as pastaruoju metu is atradau ju daina "thank you mom". . kazkaip seniau man ji eiline buvo, ,beveik neklausydavau.o dabar kada isijungiu tai siurpuliukai per kuna pereina, ,wauw
sekmadieni per btv rode gaila kad tik trumpai parode(jie dainavo lifestyles of a rich and famous), va snd 21-15 rodys to koncerto antra daly tai ash tikiuosi kad dar juos parodysbeje ten ir green day buvo....tiesiog nerealus koncas......
as zinau, kad jie dainuoja predictable ir akd ju plakatas kabo pas mano klasioke ant spintos i rkad ten yra du dvyniai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pagaliau per MTV pamaciau "Chronicles of life and death" (jei nesuklydau rashydama pavadinima...)! Kokia unreal daina! Ne tiek muzika patiok, kiek zodzia! Tikrai labai labai faina. Tokia atrodo turetu bui liudna, ziauroka, bet ish tikruju tai nuteikia labai gerai, bet ir leidzia susimastyti! Tiesiog perfect!
2005 m. birželio 29 d. 19:17:54
pedator rašė: Jau tada geriau Britney Spears klausytis...nors saves neapgaudineji
paaiskink apie saves apgaudinejima ka.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
and teach them to hate this place...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 12 d. 08:50:01
2005 m. liepos 9 d. 15:28:12
2005 m. liepos 7 d. 15:19:21
Unreal, zodziu.
2005 m. liepos 5 d. 17:59:18
2005 m. liepos 5 d. 17:34:04
2005 m. liepos 5 d. 17:29:11
2005 m. liepos 5 d. 16:37:58
2005 m. birželio 30 d. 21:06:20
2005 m. birželio 30 d. 16:12:25
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 30 d. 16:10:24
2005 m. birželio 29 d. 19:33:59
2005 m. birželio 29 d. 19:26:26
2005 m. birželio 29 d. 19:17:54
Jau tada geriau Britney Spears klausytis...nors saves neapgaudineji
paaiskink apie saves apgaudinejima ka.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. birželio 29 d. 19:12:06
2005 m. birželio 27 d. 15:57:02
2005 m. birželio 27 d. 15:26:55
2005 m. birželio 27 d. 14:32:47
2005 m. birželio 27 d. 14:08:46
2005 m. birželio 25 d. 12:25:05
2005 m. birželio 24 d. 06:41:56