Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 18
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Emotionless
2005 m. gruodžio 30 d. 15:52:32
O man jie patinka. Labai, labai patinka tiek ju muzika (verta isiklausyt i daugelio dainu zodzius), tiek GC ivaizdis, tiek tas faktas kaip jie pasieke aukstumu respect for GC wat... aisku nuomoniu yra ivairiu ir tai normalu, bet as dar nezinau tokio atlikejo, kurio visos sukurtos dainos 100 procentu butu nerealios ar tapusios hitais... taip nebuna... o si grupe yra mano viena is megiamiausiu

2005 m. gruodžio 29 d. 16:49:56
O man patynk... Šiaip anksčiau patika labiau, bet ir dabar labai juos gerbiu! ir tu dainų tekstų gerų jie turi... Na pvz Hold On ir we believe...Ir šiaip gražiai man jų muzika skamba Man tai jie yra jė ir viskas

2005 m. gruodžio 29 d. 08:54:12
nzn nepatinka man jie ;/ ;/ neissiskiria niekuo is ktu grupiu kaip simple plan ir t.t. ;/

2005 m. gruodžio 29 d. 08:42:56
Siaip taj neseniai tepradejau rimciau ja dometis... Cool grupe, yra ko pasiklausyti

2005 m. gruodžio 29 d. 08:27:39
man asmenisaki patinka dauguma ju dainu skaiciau kaip jie ten sunkiai islindo is rusio na zmones stengiasi ir daro muzika o ne slamsta

2005 m. gruodžio 27 d. 20:32:36
vieninele gera ju daina -just wanna live

Atsakyti
punk811
2005 m. lapkričio 8 d. 17:50:51
taj wa. yra tox dalykas. good charlotte man atsibodo, nebeidomus man jie ir t.t. ir pan. bet ne tame esme. darau shiukshliu walyma ish kompo ir wa jau ruoshiuos trint wisas shitu ale mielu snukuchiu foto. bet priesh taj, sakau, gal gera darba padarysiu. gal kam rejkia tu foto? kruopshchiaj rinktos, rushiuotos ir twarkytos. ju ten apie 500. rimc bajers. njunchia turbut tokiu apsestu, kokia ash buwau, neatsiras, bet bant jau parashiau. ilgaj nelajkysiu, jej kam rejkia, galiu persiust.

2005 m. lapkričio 8 d. 10:39:04
Hopeless rašė:
Neįdomu daugiau su tavimi ginčytis, nes kiek skaitau tavo komentarus (ne tik šioje temoje)akivaizdu, kad esi pasikėlus ir čia music.lt turbūt jautiesi mažų mažiausiai visažine su savo 100% teisinga nuomone. Esi lygiai tokia pat kaip ir Jonas apie kūrį tiek daug blogio pasakoji

Diskusija, peraugusi iginca nieko verta is tos puses, kad aponentas nera gerbiamas net uz tai, kad sugeba sneketi ir kazka rasyti.
Apie mano pasikelima - galiu pasakyti: Aciu uz komplimenta Visada malonu isgirsti tokius zodzius Beje, taip, jauciuosi visazine, nes dauguma atveju, bent menkai, bet sugebu pagristi savo nuomone ir apie muzika ismanau daugiau, nei dauguma is cia esanciu.
kas liecfia Jona - neveltui mus siejo kadaise abipuse meile

beje, geros dienos< nekaltuju aveliu ginejau, man labai truka sio ginco, kaip tu issireiskei - tuoj apsiverksiu, kaip pragaras uzsals.

2005 m. lapkričio 3 d. 23:32:53
whatever rašė:
Hopeless: net neisivaizduoji,kaip tingiu atsakineti i tavo taip struopiai parasyta atsakyma, bet vis delto... nebuciau as, jei po kabloelio netesciau sakinio...

1 pastraipa - paskaitytum daugiau mano postu, tikrai suprastu, kad be reikalo niekada neausinu burnos ir sneku, dazniausiai, remdamasi faktais, kurie yra mano pacios pagristi ir, sakykim, "isbandyti".

