Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar mylite savo tėvynę, Lietuvą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2345678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
silvestere
2005 m. balandžio 28 d. 09:16:22
aisq, kad myliu!

2005 m. kovo 25 d. 14:51:02
Lietuva galima myleti dvejopai ;tiesiog sakyti kad myli arba daryti ka nors naudingo jai!!!

2005 m. kovo 22 d. 18:11:45
as irgi nelabai myliu, seip grazi gamta tai man patinka, bet ji geriausiai matosi tik wasara, kazkada autostrada waziawom ir buvo rapsu laukas- geltonas, geltonas, super atrode.. o seip prastas oras, daug bjauriu zmoniu... as noriu i prancuzija ;]

2005 m. kovo 20 d. 15:23:07
nemyliu ir noriu kaip ymanoma greiciau is jos pabegt

2005 m. kovo 20 d. 14:24:46
nemyliu, manau kad kitur daug geriau.

2005 m. kovo 18 d. 22:49:10
myliu. tik kzkp, kai pagalvoju, gal lixiu cia gyventi visa savo gyvenima, tai si mintis man varo depresija.

2005 m. kovo 18 d. 22:25:39
na nezinau...kalbant ta prasme ar as noreciau/nenoreciau joje gyventi,isteketi ir gimdyti vaikus, tai as ja tikrai myliu ir niekurnenoriu vykti!
bet siaip as niekada negalvoju vyks prezidentas kur nors ar ne, kiek zmoniu ateis i rinkimus ir ar bus isleistas dar vienas beprasmiskas istatymas..
taigi, as net pati nezinau ar ja myliu..turbut taip, nes dainuojant himna kartais perbega keli siurpuliukai per nugara : ))

Atsakyti
Genius_loci
2005 m. kovo 18 d. 21:35:03
Myliu Lietuvą, tą mielą Žalią Gamtišką motulę, žydru dangumi ir debesėlių ižu, pasirėmusia ant vieškelio kryžių, dudančią pilkais kelias ir raudonų plytų pastaitais.. Tą Lietuvą su bedugniais rugių laukais, pievomis, gėlėmis ir koplytstulpiais kryžkelėse... Mylėsiu kol degs mano krūtinėj širdis...

2005 m. kovo 18 d. 19:33:30
Labai myliu,tik šie paprasti žodžiai net nesugeba išsakyti mano jausmų šiam nepaparstam kraštui. Aš dievinu Lietuvą (parrėžiu - Lietuvą, ne lietuvius...). Ir skirtingai nei kai kurie čia pasisakantys tikrai ketinu likti, gyventi, mokintis, dirbti Lietuvoje. Aš liksiu čia ir prisidėsiu prie mūsų šalies ekonominio augimo, nebėgsiu iš jos dėl per mažų atlyginimų, o kaip sakiau liksiu ir darysiu taip, kad jie kiltų... Pasakykit, jei taip jau Lietuvos protai išsiskirstys po įvairias šalis, kas kels ekonomikos lygį , gal tie bomžai?? Nesakau, kad ignoruoju kitas užsienio šalis, tikrai mėgstu keliauti ir manau tai darysiu, kai užaugsiu ir man pilnai užteks to užsienio...

2005 m. kovo 17 d. 20:58:51
Myliu Lietuvą, ypač gimtąjį savo kraštą...

2005 m. kovo 17 d. 20:46:16
DefLeppard rašė:
Yra daug niuansu, bet ish esmes myliu

yra visur visokių niuansų, klausimų kodėl, ar tikrai bla bla bla. bet va. kai per daug giliniesi, tai imi nebepastebėti to grožio. paskęsti.

2005 m. kovo 16 d. 14:24:49
Yra daug niuansu, bet ish esmes myliu

2005 m. kovo 15 d. 23:05:12
melancholija rašė:
Ne, Lietuvos nemyliu.

kodel taip?

