Good charlotte nerealiausias grupe,,, as jau jos klausau 5 metus ir niekada man ji nepabodo,, konceras irgi buvo nerealiausia diena gyvenime!!!!!!!!!!!!! myliu
pailko ispudi "keep your hands off my girl". KOKI? gi truputis elektronines muzikos atejo pas GC siaip didelis respect'as...
"I JUST WANNA LIVE"
we'll meet again
When both our hearts collide
Like an angel you came
Everytime when I prayed
Guardian of my dreams
Watching me when I sleep
Like an angel you came
Everytime when I screamed
Good Morning Revival in general, as a title, is supposedly to represent a fresh kind of starting over. We took a break and got back to normal lives and now we feel rejuvenated and have made a record we’re really proud of
Billy Martino žodžiai. Girdėjau trejas dainas iš naujojo albumo ir visos jos puikios.
as noriu pasakyt dabar toki 1 dalyka :::JEI JUM NEPATINKA GC TAI KAM JUS CIA EINAT?!?!...ir as dar nesuprantu kaip jus galit lyginti GC ir green day....seip green day yra daug senesne grupe...tai prasyciau.......cia gal neprieto biski bet vistiek BENJI VALDO!!!!!!
Užsivedžiau ant kelių dainų ;> Turiu jų visus albumus, bet visų dainų dar nesu spėjusi perklausyt. O šiaip, tikrai gražios dainos [patinka, nes jos turi prasmę], ir muzika graži.
gazuota_awiete rašė: man taj jie patynkaD labaj grazus balsaj.. ka dajnuoja nesuprantu.. neysigilinau..D rejks pasiginlintD ir muzika tokia gera..D ir ywajzdis neblogasD tokie wisaj neblogi wajkiaY
jam ne vokalo mokytojas nepadetu,nes yra taip: arba yra balsas arba ne
Manyčiau tu visai nerimta, ir labai klysti, jei manai, kad vokalo pamokomis balso palavinti neįmanoma.
būtent,palavinti įmanoma. o blink41 ir nesakė, kad negalima palavinti.
tačiau čia kaip ir su matematika ar dar bet kuo kitu - mokykis kiek nori:gali iškalti teoriją,dar kąnors, bet jei vistiek trūksta įgimtų gabumų - daugių daugiausia taip ir liksi geriausiu tarp vidutiniokų.
Hopeless rašė: Joelio balsas iš tikro yra toks bilekoks. Bet nėra ko norėti, kaip rašoma jų biografijoje Benji iš kažkur gavo gitarą ir pradėjo mokintis groti, o Joelis norėdamas atsiriboti nuo visų gyvenimo bėdų dainuodavo kartu su juo. Ir kada jie pradėjo kurti muzikos grupę niekas Joeliui nedavė rimtų vokalo pamokų ar kažko panašaus.
Joelio balsas iš tikro yra toks bilekoks. Bet nėra ko norėti, kaip rašoma jų biografijoje Benji iš kažkur gavo gitarą ir pradėjo mokintis groti, o Joelis norėdamas atsiriboti nuo visų gyvenimo bėdų dainuodavo kartu su juo. Ir kada jie pradėjo kurti muzikos grupę niekas Joeliui nedavė rimtų vokalo pamokų ar kažko panašaus.
ka sa galeciau pasakyti apie GC?
manau tai yra gana paprasta roko grupe nors teko skaityti kad jie yra grunge(zvengiau ziauriai)
siaip ju banga man praejo praeita vasara kai nusipirkau ju cd ta naujausia, daugiau nebenorejau nes Joelio balsas yra tox slykstus sakyciau kaip koxai strutis pasimoves ant tvoros ar asilas ar siaip zmogus be balso
ankstesnis ju ivaizdis man kurkas labaiu patiko ne tik isvaizda bet ir muzika
dar iki siol patinka ju daina Emotionless bet kitos kazkaip jau nu aaa nepatinka.
