| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2006 m. sausio 8 d. 18:38:07
Ir šaligatvius aptrupėjusius.
2006 m. sausio 8 d. 17:45:05
2005 m. gruodžio 14 d. 17:06:01
2005 m. gruodžio 14 d. 16:44:22
Esu tokia lengva, kosmopolitiška patriotė (nežinau, ar tie du žodžiai dera).
2005 m. gruodžio 13 d. 18:01:50
2005 m. gruodžio 13 d. 17:59:07
2005 m. gruodžio 13 d. 17:57:36
valstybe bloga tie siemo pirmininkams tik atlyginimus kal;ia 1000litu o mums paprastiems zmonems tik po 50 litu kelia galvoja uztenka neveltui mano tetis vaziuoja i anglija ir gauna i menesi 10000litu atlyginima.teisingai daro kad visi bega is lietuvos as ir pabegsiu jeigu ir toliau taip bus
Siaip, visur gerai,kur musu nera,taip sakoma. Musu seneliu, tevu ir pagrinde musu karta yra dar palyginti zemo mentaliteto. As nesakau,kad mentalitetas yra mokejimas naudotis PC, mokejimas vairuoti automobili...Mentalitetas - poziuris i gyvenima. Taip pat - i tevyne. Jus isivaizduokit, nuvaziuojat i uzsieni, dirbat toki darba,kuri atsisako dirbti tenyksciai (automatiskai,ten esat 'zemesne kasta'),uzdirbat gal ir daugiau (nors...kainu skirtumas duoda savo,ir reziume iseina, kad uzdirbi edekvaciai, kiek cia,nebent gauni tos salies pilietybe). Taigi, dirbi,uzdirbi,bet tu zmoniu akyse, esi kazkas zemesnio.
Man yra labai svarbu orumas. Negaleciau dirbt tokio darbo, kada mane laikytu zemesniu. Galeciau tik tuo atveju,jei tai daryciau ne egoistiniais ir ne materealiais tikslais (pvz.: humanitarine misija ar kazkas panasaus) .
Ir,galu gale, kas,jei ne as ir ne jus kurs ateities Lietuva? Bet ne tokia, kaip JAV, o tokia, kaip Sveicarija ar Skandinavijos salys - mentalitetinga, issivysciusia ir turincia savo vertybes (na, Sveicarija yra 2tra pagal turtinguma salis pasauly (po Liuksemburgo),taciau ten automobili turi tik kas antra seima, nes jiems tai neatkualu - juk yra viesasis transportas!).
Taigi, reziume - myliu Lietuva. Gal mano pastangos joje kazka pakeisti bus tik lasas juroje, taciau tikiu,kad tokiu zmoniu yra daugiau,kurie pades pripildyt stikline, veliau ir daugiau .
Tikroji Lietuva - savita turtinga kultura,savitas poziuris,prisirisimas prie zemes .
2005 m. gruodžio 13 d. 17:45:21
2005 m. lapkričio 29 d. 18:05:20
2005 m. lapkričio 19 d. 14:37:26
as turiu savo nuomone ir ji yra neutrali siuo klausimu,kaip jau sakiau ji man nieko nedave bet ir nieko neateme,
Neutrali nuomonė - abejingumas. O po to visi masiškai bliauma, kad kaktusais lyja ir gyvent nemiela...
2005 m. lapkričio 19 d. 14:14:28
2005 m. lapkričio 19 d. 12:55:03
Skamba kaip nuomonė žmogaus, kuris neturi savo nuomonės? Juk kalba eina apie gimtinę...
as turiu savo nuomone ir ji yra neutrali siuo klausimu,kaip jau sakiau ji man nieko nedave bet ir nieko neateme,
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. lapkričio 19 d. 12:33:51
2005 m. lapkričio 19 d. 12:18:21
2005 m. lapkričio 19 d. 12:15:35
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. lapkričio 19 d. 12:13:16
tik valdzioj durniai sedi. bet sioj srity bespridielas visur tikriausiai..
Parklupdys? Kuo panelė remiasi taip teigdama?
Taip, sutinku, pradžioje galimas kainų burbulas, kažkas gaus iš to gražuas pelno, tačiau ilgainiui viskas stos į savo vietas. Manau bus patogiau, ypač keliaujant. Nes dėl valiutos konversijų dažniausiai patiriamas nuostolis.
2005 m. rugsėjo 30 d. 21:00:10
2005 m. rugsėjo 30 d. 20:07:35
2005 m. rugsėjo 30 d. 19:39:15
2005 m. rugsėjo 27 d. 13:47:03
Va man lygiai tas pats..Ir kaip tu gali šio stebuklingo žemės lopinėlio nemylėt?..
Beje, lietuviai jau ne kartą įrodė savo meilę tėvynei.. Bet mane stebina tie visokie skinų išpuoliai prieš saviškius lietuvius ir pan.