Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. birželio 20 d. 21:52:18
as cia tik tarpkitko prisiminaiu nes kai pagalvoju kad 3 menesius ilsesiuos nuo to durnyno pasidaro taip gera

Atsakyti
hole
2005 m. birželio 20 d. 21:47:57
dieve,net ir prisimint nenoriu to objekto vasaros laiku

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. birželio 20 d. 21:45:03
Mano mokykla yra daugiau nei beprotnamis... as jos pakest negaliu... ten mokos tikri ......! as rimtai.... nu blem tokie visi pasikele ta prasme, cia kaimas gi! o jie ka vaiksto nosis uzriete... zodziu is vis ten su niekuo neprasidedu.... nesakau yra ir fainu zmoniu, bet vienas kitas labai mazai ju reta..... lyg kazkokia nykstanti rusis... labai noriu i kita shule eiti... deje pas mane ji yra tik viena tad pasirinkimo nera Niu zodziu, pasistengsiu is jos kuo greiciau dingti!

Seip pries mokyklas nieko bloga neturiu....Tam jos ir reikalingos kad ismokytu gyvent.... Megstu i mokykla eiti bet ne visada, ten joje malonu but

Atsakyti
Zaviesas (Užblokuotas)
2005 m. birželio 19 d. 20:00:42
Stupid_enough rašė:
o musu faina dailes mokytoja, bajeriu paskldo ir siep normal

as priklausau seimynelei is tawo paraso... Siaip apie mokykla galiu pasakyt daug , bet ir normalei....

2005 m. birželio 19 d. 19:39:57
as mokausi gimnazijoje seip yra gera mokykla faini zmones kai kurie...na mokytojai tai hm.. gal patylesim apie kaikuriuos seip yra ir jaunu ir senu mokytoju ir geru ir blogu Bet dazniausei geru mokytoju nebuna ,buna tik geri mokiniai

Who wants a love without anger and rage? I do Who wants a world where a kid can be safe? I do Who wants to pray for the end of the pain For the calm at the end of the day Where there's not always more of the same I do
Atsakyti
LustlosJungfer
2005 m. birželio 12 d. 09:44:30
musu mokykla buvo susijungusi su gimnazija labai ilgai o db kai atsiskyre tai neturim ne normalios sporto nei aktu saliu. jos abi wiename. kaip sporto sale tai ji nieko tik kad sienos ryskiai salotines , o kaip aktu... aidas nezmoniskas, salta ir dar tie krepsinio lankai wirs galwu... bijai kad neuzkristu nu nekokia ta musu mokykla... jauna dar

2005 m. balandžio 5 d. 17:29:15
Man neptinka liausiu mokytoja, mates mokytoja, biologijos mokytoja, informes mokytojas, fizikos mokytoja, anglu k mokytoja, rusu k mokytoja... Kirviai wisi jie!

2005 m. balandžio 4 d. 17:54:53
Siandien mano anglu mokytoja beveik per visa pamoka liepe stovet. Siap tai ji faina tik kad truputi isterike.

2005 m. balandžio 4 d. 16:14:33
uoj...

2005 m. balandžio 4 d. 16:13:58

ak ta mokykla...nzn anksciau labai jos nemegau, netgi bijojau, nekenciau daugumos mokytoju, o dabar tiesiog nebekreipiu demesio nei y sienu spalva, nei y renginius, nei y auletojos nesamoningas kalbas, tiesiog su viskuom susitaikiau...shiiajp ar taijp mokykloj buna ir linksmu dienu, buna tokiu pamoku kurios buna tikrai ydomios, buna pamoku kurios buna tragishkaii nevykusios, ir aishq visas tai priklauso nuo mokytojo....nu shiajp dabar neturiu ka papasakoti, nes niekas neshauna y galva...

2005 m. balandžio 4 d. 16:10:42
ak ta mokykla...nzn anksciau labai jos nemegau, netgi bijojau, nekenciau daugumos mokytoju, o dabar tiesiog nebekreipiu demesio nei y sienu spalva, nei y renginius, nei y auletojos nesamoningas kalbas, tiesiog su viskuom susitaikiau...shiiajp ar taijp mokykloj buna ir linksmu dienu, buna tokiu pamoku kurios buna tikrai ydomios, buna pamoku kurios buna tragishkaii nevykusios, ir aishq visas tai priklauso nuo mokytojo....nu shiajp dabar neturiu ka papasakoti, nes niekas neshauna y galva...

2005 m. balandžio 4 d. 16:02:09
Ankščiau buvo daug kvailų taisyklių, jokių sutrumpintų pamokų, dabar jau šiek tiek taisosi.
Būna kasmetinių renginių: Mokytojų diena, Karnavalas, Šimtadienis, ŠMA, Paskutinis skambutis, Sporto šventė, Išleistuvės...
Kai kada pagroja mokyklos muzikos grupės.

Mokykloje vyrauja "liūdnos" spalvos (pilka, šviesiai violetinė, balta, išblukusi mėlyna). Kažkas nenormaliai pakabino daugelį paveikslų koridoriuose. Nesinori man ten būti...

2005 m. balandžio 4 d. 14:03:16
mokykla man jau praeitis, bet visgi kaip ir visur buvo galybe lopu mokytoju. pastebejau, kad mokytojui mieliau kalikai, o ne gabus zmones

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Nannerl
2005 m. balandžio 4 d. 13:39:15
Man tai blogiausia - kuno kulturos mokytoja. Bijau net prieiti ir ka nors jai pasakyti, nes kai uzreks. Ir apskritai ji negerbia savo mokiniu... O siaip jei ne nuo ateinanciu, tai nuo dar kitu mokslo metu butinai pereisiu i savo issvajotaja gimnazija... Labai labai to laukiu...

2005 m. balandžio 3 d. 21:40:43
SugarFreeKiss>>
Aham, ta pati.Išvažiuos dabar mėnesiui, pailsėsim.

Dėl antipatijų- nauja chemikė Grabauskienė labai nervus veikia.Atrodo,kad kas nagais per lentą braižo,kai ji kalba.
..kas čia dar? Nebeprisimenu dabar,reiškiasi mokyklos trūkumas.Kai prisiminsiu,parašysiu

Atsakyti
SugarFreeKiss
2005 m. balandžio 3 d. 21:31:23
Velvet_rain_drops,,,
Petrutiene? eh, apie ja prisiminimai nekokie...kvaila boba.

2005 m. balandžio 3 d. 21:30:52
Man patinka muzikos mokytoja. Na, tik kad wercia dainuoti ta "lopsine" biesina, bet siaip tai faina.

2005 m. balandžio 3 d. 21:19:14
man tai vokieciu mokytoja nervuoja, nemegstu vokieciu, ji tokia buka, sysosi pastoviai, fe fe fe, o kiti mokytojai proto ribose ;0

2005 m. balandžio 3 d. 21:17:19
Nemegstu sawo klyfos (anglu k), nes ji mane neseniai apreke ziauriai, o as nekenciu, kai ant manes rekia, o as negaliu net nusiwaipyt kaip nors... dar nekenciu darbu mokytojos, nes nemegstu darbu. Na, aisku, geresne uz praeita... Nenoriu i sule!!!!

2005 m. balandžio 3 d. 21:09:55
o musu faina dailes mokytoja, bajeriu paskldo ir siep normal

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

A Perfect Circle A Perfect Circle
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2895
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 15222