| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. kovo 13 d. 19:27:06
2005 m. kovo 13 d. 19:22:40
Myliu tave ir lietuvoj ir amerikoj ir afrikoj
2005 m. kovo 13 d. 18:25:30
2005 m. kovo 13 d. 18:19:44
Sentimentalizmas...
Atgal į gamtą!!!
Šiaip esu buvęs rusijoje 3 kartus(net) tad...
Jei rusais vadinate žmonės kurie jūsų kieme spjaudo ir keikiasi tai 100% klystate.
Šiaip tikri rusai yra labai, labai nuoširdūs žmonės
Pvz. man reikėjo trintis 2dienas su vienu 19mečiu ir jo pana, paskui mes net šnekėjom apie tai ką aš manau apie jo panos būda, charakterį ir jos sielą.
Dar pasjuos seni žmonės, kuriuos jaunimas gerbia. Na arba man teko buvoti pas labai išauklėtus
Dar pasjuos arba gyvena blogai arba žiauriai gerai, skirtumas žiaurus
Dar labai daug narkomanų
Hm... Dar chebra kieme sau vasarą susėdę skaldo bajerius, mokosi groti gitara ir vienas kitą puikiai supranta...
Teko matyti prie kareivukų 12metį perkantį degtinę
Man tas čiuvas su kuriuo buvau nupirko rusiško alaus net nepaklausęs. Pats per vakarą kai rodė miestą 4 butelius išgėrė. Paskui kai buvau pas puskę vos nenutiko tas pats, tik spėjau pasakyti, kad aš neesu alaus megėjas.
Man buvo tik 14 metų
Arba atėjo padorus vyras su žmona į kavinę.
Nusipirko stiklinę mineralinio ir stiklinę degtinės.
tink, tink nėra...
Žmona: ,,Išgėrei?"
Vyras: ,,Igėriau."
Žmona: ,,Na eime toliau".
... nerealu
beje pasjuos viską vinioja į popieriu, kaip pasmus prieš 10 metų
2005 m. kovo 13 d. 17:58:29
2005 m. kovo 13 d. 17:56:14
2005 m. kovo 13 d. 17:52:59
Nes cionai mana gimtine.
Jos palikti nepaliksiu,
Kaip kregzdute neisskrisiu.
(bona sforca)
2005 m. kovo 13 d. 17:31:55
Bet šiaip svajonė kurnos švariam USA miestelį, prie miško gražiam name... Tik neisivaizduoju kaip reiktų visą laiką angliškai šnekėti. Labai skaudu užmiršti savą kalbą. Ko gi kekvienam žmogui reikia iš tos tėvynės?
2005 m. kovo 13 d. 17:29:10
2005 m. kovo 13 d. 17:22:03
Žmonėms kažkas nepatiko tarybų sajungoje, logiška, kad jie galvojo, kad laisvoje lietuvoje bus geriau. Jei gyveni narve kuriame tau gerai, bet už lango matai daug dalykų kurių nori, išeini į laisvę ir užklumpa noras, kad gali viską imti, bet visko iškarto nesurinksi. Žmonės paėmė vieną, antrą, trečią ir noras sumažėjo... Jiems užkniso
Ką tu nori super tėvynę gerbiančių žmonių šalies?
beje aute vienas seniokas rėkavo, kad atvarys rūsų penkta divizija kažkokia ir iššaudys lietuvius
Na lietuvių kultūrai dabar tikrai geriau.
ieva_pieva dėl mokslų tai kai atvaro užsieniečiai į šulę, britai, olandai tai nesupranta ką 10tokai per matieka mokosi
didžiuotis šalimi dėl krepšinio? Dariaus ir Gyreno?
Visos šalys juk turi kuo didžiuotis ir Moldova didžiuojasi dėl kažkokio ten karžygio kurio mes ten nežinom. Ir jie jaučiasi lygiai taip pat, o kitiems px, kad tu didžiuojies
karuoč apmastymai, nieko aiškaus...
2005 m. kovo 13 d. 17:15:56
2005 m. kovo 13 d. 17:10:22
2005 m. kovo 13 d. 17:05:38
VoteForPedro
aš pvž norėčiau mokytis užsienyje, nes ten tikrai daugiau galimybių išmokti kažko. Bet grįžti čia visada norėčiau. Aplankyti kitas šalis - puiku. Bet kai išvažiuoja žmonės ir pamiršta kad yra Lietuviai, tai kakoks krachas. Reikia didžiuotis .
va.
;>
mokytis noreciau uzsieny.Gal gyventi.Bet zinau kad velniskai pasiilgciau.Kad ir kai buni kur nors svetur savaite vistiek ziauriai nori Lietuvon.Didziuojuosi kad esu lietuve.Ir siaip biski kartais grauzia sazine kad noreciau isvykti ar kad ir tas kad vartoju savo kalboj daug anglisku zodziu.
2005 m. kovo 13 d. 16:57:28
2005 m. kovo 13 d. 16:56:37
2005 m. kovo 13 d. 16:53:29
Kad ir kaip bebutu, as noriu isvaziuoti is LT tik tam laikui, kol mokysiuosi, nes cia, kaip jau sakiau, nera labai palanki universitetine svietimo sisitema, o ir uzsienio diplomu LT turi daugiau galimybiu susirasti geresni darba. negaliu visi gyvenima galvoti apie LT, turiu galvoti ir apie save. Bet viena dalyka as zinau, cia mano namai, ir as dziauguosi, kad esu Lietuve. Mylejau, myliu ir mylesiu LT. Nes cia mano namai. O namu as negaliu isduoti.
2005 m. kovo 13 d. 16:44:33
aš pvž norėčiau mokytis užsienyje, nes ten tikrai daugiau galimybių išmokti kažko. Bet grįžti čia visada norėčiau. Aplankyti kitas šalis - puiku. Bet kai išvažiuoja žmonės ir pamiršta kad yra Lietuviai, tai kakoks krachas. Reikia didžiuotis .
va.
;>
2005 m. kovo 13 d. 16:40:43
2005 m. kovo 13 d. 16:40:27
Galima svarstyti, kas būtų buvę jei būtūme pasielgę kitaip. tačiau. ir ankščiau buvo visokių išdavikų ir sukitašališkėjusių kvailių.
Nesuprantu, kaip galima negerbti savo tėvynės, savo kultūros ir jos išsižadėti?
2005 m. kovo 13 d. 16:33:40