ech...
na, pirmas žingsnis žengtas. Tikiu, kad ir konstruktorių taurė dar gali būti mūsų. prisiminkime, kiek kartų Mclarenai baigdavo lenktynes anksčiau laiko... Bet aš labiau norėčiau pamatyti rimtą konkurenciją tarp jų. Būtų smagu, tik nelabai realu. Nes mclaren, deja, pastaruoju metu gerokai greitesni.
Dabar belieka žiūrėti į ateitį, į naujo sezono perspektyvas. Kažkurios komandos pažengs į priekį, kažkurios atgal. Ferrari, kurie praėjusiais metais buvo tiesiog nenugalimi, dabar atrodo gana varganai. Gal ir Mclarenus ištiks toks likimas? O gal staigmeną paruoš komanda, kuri šiais metais beveik neblizgėjo... mm... na, įdomu pagalvoti apie tai. Tik gaila, kad po tų likusių poros lenktynių pertrauka laukia siaubingai ilga.
Ne dolazi kokio veleno
tas kas pazista moterys retai linkes i optimizma
— Dancing: The vertical expression of a horizontal desire legalized by music.
Brazilijos GP...
beveik nemačiau. Oi, susinervavau, kai išsijungė, o po to, kai patikrinau, ar veikia, buvo likę tik penki ratai Taigi logiška, kad nežinau, kas pasirodė geriausiai. Bet už laimėtą pirmą vietą galutinėje įskaitoje visus taškus atiduodu F.Alonso
Smagu, ar ne, MoHax?
MoHax rašė: Mirtis, toj prisizaisi. o tas tavo tingiu(nenoriu) labiau panasus i negaliu. nieko suprantu, kad tai uzduotis ne pagal tavo jegas (prota ž) ). is Mirties kaip moderatores naudos maziau negu is nezinau ko.
tavo pasisakymas, kaip jau tapo įprasta, kažkaip nelabai į temą. gal iš manęs ir mažai naudos, bet, priešingai, nei vienam tokiam visiems žinomam egzemplioriui, man moderavimo teisės dar neatimtos.
Gail aralfo,šitas Shmch man patinka,kitaip nei braliukas. Vietomis...em...
Pirma - Monteiro.
Antra - Ralfas
Trečia - Sato {nes pasaugojo taškus Toyotai,dėl to}
visu pirma, tu Mirtis tikrai durna. - tau duodu pirma vieta uz durnuma ir manes nervinima.
gerai o jeigu is pilotu tai labai sunku butu sudarit ta topa.
1. R. Schumacheris
2. JP Montoja
3. T. Monteiro, J Vilnevas, M. Weberis, tegu ir K. Raikkonenas (vien uz ta idomu traukinuka preeigose prie boksu)
na, Belgijos GP...
Lenktynės buvo tikrai labai įdomios, iki paskutinių ratų praktiškai nenuspėjamos. Manau, prie TV nenuobodžiavo niekas
Mano asmeninis topas?
Pirmąsias dvi pozicijas norėčiau skirti GF ir RS. Abiejų tikrai buvo gaila. GF labai smagiai pradėjo lenktynes, neabejoju, kad būtų uždirbęs taškų, deja, persistengė ir padarė avariją,,, RS tikrai įnešė intrigos, jau taip nesitvėriau savam kailyje, tik ir laukdama, kada jis pralenks JPM... deja, deja, nevykusi taktika, ir nieko doro iš šios situacijos RS išpešti nebegalėjo.
O trečią poziciją iš tikrųjų daug kam norėčiau duoti... Neblogai pasirodė MW, JV, na, ir TM labai nustebino... tiesa, prie šių visų paminėčiau AP, kad suteikė progą pasidžiaugti, kai įsirėžė į JPM tikrai nenorėjau, kad tas pyp jau kelintą kartą iš eilės laimėtų... gerai, kad egzistuoja kažkoks status quo - nepasisekė Renault, nepasisekė ir McLaren smagumėlis, ar ne?
paziurejau ta kuris zemiau.... kokybe, tai atsiprasant....
tai as tas lenktynes iki pat siol acimenu. ten toi apzvalgoi mazai parodo dar.