2005 m. kovo 15 d. 22:50:30
turbut tejp

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
anabele
2005 m. kovo 15 d. 17:10:06
labaii myliu ;]****~

2005 m. kovo 15 d. 15:12:33
Ne, Lietuvos nemyliu.

2005 m. kovo 15 d. 15:08:03
kodėl visi leikia i užsienius? nežinau kaip kitiems, o žinoti ir nenoriu, bet pati manau, kad užsienyje gali įgyti daug geresnį išsilavinimą. Lietuvai dar iki to toloka. Gal taip toli ir nebūtų jeigu visi seimūnai daugiau galvotų apie Lt žmonių gerovę, o ne savo kišenę. Užsienyje gal ne taip jau ir paprasta gauti gerą darbą, bet ir atlyginimai ten kur kas geresni, pragyvenimas žymiai lengvesnis, yra daug įvairių sistemų sukurta, kurios daug ką palengvina. Žinoma, užsienis užsieniui nelygus. Jei po kokų 10 metų LT prisivys kitas Europos šalis - daug kas turėtų pakisti. bet manau, jog tam prireiks gerų 30 metų. Visi ES skirti pinigai yra investuojami labai neapgalvotai, viskas daroma, kad tik būtų daroma - negalvojama kokia iš to nauda, ko reikėtų labiau.

Bus keliami atlyginimai? špyga jie pakils. Mano pačios šeimoje bei giminėje yra nemažai daktarų ir aš puikiai žinau kaip ten viskas bus. O bus taip, kad popieriuje atlyginimas didės, o iš tiesų jis tik mažės. Tai tėra pvz.

Taip pat manau, jog reikėtų visą Lt seimą ir pan. keisti - užtenka tiems krienams tenais sėdėti. Visi susigiminiavo, susibičiuliavo ir dabar ten tėra viena didžiulė giminaičiu bei gerų draugų firma. visi kurie bado priešintis - kažkokiu būdu labai jau greitai nutyla.

Rusija Lt paleido. tai kokio velnio Lt dar taip prie jos prisirišusi? aš nesuprantu. Jeigu taip ir toliau tai po 30 metų lietuva tebus viena didžiulė sanatorija - jaunimas čia nematys jokių perspektyvų ir maus tenais kur galima save realizuoti. Čia sugrįš only pensininkai prisimtinti pievučių po kurias lankstė. Atsiprašau, mūrų po kuriuos bėgiojo.

Tai mano nuomonė. Ir taip - patriotė nesu ir pirmai progai pasitaikius mausiu iš čia.

P.S. bet senamiesčiai ir gamta in Lt vis del to labai gražūs. šito nenuneigsi.

Atsakyti
rina
2005 m. kovo 15 d. 14:45:26
as lietuva myliu bet pries rusus neturiu nieko blogo, nes mano gimine yra rusai ir pati esu rusisiko kraujo...bet lietuva myliu labiau nei rusija nes cia gimiau ir augau, o labiausei man cia patinka gamta nes ji tikrai ispudinga

Atsakyti
xdm
2005 m. kovo 14 d. 19:11:48
Dolante tiesiog jiem gal nereikia tos lietuvių kalbos ir viskas Matai olandai ir japonai į lietuvą atvažiavo su dideliais tikslais, tad jiem kalba būtina

Atsakyti
super_girl
2005 m. kovo 14 d. 18:17:58
Begalo bekrašto myliu. Man čia gražu, man čia gera... Tikrai tikrai, jaučiu jai nepaprastai šiltus jausmus... Aš, priešingai, nei kai kurie iš jūsų neįsisvaizduoju savo gyvenimo užsienyje, ne Lietuvoje. Ir ne taip svarbu man kad galiu užsienyje daug didesniu pinigus gauti. Savo žiniomis noriu kelti Lietuvos ekonomiką ir prisidėti prie jos stiprinimo... Kas daugiau tai padarys, jei dauguma protingų išvažiuos?? Ar tie bomžai, kur kas vakarą geria??

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Evanescence Evanescence
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 5437
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 229174