2 pastraipa - del ko neklausau sios grupes jau isvardinau, galiu truomai pakartot: 70-75% muzika, 30-25% ju isvaizda. Gali sakyt ka nori, bet man jie eiliniai p*stpankiai. ir taskas siuo klausimu.

3 pastraipa - nesuprantu, kam pasakoti grupes istorija, jei apnento visai ne to prase? Ajajajai...

4 pastraipa - dar karta juos sudirbai... Gaila...

Patikėk, kada kruopščiai ką nors darai, geresnis ir suprantamesnis tekstas gaunasi . .ten buvo mano mintys kuriomis tau kuo aiškiau savo poziciją bandžiau išdėstyti. O grupės istorija rašyta tam kad atsakytų į klausimą dėl komercijos.
ir dal dėl šito 'dar karta juos sudirbai... Gaila' , tokiose grupėse kaip Good Charlotte visada gali įžvelgti dauk minusų, aš pats žinau ką jie daro gerai ir ką blogai.

Neįdomu daugiau su tavimi ginčytis, nes kiek skaitau tavo komentarus (ne tik šioje temoje)akivaizdu, kad esi pasikėlus ir čia music.lt turbūt jautiesi mažų mažiausiai visažine su savo 100% teisinga nuomone. Esi lygiai tokia pat kaip ir Jonas apie kūrį tiek daug blogio pasakoji

Atsakyti
ewana_
2005 m. lapkričio 3 d. 18:40:48
Man jie nepatinka. Oi kaip nepatinka. Visų pirma npatinka vokalas. Tas balsas man ne prie širdies nors tu ką. Kita, kad laikau juos plagijatoriais. Dabar tiek visokiu Gc, Simple plan privisę, kad net tiršta akyse. Jie man yra prasti senųjų Green Day plagijatoriai. Net knygoje apie Green Day rašoma, kad tai prasta kopija. O ten jų dainų žodžiai manęs visai nejaudina. Jie man atrodo neverti dėmesio, kurį bando atkreipti savo išvaizda. Jie net išvaizda man kelia kažkokią antipatiją. Taigi vienareikšmiškai savkau jiems NE.

2005 m. lapkričio 3 d. 17:54:23
Hopeless rašė:
na ir kas tau in GC daunai? ;]

sakiaunesikabinek jei rimtai tei tas dvynys kuris nedainuoja kazkox interesnas atrodo....

2005 m. lapkričio 3 d. 13:53:13
man jie seniau patiko,bet dab jau neee....komercija kzk...nzn nebepatinka man jie...

2005 m. lapkričio 3 d. 11:56:53
Hopeless: net neisivaizduoji,kaip tingiu atsakineti i tavo taip struopiai parasyta atsakyma, bet vis delto... nebuciau as, jei po kabloelio netesciau sakinio...

1 pastraipa - paskaitytum daugiau mano postu, tikrai suprastu, kad be reikalo niekada neausinu burnos ir sneku, dazniausiai, remdamasi faktais, kurie yra mano pacios pagristi ir, sakykim, "isbandyti".

2 pastraipa - del ko neklausau sios grupes jau isvardinau, galiu truomai pakartot: 70-75% muzika, 30-25% ju isvaizda. Gali sakyt ka nori, bet man jie eiliniai p*stpankiai. ir taskas siuo klausimu.

3 pastraipa - nesuprantu, kam pasakoti grupes istorija, jei apnento visai ne to prase? Ajajajai...

4 pastraipa - dar karta juos sudirbai... Gaila...

2005 m. lapkričio 2 d. 19:51:30
na ir kas tau in GC daunai? ;]

Atsakyti

2005 m. lapkričio 1 d. 11:55:14
Gerų daunų

Atsakyti
Oraily
2005 m. lapkričio 1 d. 09:08:31
puse bedos ta grupe..... yra keletas geru daunu bet....

2005 m. spalio 31 d. 20:02:06
nu ka as galiu pasakyti...muzika mano supuvusei sirdziai....

