Pradedama as komentuoti dzordana, noriu pirmiausia pakomentuoti pacia pirmaja komentatore ar komentatoriu! misterija tipo" kabutese" mane tiriausiai irgi purtitu jeigu as i tave paziureciau! tiksla tai turi tureti, kad savo nuotraukos nerodai!
Dzordana tu jega! grazi sauni ir nuostabi! Tavo dainos aistringos ir balsas nekitoks! laukiu naujo albumo!
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2009 m. gegužės 15 d. 02:04:58
Dzordana tu jega! grazi sauni ir nuostabi! Tavo dainos aistringos ir balsas nekitoks! laukiu naujo albumo!
Su meile Laima
2006 m. balandžio 22 d. 19:32:00
2005 m. balandžio 23 d. 17:29:43
2005 m. vasario 10 d. 23:52:05
2004 m. rugsėjo 28 d. 21:22:07