"Kai kurios dainos, palyginus su debiutinio albumo “Pažadai” kūriniais, skamba kiek netikėtai – jose aiškiai juntama “juodosios” muzikos – soulo bei r’n’b įtaka. "
ajsku, viskas prie ko jos prisiliecia juk tampa juoda ir purvina
noretu... nieko jom ten neiseis man tj jos kazkokios tersales... ka wadowe liepia ta jos ir daro...ciuju... kjp suniukai.))) cha... debiles, duros paskutines, o kad jos pamaiwos taj jau geriau patylesiu.....
marciusxx rašė: Jei Marijonas geriausias Lietuvos daininkas tai as garsiausias pasaulio zmogus, tai kas kad jis ta apdovanojima gavo istikro tai jis net muzikionio issilavinimo neturi krc kas koks ateina i scne uzlipa padainuoja pora dainu pagal fonograma ir gauna apdovanojima krc kaskokia nesamone ....
Jei Marijonas geriausias Lietuvos daininkas tai as garsiausias pasaulio zmogus, tai kas kad jis ta apdovanojima gavo istikro tai jis net muzikionio issilavinimo neturi krc kas koks ateina i scne uzlipa padainuoja pora dainu pagal fonograma ir gauna apdovanojima krc kaskokia nesamone ....
oho!LTU tures naujas juodojo repo,hip-hop',R'n'B gal net gilaus depo zvaigzdes...valio...turesim kuo pasidziaugt...ir pasauliui turesim ka parodyt...net graudu...o jos bent apskritai dupranta kas yra hip-hop'as, repas ir panasiai...ir is kur ta itaka???
Nadija rašė: Hmmm... mikutavicius ne tox lopas kad sutiktu su jomis dainuoti.
Net jei ir dainuotu,idomu pafantazuot apie ka gi butu ta daina
Su juo jos nebegaletu dainuot visokiu "tu sedi klases gale ir ziuri i mane" LOPETOS
mikutavicius bebalsis gi!!! kas tas marijonas? ir aisku daina gal butu gudresne..kaip su selais pwz..nereali daina..tik selai gadino bisky..ju wienintele beda yra dainu textai..daugiau wiskas normaliai..
“Pažadai” kūriniais, skamba kiek netikėtai – jose aiškiai juntama “juodosios” muzikos – soulo bei r’n’b įtaka.
debiles jetau dar tokiu debiliu nemaciau jom pirma reikia ismokti dainuoti ir dar su Marijonu niu jau ne jis per daug geras joms... jos gi zertvos
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. kovo 13 d. 00:26:43
ajsku, viskas prie ko jos prisiliecia juk tampa juoda ir purvina
2005 m. kovo 12 d. 21:56:05
2005 m. kovo 12 d. 21:08:18
2005 m. kovo 12 d. 20:26:30
2005 m. kovo 12 d. 20:11:00
2005 m. kovo 12 d. 19:10:36
2005 m. kovo 12 d. 18:13:49
2005 m. kovo 12 d. 18:10:44
Jei Marijonas geriausias Lietuvos daininkas tai as garsiausias pasaulio zmogus, tai kas kad jis ta apdovanojima gavo istikro tai jis net muzikionio issilavinimo neturi krc kas koks ateina i scne uzlipa padainuoja pora dainu pagal fonograma ir gauna apdovanojima krc kaskokia nesamone ....
visapusiskai pritariu!
2005 m. kovo 12 d. 15:32:07
2005 m. kovo 12 d. 11:47:41
2005 m. kovo 12 d. 03:00:18
2005 m. kovo 12 d. 00:27:21
2005 m. kovo 11 d. 23:47:33
2005 m. kovo 11 d. 23:46:06
Hmmm... mikutavicius ne tox lopas kad sutiktu su jomis dainuoti.
Net jei ir dainuotu,idomu pafantazuot apie ka gi butu ta daina
Su juo jos nebegaletu dainuot visokiu "tu sedi klases gale ir ziuri i mane"
mikutavicius bebalsis gi!!! kas tas marijonas? ir aisku daina gal butu gudresne..kaip su selais pwz..nereali daina..tik selai gadino bisky..ju wienintele beda yra dainu textai..daugiau wiskas normaliai..
2005 m. kovo 11 d. 23:32:40
2005 m. kovo 11 d. 23:10:56
2005 m. kovo 11 d. 22:46:49
2005 m. kovo 11 d. 22:43:29
2005 m. kovo 11 d. 21:40:45
debiles jetau dar tokiu debiliu nemaciau jom pirma reikia ismokti dainuoti ir dar su Marijonu niu jau ne jis per daug geras joms... jos gi zertvos
2005 m. kovo 11 d. 21:16:40