man dar labai kazkaip uzkliuva kad broliai daznai dainose keikia savo teva.. nu jo bjaurus zmogus kad paliko vaikus mazus bet kazkaip uzknisa apie tai klausyti, nors kaip sakai emotionless grazi daina
jei reiketu ivertinti duocuiau jiem 6 is 10
man taj jie patynkaD labaj grazus balsaj.. ka dajnuoja nesuprantu.. neysigilinau..D rejks pasiginlintD ir muzika tokia gera..D ir ywajzdis neblogasD tokie wisaj neblogi wajkiaY
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gegužės 7 d. 10:11:40
2007 m. gegužės 7 d. 10:10:04
2007 m. kovo 6 d. 20:15:02
"I JUST WANNA LIVE"
Can you hear me? Are you near me? Do we deserve, to leave the earth we'll meet again When both our hearts collide *********************************** Like an angel you came Everytime when I prayed Guardian of my dreams Watching me when I sleep Like an angel you came Everytime when I screamed *******************************
2007 m. kovo 4 d. 00:52:26
Billy Martino žodžiai. Girdėjau trejas dainas iš naujojo albumo ir visos jos puikios.
2007 m. vasario 26 d. 19:33:21
2007 m. vasario 24 d. 19:40:30
2007 m. sausio 7 d. 02:33:09
2007 m. sausio 7 d. 02:23:11
2007 m. sausio 5 d. 14:37:21
2007 m. sausio 5 d. 12:24:26
2006 m. liepos 3 d. 21:12:52
man taj jie patynka
2006 m. liepos 3 d. 21:08:15
Manyčiau tu visai nerimta, ir labai klysti, jei manai, kad vokalo pamokomis balso palavinti neįmanoma.
būtent,palavinti įmanoma. o blink41 ir nesakė, kad negalima palavinti.
tačiau čia kaip ir su matematika ar dar bet kuo kitu - mokykis kiek nori:gali iškalti teoriją,dar kąnors, bet jei vistiek trūksta įgimtų gabumų - daugių daugiausia taip ir liksi geriausiu tarp vidutiniokų.
2006 m. liepos 3 d. 21:03:45
2006 m. liepos 3 d. 20:22:39
Joelio balsas iš tikro yra toks bilekoks. Bet nėra ko norėti, kaip rašoma jų biografijoje Benji iš kažkur gavo gitarą ir pradėjo mokintis groti, o Joelis norėdamas atsiriboti nuo visų gyvenimo bėdų dainuodavo kartu su juo. Ir kada jie pradėjo kurti muzikos grupę niekas Joeliui nedavė rimtų vokalo pamokų ar kažko panašaus.
2006 m. liepos 2 d. 17:48:56
2006 m. liepos 2 d. 00:52:35
2006 m. birželio 30 d. 23:34:15
manau tai yra gana paprasta roko grupe nors teko skaityti kad jie yra grunge(zvengiau ziauriai)
siaip ju banga man praejo praeita vasara kai nusipirkau ju cd ta naujausia, daugiau nebenorejau nes Joelio balsas yra tox slykstus sakyciau kaip koxai strutis pasimoves ant tvoros ar asilas ar siaip zmogus be balso
ankstesnis ju ivaizdis man kurkas labaiu patiko ne tik isvaizda bet ir muzika
dar iki siol patinka ju daina Emotionless bet kitos kazkaip jau nu aaa nepatinka.
man dar labai kazkaip uzkliuva kad broliai daznai dainose keikia savo teva.. nu jo bjaurus zmogus kad paliko vaikus mazus bet kazkaip uzknisa apie tai klausyti, nors kaip sakai emotionless grazi daina
jei reiketu ivertinti duocuiau jiem 6 is 10
2006 m. gegužės 23 d. 22:14:13
2006 m. gegužės 23 d. 21:27:45
2006 m. gegužės 19 d. 23:30:49