acimenu maklarenu boksuose susistumdimas geras buvo Mclaren VS Ferrari D
galetu siandien kazkas panasaus but, jei lis. bet tokiu lenktyniu kaip 98 metais manau nebesulauksim ateity
MoHax ramei. Laimes dar tas kimis. Va sumis turbut greit uzleis vieta ferrarije ir tada.....
del to kad Raikkonenas laimes as neabejoju, ramus as, ramus.
eik tu žinai kur, MoHax, Kimis šiais metas čempionu jau netaps laikas susitaikyt su tiesa. [/exit]
laikas parodis.
tai jo ir nesakyk kad alonzo to nevertas nes man juokas ima is tokiu
gerai nesakisiu, kad Raikkonenas yra vertingesnis.
net baisu pagalvot kad toks kimis gali vaziuos su ferrari veeeeeee.........
baisu pagalvot jeigu toks geras lenktinininkas atitektu sitiems veee...
kita vertus jeigu ferrari atgaus kitamet savo pozicijas, tai nenustebsiu, jeigu Kimis pereis i MS vieta, manau sugebetu pagerinti jo rekordus.
o jeigu ir kitais metais feraris su bridzstonais suda mals...
ne is baldos juk McLareno bosai noretu pasirasyti sutarti su Raikkonenu iki gyvos galvos...
geriau koki Alonzo paimtu i ferrari
istikruju 'koki', nes tokiu lenktinininku ne vienas ir ne du, kai kurie teoriskai yra ir geresni, tik sedi silpnesniose komandose. imho toks lenktininkas kaip Alonso (su visa pagarba ) jiems nereikalingas.
nes acibodo tos monotoniskos lenktynes
xaxaxa
thatsame rašė: Mirtis o tu IRC sedi ?
taip sakant be komentaro
ps buvo paminetas geriausios kai kam lenktines...
o man isimintiniausias epizodas buvo, neatsimenu kokiais metais, kokioje trasoje... kai Mika Hakkinenas aplenke Michaeli Schumacheri per ratu atsilikusi pilota lenkima.... kazkokioj tiesei, MS lenke is vienos puses, MH - is kitos (atsilikusi pilota)
ir atsimenu paskui tas lenktininkas kuri lenke pilotai kaip dalinosi ispudziais, kaip ji is abeju pusiu (sonu) pasiutusiu greiciu lenke... geras turbut buvo jausmas.
jeigu kada rasiu, kur tai buvo, parasisiu.
geri buvo laikai... nors ir dabartiniai ne tokie jau ir blogi.
pss , tiek to sito, nerasisiu , vistiek nesutiksit , dauguma su sia nuomone .
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugsėjo 27 d. 15:41:27
na, pirmas žingsnis žengtas. Tikiu, kad ir konstruktorių taurė dar gali būti mūsų. prisiminkime, kiek kartų Mclarenai baigdavo lenktynes anksčiau laiko... Bet aš labiau norėčiau pamatyti rimtą konkurenciją tarp jų. Būtų smagu, tik nelabai realu. Nes mclaren, deja, pastaruoju metu gerokai greitesni.
Dabar belieka žiūrėti į ateitį, į naujo sezono perspektyvas. Kažkurios komandos pažengs į priekį, kažkurios atgal. Ferrari, kurie praėjusiais metais buvo tiesiog nenugalimi, dabar atrodo gana varganai. Gal ir Mclarenus ištiks toks likimas?
2005 m. rugsėjo 26 d. 22:06:50
2005 m. rugsėjo 26 d. 20:02:36
2005 m. rugsėjo 26 d. 19:53:55
2005 m. rugsėjo 25 d. 20:44:54
beveik nemačiau. Oi, susinervavau, kai išsijungė, o po to, kai patikrinau, ar veikia, buvo likę tik penki ratai
Smagu, ar ne, MoHax?
2005 m. rugsėjo 16 d. 12:13:32
2005 m. rugsėjo 15 d. 11:26:17
Mirtis, toj prisizaisi. o tas tavo tingiu(nenoriu) labiau panasus i negaliu. nieko suprantu, kad tai uzduotis ne pagal tavo jegas (prota ž) ). is Mirties kaip moderatores naudos maziau negu is nezinau ko.
tavo pasisakymas, kaip jau tapo įprasta, kažkaip nelabai į temą. gal iš manęs ir mažai naudos, bet, priešingai, nei vienam tokiam visiems žinomam egzemplioriui, man moderavimo teisės dar neatimtos.
