Man mano mokykla patinka. Fainos walgyklos darbuotojos, grazhios pirmo korpuso kabinetu durys ir grindys. Mano spintele.. ;} Tik wat kad mokytojai, tokie kaip mano auketoja, fizinio mokytojas VYRAS ir anglu, tai jie wisai sawo darbo nedapranta.Ta anglu mokytoja tokia turche yra man atrodo, ji mus debilais ir zhiopliais wadina. Ant wieno tokio jautraus klasioko taip rekt pradejo, tas net apsizhliumbe.. ;d
valgiau riestaini o ten virvute.. susinervinau ir nebevalgau mokykloj riestainiu.. db tik vagiu maista kuris duodamas tiems ... nu... nemokamas maitinimas
mano mokykla pati niuraiusia kokia tik maciau, langai mazuciai, koridoriai tamsus, zmones pikti ir niurus, ir dar visi moksliukai, mokytojai tragiski ziuri savo baisiom zvitriom akutem, kaip tik ka nors nusodinus ar kam parasius bloga pazymi...bet man tan patinka, nes vis geriau negu sedeti ir nieko neveikti....
Besishypsanti rašė: Man patinka mano mokykla
Išeini iš pastato, o ten stovi grupė septintokų, skanduojančių 'Jurga Jurga!!' (toks mano vardas )
Bufetininkės mėgsta tūsintis pagal ciciną.
Visi draugiškai eina rūkt.
Karts nuo kart prieina koks šeštokas ir paklausia 'Ė, mažule, gal galima tau pagriebt?'
Jei mokytoja nepriima į pamoką be uniformos, Užeik į bet kurį kabinetą ir tau tikrai kas nors paskolins savo švarką.
Uuh I don't wanna leave it..
jei esi mokykloj populiari - tai taip, tikiu kad taip bendrauja ir svarka duoda etc, bet jei esi paprastas zmogus ar tuo labiau stebetinai bjauraus charakterio tada dauguma kurie skelbiasi draugais tokie yra tik oficialiai....:'(zinoma yra ir tikrai fainu zmoniu kurie noriai su manim bendrauja, bet tokiu ganetinai mazai....
siaip nepasakyciau kad man ten labai blogai. pora mokytoju vienu metu buvo labai uzsisede, bet dabar paskelbtos paliaubos.
uzknisa kai pamate mane bernai pradeda rekti "gote, sataniste, setonas, tu mirsi" etc., bet pastaruoju metu sulaukiu to vis maziau.
fainu mokytoju vos keli, dauguma seni ir tupi.....
tai tiek a[pie mano mokykla.
Išeini iš pastato, o ten stovi grupė septintokų, skanduojančių 'Jurga Jurga!!' (toks mano vardas )
Karts nuo kart prieina koks šeštokas ir paklausia 'Ė, mažule, gal galima tau pagriebt?'
Jei mokytoja nepriima į pamoką be uniformos, Užeik į bet kurį kabinetą ir tau tikrai kas nors paskolins savo švarką.
Kai išeini iš mokyklos, tik tuomet supranti, kad ten buvo ne visiškas šūdas.
J. Basanavičiaus... Na, žmonių, nesužalotais intelekto veideliais ten netrūksta. Reketininkų, priklausančių elitui taip pat.
Lavinimo atžvilgiu mokykla labai neprasta iš esmės.
bet aciu dievui ja jau baigiau.
Vienam perpjovė gerklę vienoje požeminėje perėjoje, o kitą kažkuriam forte sudegino gyvą, (prieš tai išdurę akis, ir "pažaidę" žaidimą "išskroskim artimą gyvą".)
Direktorius mirė tais pačiais metais.
