I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
myliu lietuwe,bet ne asmenis gywenancius lietuwoje!
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
Gerbiu lietuvių kalbą, kuri yra vaizdinga, turtinga, gražiai skambanti ir viena sunkiausių pasaulyje. Myliu Lietuvos gamtą, kuria taip pat negalime skųstis: ypač tą pranašumą pamačiau pabuvęs Ispanijoje, kur ištisai vien akmenys, žalia žolė auga tik labai prižiūrima arba sodinta dirbtinai...
Bet, kaip Mamontovas labai gražiai išsireiškė, - kostiumuotų nevykėlių armija yra sudariusi tokias gyvenimo sąlygas, kad ne vien man, o daugumai jaunimo norisi dumti iš čia neatsisukant ir gryžti tik atostogoms, o dirbti ir gyventi kažkur kitur... Gerai, kad pasitaikė tokia proga man įsidarbinti. Pavadinčiau - nusišypsojo fortūna, bet ir tai po kiek laiko ir nervų tampymų ieškant darbo. Nežinau statistikos, kiek dabar Lietuvoj bedarbių?...
Sti-ngas rašė: as didziuojuos budamas lietuvis...man cia gera...neapsakomai myliu klaipeda..ir jei pavyks visa savo gyvenima cia nugyvent busiu labai laimingas!
kazkiek myliu, nes juk tewyne ir pan.. negeda rasyt kad esu lietuve ir tt.. bet kas daugiau?.. nieko..tiesiog mano gywenamoji wieta, ir negalwoju apie ja daugiau nieko
fainulkos jus visi mylit lietuva tik klausimas ka del jos padaret,nu aa..a..
siukslinat , spjaudot kur tik papuola, bet mylit
Gal mylit ne teritorija,ne gamta, o tiesiog warda? bet ir del jo nieko nedarot Net nepriklausomybes dienos nesvenciat.. tai kokia cia pasyvi meile, is wis, dar vieni tusti zodziai kuriais situose forumuose labai populiaru swaistytis myliu noriu negaliu..fainulkos
Myliu; nenori gyventi, nes cia ekonomika dar tik vystosi, iswaziuoja-ce socialines, ekonomines priezastys, bet tikrai ne kulturines.Meile, patriotiskumas niekur nedingo, dabar kiti prioritetai, laiswe atgawom, belieka ja pasinaudoti .
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. liepos 23 d. 16:52:38
2005 m. liepos 23 d. 13:09:36
2005 m. liepos 23 d. 13:09:06
2005 m. birželio 9 d. 05:13:43
2005 m. birželio 7 d. 21:49:42
2005 m. birželio 7 d. 21:43:34
2005 m. birželio 6 d. 22:44:43
2005 m. birželio 2 d. 19:57:58
2005 m. birželio 2 d. 19:56:09
2005 m. birželio 2 d. 08:07:49
Bet, kaip Mamontovas labai gražiai išsireiškė, - kostiumuotų nevykėlių armija yra sudariusi tokias gyvenimo sąlygas, kad ne vien man, o daugumai jaunimo norisi dumti iš čia neatsisukant ir gryžti tik atostogoms, o dirbti ir gyventi kažkur kitur... Gerai, kad pasitaikė tokia proga man įsidarbinti. Pavadinčiau - nusišypsojo fortūna, bet ir tai po kiek laiko ir nervų tampymų ieškant darbo. Nežinau statistikos, kiek dabar Lietuvoj bedarbių?...
2005 m. birželio 2 d. 08:06:24
2005 m. birželio 2 d. 07:57:52
2005 m. birželio 2 d. 07:54:51
as didziuojuos budamas lietuvis...man cia gera...neapsakomai myliu klaipeda..ir jei pavyks visa savo gyvenima cia nugyvent busiu labai laimingas!
kalipeda...geresnes wietos turbut ir nera
2005 m. birželio 2 d. 01:05:22
2005 m. birželio 2 d. 00:51:56
siukslinat , spjaudot kur tik papuola, bet mylit
Gal mylit ne teritorija,ne gamta, o tiesiog warda?
2005 m. balandžio 30 d. 14:53:46
2005 m. balandžio 30 d. 07:13:50
juk negali pasirinkiti, salies, kuria gali vadinti tevyne, todel tenka myleti tokia, kokia turi
2005 m. balandžio 29 d. 13:29:09
2005 m. balandžio 29 d. 13:23:28
2005 m. balandžio 29 d. 13:04:56