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:44:40
Sato manevras man vistiek patiko.Čia vis tas antishumcherizmas,kuris,kaip ir paaugliškas makzimalizmas,ima pakankamai didelę 'kepurę' viršaus.
Gail aralfo,šitas Shmch man patinka,kitaip nei braliukas. Vietomis...em...
Pirma - Monteiro.
Antra - Ralfas
Trečia - Sato {nes pasaugojo taškus Toyotai,dėl to}
2005 m. rugsėjo 12 d. 22:09:57
2005 m. rugsėjo 11 d. 16:42:58
2005 m. rugsėjo 11 d. 16:41:58
gerai o jeigu is pilotu tai labai sunku butu sudarit ta topa.
1. R. Schumacheris
2. JP Montoja
3. T. Monteiro, J Vilnevas, M. Weberis, tegu ir K. Raikkonenas (vien uz ta idomu traukinuka preeigose prie boksu)
2005 m. rugsėjo 11 d. 16:24:46
Lenktynės buvo tikrai labai įdomios, iki paskutinių ratų praktiškai nenuspėjamos. Manau, prie TV nenuobodžiavo niekas
Mano asmeninis topas?
Pirmąsias dvi pozicijas norėčiau skirti GF ir RS. Abiejų tikrai buvo gaila. GF labai smagiai pradėjo lenktynes, neabejoju, kad būtų uždirbęs taškų, deja, persistengė ir padarė avariją,,, RS tikrai įnešė intrigos, jau taip nesitvėriau savam kailyje, tik ir laukdama, kada jis pralenks JPM... deja, deja, nevykusi taktika, ir nieko doro iš šios situacijos RS išpešti nebegalėjo.
O trečią poziciją iš tikrųjų daug kam norėčiau duoti... Neblogai pasirodė MW, JV, na, ir TM labai nustebino... tiesa, prie šių visų paminėčiau AP, kad suteikė progą pasidžiaugti, kai įsirėžė į JPM
2005 m. rugsėjo 11 d. 11:38:46
2005 m. rugsėjo 11 d. 11:29:20
zinoma noriu, dek linka, uplodink
paziurejau ta kuris zemiau.... kokybe, tai atsiprasant....
2005 m. rugsėjo 11 d. 11:20:55
2005 m. rugsėjo 11 d. 11:14:37
2005 m. rugsėjo 11 d. 11:01:33
acimenu maklarenu boksuose susistumdimas geras buvo Mclaren VS Ferrari
galetu siandien kazkas panasaus but, jei lis. bet tokiu lenktyniu kaip 98 metais manau nebesulauksim ateity
2005 m. rugsėjo 11 d. 10:53:33
Mirtis o tu IRC sedi ?
nesėdžiu.
pasižiūrėjau tą reportažą
2005 m. rugsėjo 11 d. 10:48:49
laikas parodis.
kita vertus jeigu ferrari atgaus kitamet savo pozicijas, tai nenustebsiu, jeigu Kimis pereis i MS vieta, manau sugebetu pagerinti jo rekordus.
o jeigu ir kitais metais feraris su bridzstonais suda mals...
ne is baldos juk McLareno bosai noretu pasirasyti sutarti su Raikkonenu iki gyvos galvos...
Mirtis o tu IRC sedi ?
ps buvo paminetas geriausios kai kam lenktines...
o man isimintiniausias epizodas buvo, neatsimenu kokiais metais, kokioje trasoje... kai Mika Hakkinenas aplenke Michaeli Schumacheri per ratu atsilikusi pilota lenkima.... kazkokioj tiesei, MS lenke is vienos puses, MH - is kitos (atsilikusi pilota)
ir atsimenu paskui tas lenktininkas kuri lenke pilotai kaip dalinosi ispudziais, kaip ji is abeju pusiu (sonu) pasiutusiu greiciu lenke... geras turbut buvo jausmas.
jeigu kada rasiu, kur tai buvo, parasisiu.
geri buvo laikai...
pss , tiek to sito, nerasisiu , vistiek nesutiksit , dauguma su sia nuomone .
2005 m. rugsėjo 10 d. 22:50:31