tai faktas, kad kiekvienai pagal skoni.. nu as pvz verciau rinkciausi ta Deivida kuris buvo juodais plaukais pakeltais i virsu.. bet jeigu butu bent pora metu DAR jaunesnis o siaip ziuriu i zemiskus vaikinus.. tie juodi tai baugiai kartais atrodo ir vaiksto paiskele, bent jau kiek maciau ... (vakar per Kauno dienas tokiu buvo galima matyti.. mes su drauge juos deividais praminem)
Bet kaip jums jis TOKS grazus? nesuprantu rimtai.. nu va juodais plaukais, susikeles juos i virsu! cool atrodo, bet kitaip.. nu negaliu..rimtai.. va pvz siuo metu pierre atrodo gerai.. seb irgi kartais gerai o jis.. net letas pasidare pakeites sukuosene, nebeduksta taip po scena..ai nzn..
rimtai! cool! neturiu to avril dvd ... bet cool is viso david toks prikolnas atrodo (ir pjeras aisku), bet kai nusidaze plaukus ir jais apsileido..tai kazkaip atrodo pasikeite.. man jis blond bovo tikrai labai grazus! ir dar juodais kai pasistatydavo tuos pla8ukus liux atrode, o dbr... brr..nervas ima! gal susiprotes..tikiuosi..
Rupesciu slepimas yra savigyna
Joa.. man atrodo, kad deividas net su avril draugaves bet .. nu vis tiek itartina.. sakau, tie video tokie itartini nu man aisku mazai rupi, ka jie lovoj daro, bet gaila butu.. sakau, ateina ten koks sebas ar kartais deividas ir prie pjero lenda..o tas susigesta.. uj..
Beje, zinau kad galiu pasirodyti arba pavelavus savo ziniom arba dar blogiau, bet... va maciau jau laaabai daug ivairiu video su jais ir siaip man kaip ir pasirode, kad jie kaip ir per daug artimai bendrauja.. pvz tas bvienas kito trynimas vonioj, arba 'i loive you' ir vos nepasibuciuoja.... nu hmm hmm... ka jus apie tai?
nu man irgi taip pasirode....maniau cia as viena tokia posla ten zemiau tokia "neryskia" fotke idejau....
p.s.daug zemiau
Beje, zinau kad galiu pasirodyti arba pavelavus savo ziniom arba dar blogiau, bet... va maciau jau laaabai daug ivairiu video su jais ir siaip man kaip ir pasirode, kad jie kaip ir per daug artimai bendrauja.. pvz tas bvienas kito trynimas vonioj, arba 'i loive you' ir vos nepasibuciuoja.... nu hmm hmm... ka jus apie tai?
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. gegužės 22 d. 09:29:27
2005 m. gegužės 21 d. 22:50:12
2005 m. gegužės 20 d. 20:01:34
2005 m. gegužės 20 d. 17:12:58
2005 m. gegužės 20 d. 15:54:30
2005 m. gegužės 20 d. 14:50:57
tai Avril dvd "My World" yra jisai =) apsikabine nosis krapsto =D~
2005 m. gegužės 20 d. 14:40:12
2005 m. gegužės 20 d. 12:03:59
2005 m. gegužės 20 d. 08:39:42
2005 m. gegužės 19 d. 13:09:28
Nu Davidukas tikrai ne toks =) viena interva skaiciau, tai panele tipo turi =_
Tai aciu dievui,kad ne tox....o pana ne siena
2005 m. gegužės 18 d. 15:48:41
2005 m. gegužės 18 d. 15:45:22
Megeju fronte tai daug kas naujo
Beje, zinau kad galiu pasirodyti arba pavelavus savo ziniom arba dar blogiau, bet... va maciau jau laaabai daug ivairiu video su jais
nu man irgi taip pasirode....maniau cia as viena tokia posla
p.s.daug zemiau
2005 m. gegužės 17 d. 16:47:22
Beje, zinau kad galiu pasirodyti arba pavelavus savo ziniom arba dar blogiau, bet... va maciau jau laaabai daug ivairiu video su jais
2005 m. gegužės 17 d. 14:22:35
2005 m. gegužės 17 d. 14:21:37
siurbele_666>Tai aisq!Pasidalinsim
jee kaip fainai
meile isiliepsnojo
kurgi neliepsnos
2005 m. gegužės 16 d. 19:11:18
2005 m. gegužės 13 d. 04:36:55
siurbele_666 > ka cia tau siusti? ar cia manes neliecia ?
2005 m. gegužės 12 d. 13:32:06
2005 m. gegužės 12 d. 13:30:40
Nu taip grazus...tai grazus del to as nesigincysiu
siurbele_666>>>ka tu isimylejai
dar klausimu kyla?
O taip....jis ir mano meile:*
Tai aisq
o gali jis ir amno but?
2005 m. gegužės 11 d. 13:20:31