Atsakyti

2005 m. spalio 30 d. 21:08:29
whatever >>> 'Tu ka, galvoji, kad, jei as uos taip kritikuoju, tai is viso ju nesu nei girdejus, nei nieko apie juos nezinau ' tiesą sakant būtent taip ir galvojau. Nes dažnai žmonės kritikuoja kada būna girdėję vos kelias garsiausias dainas, jos jiem būna nepatikę ir tuo jų žinios baigiasi. Tu kaip suprantu kitokia. .valio.

'jei dabar gerai isiziuretum i tave supancia minia zmoniu - is 100, bent 10 (cia dar mazai) butu su pirsengu ir juodai apsirenge' patikėk, nebūtų. ne tokia minia mane supa, bet čia ne apie tai. Aš klausau GC todėl kad man jie tiesiog patinka, maloni ausiai muzika, galbūt turinti kažkokių sentimentų ir etc. Gal koki nors mažvaikiai ir eina gatvėmis su savo GC cd ir besigirdami kad yra pankai gotai ar dar kas nors tokio. Paskuj iš to išauga. . .nukrypau. Maištininkai? Good Charlotte nėra jokie maištininkai. Jie tokie tiesiog nėra. .. Kad išsitepi akis juodai dar negali savęs vadinti maištininku. o GC nariai jas tepasi tam kad sustiprintų video klipus, koncertus ir etc. Aišku ir todėl kad sutrauktų daugiau gerbėjų . .tai yra akivaizdu ir kiekvienam mirtingajam suprantama. Bet ar grupės reikia neklausyti vien dėl to kad jų išvaizda tau yra nepriimtina?

' tu spejimu atsakai i spejima' . .taip.. nes tikslių faktų neturiu nei tu nei aš. Aš žinau tik tiek, kad, ,GC nariai buvo paaugliai, kurie gyveno tikrai ne paty lengviausia gyvenimą, kurie žavėjosi praeities grupėmis ir patys sukūrė grupę. Kada išpopuliarėjo pasirašė sutartį su įrašų kompanija ir tada jau ta kompanija pradėjo juos savaip valdyti kad gautų iš jų daugiau pinigų. tai yra visiškai suprantama . .tada GC muzika pamažu keitėsi, bet jos pagrindas vistiek išliko tie patys žmonės, tas pats vokalistas, tas pats gitaristas ir etc. Ir tu gali ją popsinti, komercinti kiek nori, vistiek pagrindas liks toks pats.

"GC nariai kaip tik neturėjo daugybės talento..." - tu ka tik nurungei pats (-i) save... Savais zodziais, leidai patvirtinti mano tiesa, o nei, atsirasau,gal tik spejima (sarkazmas) - --taip , būtent. gali juoktis kad taip keistai 'ginu' grupę, bet akivaizdu kad GC neturėjo daug talento. Benji kaip gitaristas nėra niekuo išskirtinis, Joelio vokalas irgi toli gražu nėra tobulas .. bet viską darydami įdedant daug darbo ir pastangų Good Charlotte pasiekė savo. Ir kūrė muzika kuri patiko ir kitiem, nes to jie norėjo iš gyvenimo, tai jiems teikė ir manau dar ir dabar teikia džiaugsmą. . geras pavyzdys . . . Tik į visą grupės raidą galima žvelgti iš dviejų pusių. Mūsų pusės nesutampa.

Atsakyti
Bustedlover
2005 m. spalio 23 d. 13:29:25
Tokie jie nezinau groja life and death punkpop... kazkas panauss i bustedus tik jie daugiau gotiski.. ta apranga... siaptai ju dainos cool... bustedus uznesa.. gitaros...ir dar patinka ta ju daiina ''the croniciles of life and death'' ir''ghost of you''turiu ju naujausia albuma ir kelis senuosius hitus...

2005 m. spalio 23 d. 08:14:35
fui nepatinka man. tipiski pispankiai. ;/

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Jaga Jazzist Jaga Jazzist
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 1488
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 148209