| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. kovo 14 d. 18:17:55
Taip, visi dabar puola y uzsienius dirbt + mokytis (turbut visam tam itakos ir SSRS okupacija turejo- visos durys y kt. shalis buvo uztrenktos- visi 'negali atsidziaugti' laisve + bega y uzsienius) Bet tai turbut visishkai suprantama.
Kad myletum Tevyne reikia subresti, kad suprastum tikraja jos verte. O minusu imanoma surasti visur.
2005 m. kovo 14 d. 17:51:54
geriau ten, kur silta, gera ir grazu
2005 m. kovo 14 d. 17:51:01
2005 m. kovo 14 d. 17:27:52
2005 m. kovo 13 d. 21:46:57
Suckmykiss rusas gyvenantis ilgai lietuvoje nėra rusas
Aišku matom ką norime matyti
nieks nesako, kad blogas zmogus...bet kam tie kvaili principai???
kodel atvaziaves i LT olandas,japonas, prancuzas ir pan. per du metus jau gali labai normaliai susisneketi lietuviskai?
2005 m. kovo 13 d. 21:44:54
2005 m. kovo 13 d. 21:26:11
Viskas yra istorija. Tiksliau nera, bet bus. :}
Tik ta 'istorija' nera is esmes gera ar bloga. Apie ivykiu teisinguma,naudinguma, reikalinguma, zmogiskuma galime spresti patys... Nes kiekvienas, mat turi savita poziuri, pasaulio suvokima ir nieko cia nepakeisi.
2005 m. kovo 13 d. 20:34:57
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. kovo 13 d. 20:27:51
Aišku matom ką norime matyti
2005 m. kovo 13 d. 20:13:08
xdm, o ne jie dar pasikrove vergiją ir zaidimus su atominem bombom.
2005 m. kovo 13 d. 20:09:13
suckmykiss tie žmonės kurie taip sako yra papraščiausi kvailiukai, niekada nemastę apie tai ir tiek
2005 m. kovo 13 d. 20:07:00
2005 m. kovo 13 d. 20:05:02
aš kalbėjau ne apie tai kokia bus mano ateitis. Ir nesakau, kad reikia prisirišti rankom ir kojom prie Lietuvos. Ateitis, mokslai, tavo pačio gerovė. Tai nelaiko prie Lietuvos. Tačiau pažįstu daug žmonių, Lietuvių kurie paklausti ką mano apie Lietuvą tiesiog apkeikia ją visokiais žodžiais. Sako, kad čia nėra gerai,kad jiems gėda būti Lietuviais? Žinoma, galbūt man ir šiek tiek gėda dėl to už pačius Lietuvius, kad jie nesugeba įvertinti, kad tokie yra. Girdžiu amžinai milijonus verkšlenimų, kodėl aš negimiau U.S.A, arba LT niekada neprilygs tam ir tam. Bet juk todėl Lt tokia ir liks, nes męs patys norime stovėti vietoje, išva\inėti po užsienius ir pamiršti, kad kažkada gyvenome tokioje šalyje kaip Lietuva.
Lietuviai menkina vienas kitą, menkina ir savo šalį. Visi Lietuviai durni bla bla bla. Pralošia kas nors ir vėl bla bla bla, męs netikę ajajai.
ir šiaip galbūt tiesiog norėjau parodyti skirtumus tarp tų žmonių kurie stovėjo baltijos kelyje, tikėjo laisve, ir davartinių kuriems yra visiškai px ar męs būtume laisvi ar ne. Pvž kad ir tos bobos kurias mano mama pažįsta. ;>>>>> Jos sako, kad prie ruso buvo gerai. nu karočia.
Jei dabar būtų okupuota Lietuva:
a.) eitumėt partizanaut
b.)sėdėtumėt ir lauktumėt geresnių laikų
c.)išvažiuotumėt į kitą šalį?
