maxe,
nu,kad su sveikata problemos tai gal...nuo tokio pastovaus rukymo tai tikrai gerai nebus.Nu bet vezys...ne netikiu.Tikiuosi nieko panasaus nebus.
Ka???veziu?dar to negirdejau.Negali butias girdejau,kad jam astma,bet man atrodo cia tik pletkai.
O vezys tai isvis...laaabai tikiuosi,kad cia tik pletkaiNors nuo tokio rukymo tai visko gali buti
zero rašė: HIM siejam su 666 nes ju atributikoj dominuoja juoda spalva, nors as ir visada renguos juodai bet nesu koks satan. pazystu viena satanista kuri ispirmo zvilgsio sutikes pasakytum kad yra paprsastas zmogelis romantikas.
vaikuti, nejuokink..
zero rašė: sacrament man graziausia. manu kad HIM siejam su 666 nes ju atributikoj dominuoja juoda spalva, nors as ir visada renguos juodai bet nesu koks satan. pazystu viena satanista kuri ispirmo zvilgsio sutikes pasakytum kad yra paprsastas zmogelis romantikas.
mano drauge irgi juodai rengiasi ir ja kvaili mokyklos vaikezai irgi vadina "satan" man tai labai juokinga nes tai netiesa. kaip kvaila spresti apie zmogu is jo isvaizdos... ar dar...
sacrament man graziausia. manu kad HIM siejam su 666 nes ju atributikoj dominuoja juoda spalva, nors as ir visada renguos juodai bet nesu koks satan. pazystu viena satanista kuri ispirmo zvilgsio sutikes pasakytum kad yra paprsastas zmogelis romantikas.
ash neisiwaizduoju kaip tewai gali leisti arba drausti klausytis wienokios ar kitokios muzikos!!!! tai individualus zhmogaus reikalas, kokia muzika jam patinka tokios jis ir klauso. jeigu pradesim prie wisu daijnu kibti ir sakyti kad wiena ish ju skatina ta, kita ar ana, tai prieisim tokia ishwada, kad muzika wisishkai yra zhalingas dalykas.
As tai nieko ju dainose blogo nematauJos kaip tik labai gazios.Teisingai,sverbiausia meile
Bet cia tik mano nuomone
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 2 d. 15:05:07
nu,kad su sveikata problemos tai gal...nuo tokio pastovaus rukymo tai tikrai gerai nebus.Nu bet vezys...
2004 m. lapkričio 2 d. 11:26:10
zero> iš ko sprendi?
nes nike parasyta 666
2004 m. lapkričio 2 d. 11:24:58
2004 m. lapkričio 2 d. 11:20:47
2004 m. lapkričio 1 d. 19:28:18
O vezys tai isvis...laaabai tikiuosi,kad cia tik pletkai
2004 m. lapkričio 1 d. 19:13:44
2004 m. spalio 27 d. 17:33:07
2004 m. spalio 27 d. 14:08:14
Gone with the sin - dar šauniau
2004 m. spalio 25 d. 16:30:15
2004 m. spalio 24 d. 14:37:54
O taip....satanistai.
2004 m. spalio 23 d. 21:23:49
2004 m. spalio 23 d. 21:10:22
HIM siejam su 666 nes ju atributikoj dominuoja juoda spalva, nors as ir visada renguos juodai bet nesu koks satan. pazystu viena satanista kuri ispirmo zvilgsio sutikes pasakytum kad yra paprsastas zmogelis romantikas.
vaikuti, nejuokink..
2004 m. spalio 23 d. 21:04:38
sacrament man graziausia. manu kad HIM siejam su 666 nes ju atributikoj dominuoja juoda spalva, nors as ir visada renguos juodai bet nesu koks satan. pazystu viena satanista kuri ispirmo zvilgsio sutikes pasakytum kad yra paprsastas zmogelis romantikas.
mano drauge irgi juodai rengiasi ir ja kvaili mokyklos vaikezai irgi vadina "satan" man tai labai juokinga nes tai netiesa. kaip kvaila spresti apie zmogu is jo isvaizdos... ar dar...
2004 m. spalio 22 d. 21:22:15
2004 m. spalio 18 d. 10:13:15
2004 m. spalio 16 d. 12:32:05
nors aisq kiekvieno skonis skirias ir ju visos dainos kad ir ikirtingos bet veza
2004 m. spalio 7 d. 18:17:56
2004 m. spalio 5 d. 21:02:18
2004 m. spalio 2 d. 17:12:30
2004 m. spalio 2 d. 10:18:04
Grupes HIM neleidzia klausyti mano tevai teigdami kad tai skatrina savizudybe ir slovian mirti. As nesutinku. Juk svarbiausia meile ar ne?
Visiska nesamone!Kokia dar savizudybe!Nervina mane,kad jie siejami su 666 ar dar su kokiu setonu ar dar ten kuo...Nemanau,kad visas ju dainas reikia suprasti tiesiogiai.
As tai nieko ju dainose blogo nematau
Bet cia tik mano nuomone