Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Filmas "Kristaus kančia"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Kopa
2005 m. balandžio 9 d. 21:44:57
SLiPKnoT_GiRL rašė:
galiu pasakyt, kad ne toks shis filmas zhiaurus, kaip pasakojama... net zhiuret keista... ot, vienas zhmogelis kentejo, pvz shindlerio sarashas ir tai zhiauresnis... o Kristaus kancios maciau kokias 5 versijas - shita kol kas geriausia... ir nieko cia labai zhiauraus ar shlykshtaus nera!!

dar apie kara ir inkvizicijos laikus: pagal mane daug zhiauriau, kai zhmones gyvus pjausto (viena pirshta, kita, trecia... o paskui mazhais gabaliukais, kaip duonos, ir visa ranka, ir zhiuri kaip jis kencia, paskui taip antra ranka, ir dar abidvi kojas), arba kai visus kaulus sulauzho, po viena nagus nurovineja, i pedas vinis kala, prie augancio bambuko pririsha, o jis auga ir letai letai praduria zhmogu, po varvanciu lashais vandeniu pririsha, kol po lasheli jis letai ir skausmingai kaukuolej skyles nepramusha... ir t.t. ir panashiai...

taip, kaip isivaizduoji...dar prie tavo saraselio pridurciau: vandeni i tave pila tol kol sproksti... labai ziauru...bet tokiu baisybiu nemaciau per tv, todel man atrodo baugokai tos plakimo scenos... juk ziuredama filma ten isivaizduojiu Jezu, o ne ji vaidinanti aktoriu...

Atsakyti
uzuolajdos
2005 m. balandžio 9 d. 17:05:53
as tikejausi kad kaj kuriu scenu negalesiu ziuret arba kad wisa filma zliumbsiu... tiesa werkiau bet trumpaj

2005 m. balandžio 9 d. 16:18:53
galiu pasakyt, kad ne toks shis filmas zhiaurus, kaip pasakojama... net zhiuret keista... ot, vienas zhmogelis kentejo, pvz shindlerio sarashas ir tai zhiauresnis... o Kristaus kancios maciau kokias 5 versijas - shita kol kas geriausia... ir nieko cia labai zhiauraus ar shlykshtaus nera!!

dar apie kara ir inkvizicijos laikus: pagal mane daug zhiauriau, kai zhmones gyvus pjausto (viena pirshta, kita, trecia... o paskui mazhais gabaliukais, kaip duonos, ir visa ranka, ir zhiuri kaip jis kencia, paskui taip antra ranka, ir dar abidvi kojas), arba kai visus kaulus sulauzho, po viena nagus nurovineja, i pedas vinis kala, prie augancio bambuko pririsha, o jis auga ir letai letai praduria zhmogu, po varvanciu lashais vandeniu pririsha, kol po lasheli jis letai ir skausmingai kaukuolej skyles nepramusha... ir t.t. ir panashiai...

2005 m. kovo 31 d. 23:28:01
Šis filmas man paliko dviprasmiškus įspūdžius. Krikščioniška dydybė sumišo su Gibson'o režisūriniu požiūriu į šią istoriją. Kam tiek žiaurumo, kuris kažkaip mechaniškai rodomas ir sukelia negatyvius jausmus, kad net norisi išjungti. Aš tokį filmą būčiau stačius kitaip, bet... suprantu Gibson'ą. Kas jam beliko? Gi istorija šimtąkart filmuota. Kaipgi nustebinti pasaulį? Kraaaujas.
Filmą baigiau žiūrėti, bet mintyse vis priekaištavau tam pačiam Gibson'ui

2005 m. kovo 31 d. 23:17:13
rocky- geriau pachiai paziuret + SAVO nuomone turet, o ne kitu atsiliepimu klausyt . : ) jei ash buchiau kitu klausius- uz 'Aleksandra' nebuchiau 18 Lt. suplojus,.

labai savotishkas filmas, ziaurus. tachiau patiko klausytis, kaip orginalo- lotynishkos kalbos - kai visai nemazai supranti. panashaus siuzeto filmu esu visai nemazai machiusi. shis- galbut niekad nebutu vienas megstamiausiu, bet ispudi visgi paliko.

2005 m. kovo 31 d. 19:21:44
nemaciau ir nenoreciau pamatyti man uzteko ir reklamu!!

2005 m. kovo 31 d. 19:16:32
Mano SUPER traumuotai nervų sistemai šis filmas pasirodė itin žiaurus. Todėl antrą kartą jo žiūrėti nepasirašyčiau. Be to ir Dievas Tėvas man pasirodė per žiaurus, jei leido savo sūnui taip kentėti, o kažkokiems bepročiams-maniakams (kitaip pavadinti negaliu, nes šitaip elgtis su žmogumi - nesvarbu kas jis toks - yra sveiku protu nesuvokiamas dalykas) tai daryti. Ak, sunku suprasti tą beprotišką pasaulį, religiją ir visą kitą...

