ziuriu, dabar toksai "punk rokas" labai jau madingas pasidare.
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
gali but kad daugelis gerbeju yra merginos bet taj nereiskia kad del ju grozio as ju klausau man jie grazus nors esu macius tik keleta nuotrauku o daugiau jajs nesidomiu o klausuau tik muzika))
welcome to my life gera daina ypac sukeliu jausmu audra man
i'm just a kid jega)
Kažkada sakiau kad patinka , ,dabar tas 'patikimas' kažkur dingo. Eilinė grupė, kurių 95% gerbėjos panos kuriiom svarbiausiai kaip jų dievukas atrodo o ne kokią muziką kuria. Šita diskusija tik tai patvirtina.
madam>ot velnias kad praleidau
si grupe man labaj patinka tik as jaj nejauciu tiek simpatiju kiek good charlotte o sejp nors jie ir varo pop roka svarbiausia man patinka o priedo jie negali grot popso nes jie tikraj nepanasus i britneje
mano mylimiausia daina I'm just a kid ji ir klipas ir jegiski
vakar netyčia įsijungiau MTV... nemačiau gal 100 metų, nusprendžiau pažėt, ar ką gero parodys. ir jau parodė, kaip parodė - laidą su Simple Plan, su publika - isteriškai klykiančiomis moteriškosios lyties atstovėmis. kažkaip toliau nebeziurejau.
Del ju dainos I'd Do Anything vos ne nukniaukiau rinktiniu dainu cd is savo tetos
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. sausio 13 d. 19:05:28
kas zinot kiek jie albumu turi isleide? Planuoju isigyt...
siap yra 2 + 1 MTV gyvo garso
2006 m. sausio 9 d. 16:45:59
2006 m. sausio 8 d. 16:27:00
2006 m. sausio 8 d. 16:14:10
2006 m. sausio 8 d. 16:02:41
2006 m. sausio 8 d. 15:26:50
welcome to my life gera daina ypac sukeliu jausmu audra man
i'm just a kid jega
2006 m. sausio 8 d. 13:01:56
2006 m. sausio 5 d. 12:37:47
2006 m. sausio 4 d. 15:34:02
2006 m. sausio 4 d. 15:19:29
2006 m. sausio 4 d. 14:52:59
2006 m. sausio 1 d. 19:46:10
si grupe man labaj patinka tik as jaj nejauciu tiek simpatiju kiek good charlotte o sejp nors jie ir varo pop roka svarbiausia man patinka o priedo jie negali grot popso nes jie tikraj nepanasus i britneje
mano mylimiausia daina I'm just a kid
2005 m. gruodžio 2 d. 17:43:52
vakar netyčia įsijungiau MTV... nemačiau gal 100 metų, nusprendžiau pažėt, ar ką gero parodys. ir jau parodė, kaip parodė - laidą su Simple Plan, su publika - isteriškai klykiančiomis moteriškosios lyties atstovėmis. kažkaip toliau nebeziurejau.
2005 m. gruodžio 2 d. 17:33:00
2005 m. lapkričio 9 d. 17:27:24
https://groups.msn.com/SimplyPerf...sacti nggay.msnw
2005 m. lapkričio 6 d. 19:42:37
2005 m. lapkričio 6 d. 19:15:09
2005 m. lapkričio 6 d. 19:09:06
2005 m. spalio 27 d. 06:21:10
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:17:49