žinot, aš ir pati nžn ką pasirinkčiau, lengviausia turbūt yra išvažiuoti ir palikti viską likimo valiai. tačiau kai pagalvoji, kad aš pvž jausčiau kaltę, kad nieko nebandžiau keisti.
ech.
gal vis dėl to nėra tokio dalyko kaip meilė tėvynei?
XDm, manau Ieva_pieva norėjo pasakyti, kad męs irgi turime žmonių kurie kažką darė, daro. ir męs nesame kuo prastesni už kitus(jie irgi turi tokių žmonių).
2005 m. kovo 13 d. 20:04:59
ai ir beje Amerika yra salis su labai turtinga istorija ir kultura,tik civilizacijai pleciantis(kaip as megstu sakyti) ta istorija ir kultura yra uzmirstamos,kaip manau yra ir Lietuvoje.
Dammit, zmogau, per tave arbata uzspringau...
Kokia istikruju nepakartojama Amerikos istorija. Isnaikint vietinius gyventojus is tiesu yra labai nuosirdus ir geranoriskas gestas.
Turtinga kultura? Amerikos kultura - jokios kulturos. Kokia gali buti kultura salyje i kuria suplauke viso pasaulio zmones. Ten tiesiog misinys viso likusio pasaulio daleliu, vienoje vietoje. Tik pyrago skonis priklauso ne nuo komponentu kiekio, o kokybes ir suderinamumo.
2005 m. kovo 13 d. 20:03:24
sakė amerikoj reikia studentus mokyti kaip paprasčiausias lygtis spresti
mano pusbrolis teigia taip pat, kad lietuvoje nieko gero... Jis turi 3 nepilnamečius vaikus, bet sakė čia už 1000lt aš nedirbsiu. Dirbo JAV, dabar įsitaisė anglijoje. Pasiemė vaikus ir dabar gyvena ten...
2005 m. kovo 13 d. 19:49:16
Nors vat gal Oladijoj butu visai faina
2005 m. kovo 13 d. 19:46:19
2005 m. kovo 13 d. 19:42:20
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. kovo 13 d. 19:39:23
turiu pazistama ,kuris studijuoja farmacija ir gera drauge ,kuri yra jo kursioke. tas vaikinas is karto tik istojes pasake:
-cia,Lietuvoj as nesmirsiu.
is pradziu ta mano drauge smerke ji,bet pasimokiusi prancuzijoje mano tyaip pat.Lietuvoje nera galimybes atsiskleisti. iaskui daugelis pasakytu,kad gabus zmogus sugeba visur atsiskleisti,bet dar karta is savo patirties pasakysiu:mano draugas Lietuvoje buves eilinis geras mokinys Amerikoje buvo tiesiog isskirtinis. kuri laika jam tenai nuvaziavus mokytis visi jam einat pro sali snabzdedavosi atseit:'vunderkindas eina'.
taigi tai tik parodo,kad Lietuviai yra labai gabus ir protingi zmones,taciau kitose salyse jie yra labiau ivertinami negu Lietuvoje,nes mes esame kazkokie neatviri ir ne kaip pasakytu kokie skotai (kurie vienas kita laiko savo broliais) sielos zmones. Lievtuviai vieni kitu nemegsta del konkurencijos ir panasiai. ojei tikslaiu,nes ju nevienmija bendras tikslas.
pvz Skotai visa Skotijos egzistavimo laikotarpi norejo padaryti nepriklausoma nuo Anglijos valstybe.turiu dar daug ka pasakyti ta tema bet nera daug laiko.
kitaip sakant as myliu Lietuva,taciau nemegstu Lietuviu,kurie pjaunasi ir nekencia vienas kito ir tikiuosi,kad ta vadinama ateities karta(mes) nebus tokia kokia yra dabartine.
2005 m. kovo 13 d. 19:36:09
hmm...rusijoj zmones msiskai prasigeria ir degraduoja... jei dvylikametis viesai perka degtine, tai zjb??