2005 m. kovo 31 d. 18:50:16
nemaciau...

2005 m. kovo 30 d. 12:40:20
nea nemaciau, i dziaugiuosi kad nemaciau, nes atsiliepimu tokiu girdejau , kad...

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
young_and_hopeless
2005 m. kovo 30 d. 09:37:19
tep,machiau 2 kartus ir abu zhiurejau iki galo...Istikruju pirma karta jis mum buwa parodytas mokykloj priesh Kaledas. Aishku zhliumbiau,nes nesupratau tokio zhmoniu zhiaurumo-zhiureti,kaip kankina kita zhmogu ir dzhiugauti & etc....ir pati prisiziurejau wisokiu waizdeliu,kai puse sale alpo,visiem daresi bloga,ir pan. Antra karta nusipirkau DVD vien tam,kad parodyt sheimynai.Nu,ir pazhiurejom...;/ vnzd,liudna

"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
Atsakyti
Kopa
2005 m. kovo 30 d. 09:32:38
taip. visi raset, kad didesniais krikscionimis netapote.as taip pat...daug geresnis filmas "qua vadis" ir knyga ziauriai patiko... va po to tai tikrai galima susimastyti...
o dar kalbant apie "kristaus kancia"...tai tuos titrus neidomu skaityti. as dar veliau apie alternatyve istorija papasakosiu...cia su istorine Jezaus asmenibe susija...
dabar turiu begti

Atsakyti
eglermknt
2005 m. kovo 30 d. 09:23:04
nu as tai ten nieko baisaus neizvelgiau . . .nzn kodel. gal esu labai stipriu nervu

2005 m. kovo 30 d. 08:36:23
as tai ta filma esu praita wasara man rods macius...seip ten lb ziauru buvo kai plake kristu...su drauge ziurejom iki galo, bet wos vos susilaikem nesusikeikusios , kokie zmones besirdzei, nesuprantantys kitaminciu ir so...uch...antrakart nebegalejau ziuret...nebebuciau susiwaldzius...

2005 m. kovo 30 d. 01:34:30
Heh - o juk M.Gibsonas itin tikintis, kaip kazkur skaiciau. Labai megsta demonstruoti savo gilu itikejima krikscionyben. Heh, stai ir atskleide jis siuo savo filmu visa savo ganetinai buka poziuri i krikscionybe. Mazdaug "garbinkim Kristu tik del to, kad jis taip kentejo fizinius skausmus"...Pfff.

2005 m. kovo 30 d. 00:10:30
Neklysti. O jam didvyrių istorijos visad patiko...

Atsakyti
SugarFreeKiss
2005 m. kovo 30 d. 00:07:24
biankas,,,
o tai manai sunku buvo Kristu vaidinusiam aktoriui siek tiek pasiteplioti raudonais dazais ir buti paplakamam dirbtiniu botageliu, vardan tu milijonu, kuriuos jis gavo?
Beje, jei neklystu - sis filmas ar tik ne Melo Gibsono?...

2005 m. kovo 29 d. 22:25:22
gaila to zmogaus kuris vaidino jezaus vaidmeni bet jeigu is rimto taip jezu kankino tai cia ziaurei baisu taip as baigiau ji ziureti

Atsakyti
biankas
2005 m. kovo 29 d. 22:23:31
gaila to zmogaus kuris vaidino jezaus vaidmeni bet jeigu is rimto taip jezu kankino tai cia ziaurei baisu

Atsakyti
Velvet_rain_drops
2005 m. kovo 29 d. 22:18:13
Baigiau žiūrėti.
Nepamačiau nieko baisaus.
Viskas tik eilinis muilo burbulas.

Galiu visiškai sutikti su SugarFreeKiss mintimi, kad Kristaus kančia nebuvo fizinė.

Blogas filmas, kuriame niekas neatsiskleidžia.

Atsakyti
voodoo_lele
2005 m. kovo 29 d. 21:36:31
man nelb... tas jo sauksmas, plakimas, kraujas ir kitoki "ziauresni" dalykai manes nesujaudino ir filmas jokio didelio yspudzio nepaliko, "slykstukas" ir tiek... buna ir geresniu, ir nesuprantu kuo taip visi liaupsina, nes is tikro labiau krikscione nepasidariau, miegojau kaip visada ir po saves sis filmas manyje nepaliko nieko, apart nusivylima...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Sigur Ros Sigur Ros
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1404
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 179895