Ak, tie sentimentai.
kiekviena diena vaziuoju pro savo mokykla trulu. jinai man jau visai kitokia, nei ankschiau. pradzioj viskas siejosi su nostalgija. kai tas praejo- liko tik kazkokie keisti sentimentai.
musu mokykla tokia iskirtine. .chia vyrauja tokia idomi atmosfera,is viso mokosi tik apie 250 mokiniu,visi visus bent is matymo pazista, ,visos klases mzdg bendrauja, ,kiekviena klase turi savo kazkoki iskirtinuma. yra iskirtiniu mokytoju kaip darbu,vokieciu,buv. istroijos. .yra tikrai blogu mokytoju kaip chemijos ar tas pats darbu, ,yra ir tokiu kuriu pasiilxiu net ir baiges mokykla kaip kad ir miela mano aukletoja, ,dar tox neraliai durnas,bet kieta primetantis apsauginis mokykloje yra, ,kuris kruva pareigu atlieka.. .dar pavaduotoja su savo kvailomis idealogijomis apie musu shoole=]]. .mano kad chia puikus vaikai susirinke,nors neseniai suzinojo kad 7-okai uz poros metru nuo mokyklos ruko =DD bet seip chia idomu mokintis=]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 18 d. 20:16:20
2006 m. balandžio 18 d. 19:56:49
2006 m. balandžio 18 d. 18:41:26
2006 m. balandžio 18 d. 18:08:43
2006 m. vasario 2 d. 12:03:22
Man patinka mano mokykla
Išeini iš pastato, o ten stovi grupė septintokų, skanduojančių 'Jurga Jurga!!' (toks mano vardas
jei esi mokykloj populiari - tai taip, tikiu kad taip bendrauja ir svarka duoda etc, bet jei esi paprastas zmogus ar tuo labiau stebetinai bjauraus charakterio tada dauguma kurie skelbiasi draugais tokie yra tik oficialiai....:'(zinoma yra ir tikrai fainu zmoniu kurie noriai su manim bendrauja, bet tokiu ganetinai mazai....
siaip nepasakyciau kad man ten labai blogai. pora mokytoju vienu metu buvo labai uzsisede, bet dabar paskelbtos paliaubos.
uzknisa kai pamate mane bernai pradeda rekti "gote, sataniste, setonas, tu mirsi" etc., bet pastaruoju metu sulaukiu to vis maziau.
fainu mokytoju vos keli, dauguma seni ir tupi.....
tai tiek a[pie mano mokykla.
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2006 m. vasario 1 d. 12:23:27
Išeini iš pastato, o ten stovi grupė septintokų, skanduojančių 'Jurga Jurga!!' (toks mano vardas
2006 m. sausio 31 d. 22:14:49
2006 m. sausio 31 d. 21:47:02
J. Basanavičiaus... Na, žmonių, nesužalotais intelekto veideliais ten netrūksta. Reketininkų, priklausančių elitui taip pat.
Lavinimo atžvilgiu mokykla labai neprasta iš esmės.
2006 m. sausio 31 d. 21:37:39
bet mokykla prisimenu trupuciuka su nostalgija...trupuciuka.pertraukas
bet aciu dievui ja jau baigiau.
2006 m. sausio 29 d. 15:21:23
2005 m. lapkričio 18 d. 19:56:34
Joje grupė žmonių, tos pačios mokyklos mokinių (dėl pirmojo epiteto "žmogus" abejočiau) užmušė du mokinius.
Vienam perpjovė gerklę vienoje požeminėje perėjoje, o kitą kažkuriam forte sudegino gyvą, (prieš tai išdurę akis, ir "pažaidę" žaidimą "išskroskim artimą gyvą".)
Direktorius mirė tais pačiais metais.
Ak, tie sentimentai.
2005 m. birželio 23 d. 10:43:55
2005 m. birželio 20 d. 22:23:33
2005 m. birželio 20 d. 22:22:40
2005 m. birželio 20 d. 22:19:59
2005 m. birželio 20 d. 22:18:46
2005 m. birželio 20 d. 22:10:03
2005 m. birželio 20 d. 22:05:11
2005 m. birželio 20 d. 22:03:23
2005 m. birželio 20 d. 22:01:58