Nu nzn dauguma cia taip su nemeile apie juos sneka,
o man seip jie patinka, ir stilius, ir muzika,ir dainu dauguma su mintim..
o palyginimas su avril tai iswis juoka kelia, jie tikrai taip nesidarko ir ish saves
kazhin kokiu ishpuikusiu superstar'u nedaro....
yra kokie yra, o piercing'as ar dar kas tai jau ju asmeninis reikalas, jei jiem patinka tai valio, nieko slykshtaus as tame nematau.
bet sutiksiu su hopeless: anksciau tikrai kazkokie fainesni waikinukai buwo
na jo hopeles as tau pritariu, dabartinis ju albumas tikrai skiriasi nuo praeitu, jauciesi, kad jie paskeite, bet va nelabai apsisprendziu y kuria puse, na bet visdelto manau, kad tikraj ne y geraja...
labai tikiuosi jie prisimins kas jie buvo, nuo ko viskas prasidejo ir taps tais paciais pankeliais kaip anksciau...
whatever >>> neįtikinėju aš tavęs, turėk savo nuomonę, aš turiu savo
Misantopia >>> šeip jie tokį savo stilių dėl gerbėjų susikūrę .. į juos pažiūrėjus atrodo kad groja kažką tikrai įspūdingo ir SUNKAUS, bet iš tikro taip nėra. Bet iš kitų panašių grupių ('Green Day, 'Sum 41', 'Blink 182') išsiskiria
MAN įspūdinga jų biografija, nes jie iš nieko pasiekė labai daug. Ir joje nėra nieko suvaidinto ar perdaug pagražinto. Aš esu tuo įsitiknęs ir iš mano galvos to neišmesit. Jų muzikos jau atsiklausiau, ir dabar įsijungiu retai. Nors jų lyricai visdar daro įspūdį. Dabar šita grupė tokia su klaustuku '?'. Viskas priklausys nuo neaišku kada pasirodysiančio jų sekančio albumo. Arba jis bus dar labiau supopsėjęs, arba GC tikrai pagerins savo grojamą muziką. Nuo to viskas ir priklausys (man).
Man vien į juos pasižiūrėjus šlykstu darosi.... nuo jų ir jų neskoningo piercingo ir nuo jų netinkančio makiažo, ir nuo jų a la stilingos aprangos ir galiausiai nuo jų dainavimo..
Hopeless rašė: Nesakyk 'Nieko verta'. Akivaizdu, kad apie šią grupę žinai tikrai nedauk, manau nemėgsti jų grojamo emo-punk stiliaus ir todėl visiškai juos nurašai iš karto. Manau daugiau pasidomėjus rastum dalykų už ką Good Charlotte galėtum teigiamai įvertinti.
man si grupe nieko verta ir jie, kaip atlikejai is mano9 puses nesulaukia jokios pagarbos. Pakankamai daug klausiau sios grupes dainu ir ivetinimas ne koks. Man nepatinka ne tik ju grojama muzika - a lia poppunk, bet jie patys, t.y. ju stilius. Tokiu grupiu is viso negaliu pakesti. jei tau patinka - nuostabu, tik nereikia manes itikineti ju talentu kurti.
Nesakyk 'Nieko verta'. Akivaizdu, kad apie šią grupę žinai tikrai nedauk, manau nemėgsti jų grojamo emo-punk stiliaus ir todėl visiškai juos nurašai iš karto. Manau daugiau pasidomėjus rastum dalykų už ką Good Charlotte galėtum teigiamai įvertinti.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 26 d. 16:46:05
2005 m. rugsėjo 26 d. 16:42:57
o man seip jie patinka, ir stilius, ir muzika,ir dainu dauguma su mintim..
o palyginimas su avril tai iswis juoka kelia, jie tikrai taip nesidarko ir ish saves
kazhin kokiu ishpuikusiu superstar'u nedaro....
yra kokie yra, o piercing'as ar dar kas tai jau ju asmeninis reikalas, jei jiem patinka tai valio, nieko slykshtaus as tame nematau.
bet sutiksiu su hopeless: anksciau tikrai kazkokie fainesni waikinukai buwo
2005 m. rugsėjo 25 d. 13:14:59
2005 m. rugsėjo 19 d. 20:02:56
labai tikiuosi jie prisimins kas jie buvo, nuo ko viskas prasidejo ir taps tais paciais pankeliais kaip anksciau...
2005 m. rugsėjo 19 d. 19:48:55
Misantopia >>> šeip jie tokį savo stilių dėl gerbėjų susikūrę .. į juos pažiūrėjus atrodo kad groja kažką tikrai įspūdingo ir SUNKAUS, bet iš tikro taip nėra. Bet iš kitų panašių grupių ('Green Day, 'Sum 41', 'Blink 182') išsiskiria
MAN įspūdinga jų biografija, nes jie iš nieko pasiekė labai daug. Ir joje nėra nieko suvaidinto ar perdaug pagražinto. Aš esu tuo įsitiknęs ir iš mano galvos to neišmesit. Jų muzikos jau atsiklausiau, ir dabar įsijungiu retai. Nors jų lyricai visdar daro įspūdį. Dabar šita grupė tokia su klaustuku '?'. Viskas priklausys nuo neaišku kada pasirodysiančio jų sekančio albumo. Arba jis bus dar labiau supopsėjęs, arba GC tikrai pagerins savo grojamą muziką. Nuo to viskas ir priklausys (man).
2005 m. rugsėjo 17 d. 16:02:43
2005 m. rugsėjo 13 d. 10:38:14
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2005 m. rugsėjo 13 d. 09:06:04
2005 m. rugsėjo 13 d. 09:01:46
Nesakyk 'Nieko verta'. Akivaizdu, kad apie šią grupę žinai tikrai nedauk, manau nemėgsti jų grojamo emo-punk stiliaus ir todėl visiškai juos nurašai iš karto. Manau daugiau pasidomėjus rastum dalykų už ką Good Charlotte galėtum teigiamai įvertinti.
man si grupe nieko verta ir jie, kaip atlikejai is mano9 puses nesulaukia jokios pagarbos. Pakankamai daug klausiau sios grupes dainu ir ivetinimas ne koks. Man nepatinka ne tik ju grojama muzika - a lia poppunk, bet jie patys, t.y. ju stilius. Tokiu grupiu is viso negaliu pakesti. jei tau patinka - nuostabu, tik nereikia manes itikineti ju talentu kurti.
2005 m. rugsėjo 12 d. 18:40:19
2005 m. rugsėjo 11 d. 19:10:57
Tas pats kaip ir Avril - nieko verta dar viena pop punko grupe, savo ivaizdi bandanti pagrazinti neskoningu grimu.
2005 m. rugsėjo 2 d. 19:23:10
2005 m. rugpjūčio 30 d. 14:57:32
2005 m. rugpjūčio 30 d. 13:46:50
Tas pats kaip ir Avril - nieko verta dar viena pop punko grupe, savo ivaizdi bandanti pagrazinti neskoningu grimu.
grimas tai dar pusė velnio... bet piercingas tai tikrai neskoningas.
2005 m. rugpjūčio 30 d. 12:36:02
2005 m. rugpjūčio 30 d. 12:34:00
2005 m. rugpjūčio 30 d. 12:11:31
2005 m. rugpjūčio 29 d. 15:52:37
2005 m. rugpjūčio 29 d. 12:12:44
2005 m. rugpjūčio 28 d. 22:52:55