ReivaZ_RZ, norejau pasitiklinti. apie koki Adrenalina kalbi. apie daina ar albuma? siaip, albumas "Adrenalinas" ar ne 2004 metais pasirode. kova ar balandi
siaip, dizdiausias respectas Zenito chebrai. del atsykurimo... hm. tikrai to nebus albumas bus. bt tik projektas senu laiku vardan. gi Pusahz G&G Sindikate, Banjooz - Akonekte, Kaulaz ir Mazhaz siap kazkur. projektas lyg ir bus igyvendintas, o Banjooz savo dabartine veikla sieja su Konektu. ne uz ilgo pasirodys irs is kompanijos albumas.
o apie Zenita galiu pasakyti tiek, kad tai tikrai viena charizmatiskiausi lt hh kompaniju, yutinyisavita stiliu, kuris imponavo daugeli hh klausytoju
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 8 d. 21:46:15
2005 m. balandžio 8 d. 08:58:57
2005 m. balandžio 6 d. 16:06:03
2005 m. balandžio 6 d. 02:31:17
2005 m. balandžio 6 d. 02:30:05
o apie Zenita galiu pasakyti tiek, kad tai tikrai viena charizmatiskiausi lt hh kompaniju, yutinyisavita stiliu, kuris imponavo daugeli hh klausytoju
2005 m. balandžio 5 d. 19:21:58
2005 m. kovo 28 d. 14:10:17