tave!!! Ir nesigadink nuotaikos del visokiu.... visokiu.... ammm..... supratai
2005 m. kovo 13 d. 23:03:13
2005 m. kovo 13 d. 20:21:59
2005 m. kovo 13 d. 19:56:35
Zygis pasveikino ir mane, ir visa fankluba
Aha... tik mane pamirsho...
Jis mane pazhista, tik nr.. nezhino, bet meila uzhtai turi mano....
na betir fanklubo nare esu...bet nesugebejo pasveikint...
nu jap...
ties shiuo straipsniu ir pasibaigia wisa mano gera nuotaika... ech..
2005 m. kovo 13 d. 17:57:45
2005 m. kovo 13 d. 14:36:49
2005 m. kovo 13 d. 11:43:31
2005 m. kovo 12 d. 23:27:47