Velvet_rain_drops rašė: Mano mokykloj dirba tokia pavažiavus dailės mokytoja Sigita.Tai va prieš kelis mėnesius ji kaip reikiant vožė mano draugei per galvą "Už nesiklausymą".Apskitai jai psichika nelabai stabili.
Mano mokykloj irgi yra vienas dailes mokytojas kuriam kartais uzeina isiutimo priepuoliai... tada jis lb rekia ir takosi seilem.
O as nekenciu vokieciu k. (mano antra kalba) mokytojos,nes jos klasej AMZINAI dvokia kazkokiais vaistais ir svogunais,pati mokytoja
nevengia pasikrapstyti nosies,taip pat nieko neismoko ir isvis yra vepla kerepla!
Mano mokykloj dirba tokia pavažiavus dailės mokytoja Sigita.Tai va prieš kelis mėnesius ji kaip reikiant vožė mano draugei per galvą "Už nesiklausymą".Apskitai jai psichika nelabai stabili.
mano mokykla yra nesamone nes daug senu mokytoju su kvailais principais, dailes mokytojas labai keistas, visa laika eina pakreipes galva i sona, o viena mokytoja gana stambi, niu lasiniu ant pilvo daugbet rengiasi lbai ryskiai, visokiais miniakais, tipo jaunatviska, kartais per pertraukas vaziuoja persirengti arba karta per anglu pamoka jai pedkelnes biski iplyso ir ji per pamoka vaziavo namo kitu pedkleniu... is jos visi degiasi mokiniai o ji grasina wisokiom nesamonem..
Tokie yra 4 draugai. Geriausi ir siaip. Tai wa. Einam mes su drauge laiptine ir matom jie ateina. Durys gana siauros, tik wienas telpa zmogus. 1as is ju turejo eiti tox sokejas. Staiga prie jo pribego jo draugas ir pastume rekdamas: "Atsargiai!" tada tas pastumtasis pastume kita. Irgi rekdamas ATSARGIAI!!! Nu gal as nemoku papasakot, bet waizdas tai geras buwo
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 2 d. 16:00:55
Mano mokykloj dirba tokia pavažiavus dailės mokytoja Sigita.Tai va prieš kelis mėnesius ji kaip reikiant vožė mano draugei per galvą "Už nesiklausymą".Apskitai jai psichika nelabai stabili.
Mano mokykloj irgi yra vienas dailes mokytojas kuriam kartais uzeina isiutimo priepuoliai... tada jis lb rekia ir takosi seilem.
2005 m. balandžio 2 d. 15:58:26
nevengia pasikrapstyti nosies,taip pat nieko neismoko ir isvis yra vepla kerepla!
2005 m. balandžio 2 d. 15:48:46
2005 m. balandžio 2 d. 15:38:14
2005 m. balandžio 2 d. 15:28:33
2005 m. balandžio 2 d. 15:00:56
2005 m. balandžio 2 d. 12:46:28
2005 m. balandžio 2 d. 12:19:41
2005 m. kovo 18 d. 19:42:06