Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar mylite savo tėvynę, Lietuvą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
T_y_L_a
2006 m. sausio 8 d. 18:38:07
Autobusus lietuviškus myliu.
Ir šaligatvius aptrupėjusius.

Atsakyti
shwarus
2006 m. sausio 8 d. 17:45:05
myliu LIETUVA,bet nemyliu zmoniu kuriue sedi baltam name pavadinimu seimas,ir nesasi namo pinigus kurios ima is tautos

2005 m. gruodžio 14 d. 17:06:01
myliu

Atsakyti
Lumme
2005 m. gruodžio 14 d. 16:44:22 2013-06-22 22:25:45

Esu tokia lengva, kosmopolitiška patriotė (nežinau, ar tie du žodžiai dera). 

Atsakyti
malapert
2005 m. gruodžio 13 d. 18:01:50
Lietuva? — abejoju .. vietas, kuriose uzaugau, prie kuriu prisirisau, savo namus, seima ir draugus? — net labai..

Atsakyti
BloodyTears
2005 m. gruodžio 13 d. 17:59:07
nemyliu

Atsakyti
theJumpoff
2005 m. gruodžio 13 d. 17:57:36
biankas rašė:
valstybe bloga tie siemo pirmininkams tik atlyginimus kal;ia 1000litu o mums paprastiems zmonems tik po 50 litu kelia galvoja uztenka neveltui mano tetis vaziuoja i anglija ir gauna i menesi 10000litu atlyginima.teisingai daro kad visi bega is lietuvos as ir pabegsiu jeigu ir toliau taip bus
Kazkaip netikiu. Geriausiu atveju 1000 svaru per menesi. 10 000 litu tik tuo atveju, jei tavo tetis ten dirbtu juristu,politiku ar turetu gan stambu versla. Galva guldau,kad tavo tetis ten kokias plytas delioja. As ketinu Anglijoj studijuot (bet veliau ketinu grizt),tad puikiai zinau, kokie ten atlyginimai. Tiek uzdirba gal tiktai koks 1 is 100 brito, tad kazkoks lietuvekas ten tikrai tiek neuzdirbs.

Siaip, visur gerai,kur musu nera,taip sakoma. Musu seneliu, tevu ir pagrinde musu karta yra dar palyginti zemo mentaliteto. As nesakau,kad mentalitetas yra mokejimas naudotis PC, mokejimas vairuoti automobili...Mentalitetas - poziuris i gyvenima. Taip pat - i tevyne. Jus isivaizduokit, nuvaziuojat i uzsieni, dirbat toki darba,kuri atsisako dirbti tenyksciai (automatiskai,ten esat 'zemesne kasta'),uzdirbat gal ir daugiau (nors...kainu skirtumas duoda savo,ir reziume iseina, kad uzdirbi edekvaciai, kiek cia,nebent gauni tos salies pilietybe). Taigi, dirbi,uzdirbi,bet tu zmoniu akyse, esi kazkas zemesnio.
Man yra labai svarbu orumas. Negaleciau dirbt tokio darbo, kada mane laikytu zemesniu. Galeciau tik tuo atveju,jei tai daryciau ne egoistiniais ir ne materealiais tikslais (pvz.: humanitarine misija ar kazkas panasaus) .
Ir,galu gale, kas,jei ne as ir ne jus kurs ateities Lietuva? Bet ne tokia, kaip JAV, o tokia, kaip Sveicarija ar Skandinavijos salys - mentalitetinga, issivysciusia ir turincia savo vertybes (na, Sveicarija yra 2tra pagal turtinguma salis pasauly (po Liuksemburgo),taciau ten automobili turi tik kas antra seima, nes jiems tai neatkualu - juk yra viesasis transportas!).
Taigi, reziume - myliu Lietuva. Gal mano pastangos joje kazka pakeisti bus tik lasas juroje, taciau tikiu,kad tokiu zmoniu yra daugiau,kurie pades pripildyt stikline, veliau ir daugiau .
Tikroji Lietuva - savita turtinga kultura,savitas poziuris,prisirisimas prie zemes .

2005 m. gruodžio 13 d. 17:45:21
Myliu savo namus, o ne sali kur jie yra... jei mano namai atsidurtu Antarktyje vis vien juos myleciau...

Atsakyti
Degtukui_Neužgesus
2005 m. lapkričio 29 d. 18:05:20
O kaip gi kitaip....

Atsakyti
Misantropia
2005 m. lapkričio 19 d. 14:37:26
White_Weapon rašė:
as turiu savo nuomone ir ji yra neutrali siuo klausimu,kaip jau sakiau ji man nieko nedave bet ir nieko neateme,

Neutrali nuomonė - abejingumas. O po to visi masiškai bliauma, kad kaktusais lyja ir gyvent nemiela...

2005 m. lapkričio 19 d. 14:14:28
Beabejo, kad myliu...juk as cia gimiau ir uzaugau.

2005 m. lapkričio 19 d. 12:55:03
Misantropia rašė:
Skamba kaip nuomonė žmogaus, kuris neturi savo nuomonės? Juk kalba eina apie gimtinę...

as turiu savo nuomone ir ji yra neutrali siuo klausimu,kaip jau sakiau ji man nieko nedave bet ir nieko neateme,

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
dumbthing
2005 m. lapkričio 19 d. 12:33:51
as puspatrijotis

2005 m. lapkričio 19 d. 12:18:21
Skamba kaip nuomonė žmogaus, kuris neturi savo nuomonės? Juk kalba eina apie gimtinę...

2005 m. lapkričio 19 d. 12:15:35
neturiu uz ka myleti neturiu uz ka nekesti,tiesiog gyvenu ir tiek

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
Misantropia
2005 m. lapkričio 19 d. 12:13:16
martyyyna rašė:
tik valdzioj durniai sedi. bet sioj srity bespridielas visur tikriausiai..
Valdžioj sėdi tie. kuriuos mes išsirenkam patys... taigi purkštaut daug nesiūlau.

nzn, nenorejau, kad istotumem i ES, bet gal ir neblogai, paziurejus is kito kampo. uoj parklupdys mus Euras, bet tai dzin.

Parklupdys? Kuo panelė remiasi taip teigdama?
Taip, sutinku, pradžioje galimas kainų burbulas, kažkas gaus iš to gražuas pelno, tačiau ilgainiui viskas stos į savo vietas. Manau bus patogiau, ypač keliaujant. Nes dėl valiutos konversijų dažniausiai patiriamas nuostolis.

2005 m. rugsėjo 30 d. 21:00:10
keistas tas zodis.

2005 m. rugsėjo 30 d. 20:07:35
kartais myliu

2005 m. rugsėjo 30 d. 19:39:15
Lietuva buvus nebuvus, man... Lietuva priklausoma nuo rusijos, tas labiausiai mane knisa lietuvelej...

2005 m. rugsėjo 27 d. 13:47:03
"kitaip sakant as myliu Lietuva,taciau nemegstu Lietuviu,kurie pjaunasi ir nekencia vienas kito ir tikiuosi,kad ta vadinama ateities karta(mes) nebus tokia kokia yra dabartine."

Va man lygiai tas pats..Ir kaip tu gali šio stebuklingo žemės lopinėlio nemylėt?..
Beje, lietuviai jau ne kartą įrodė savo meilę tėvynei.. Bet mane stebina tie visokie skinų išpuoliai prieš saviškius lietuvius ir pan.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Saulės Laikrodis Saulės Laikrodis
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 4613
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 214692