Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"F-1" - Top 3 paskutinio etapo pasirodymai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
thatsme
2005 m. rugsėjo 10 d. 22:49:19
siandien rodziau ferrari fanam kaip ten buvo viskas.. ir tau prie topaties parodisiu https://s13.yousendit.com/d.aspx?...I104U RFCOIZ8MKK

Atsakyti
Mirtis
2005 m. rugsėjo 10 d. 22:47:45
gaila, kad tada buvau pyplė, kuri f-1 tikrai nesidomėjo daug ką praradau, matyt...

2005 m. rugsėjo 10 d. 22:41:28
as noriu kad butu kaip 1998 belgijoi buvo jei zejai tada F1 tai acimeni turbut tas nerealias lenktynes. 98 belgijos GP pacios geriausios lenktynes kokias esu kadanors mates. ir px kad MS tada ju nebaige. ( poto MS vare i mclaren boksus culkardo must DD ) eh geri aciminimai....

Atsakyti
Mirtis
2005 m. rugsėjo 10 d. 22:36:49
mums paįvairintų, o lenktynininkus suerzintų... na, bent jau Šumis tai tikisi lietaus matyt, turi slaptą sąmokslą...

2005 m. rugsėjo 10 d. 22:30:43
mane ir uzknystu jei tiek metu iseiles dominuotu kokia nors komanda uz kuria as nesergu. o siemet gerai kad alonzo laimi o ne kimi. bet jei kimi pereis i ferrari po MS pasitraukimo tai beliks nusisaut. jei neliks Massa ferrarije tai geriau koki Alonzo paimtu i ferrari

Atsakyti
Mirtis
2005 m. rugsėjo 10 d. 22:24:46
na, MS praėjusiais metais mane buvo jau ir užknisęs su tom pergalėm be intrigų šių metų čempionatas įvairesnis. vis tik manyčiau, kad Michaelis yra kaipo vienas šio sporto simbolių ir nežinia, kaip f-1 gali atrodyt be jo... na, o FM yra perspektyvus lenktynininkas, manau, jis aukštesnio lygio komandoje tikrai sužibės

2005 m. rugsėjo 10 d. 22:22:08
as tai noriu kad brizstonai padarytu padorias padangas ir MS kitamet pries pasitraugdamas 8 cempa pasimtu DD
o kai iseis MS tai net baisu pagalvot kad toks kimis gali vaziuos su ferrari veeeeeee.........
geriausia kad F.Massa liktu ferrarije kaip pilotas NR1

Atsakyti
Mirtis
2005 m. rugsėjo 10 d. 22:18:36
Alonso laimės. Taip ir turi būti. Jis rodo stabilius rezultatus. Neturi greičio pranašumo, bet turi patikimumą
Kvailiausias Kimio fanų pasakytas sakinys buvo "kas už žydrus, tie ir patys tokia" prajuokino. matosi, kad kai kurie žmonės desperatiškai bando suskelti kažką "baisiai juokingo".
Na, gal jų metai bus kiti...
...o gal ir dar kiti.
Gal jie ir niekad neateis
Kas žino, kaip ten klostysis jūsų arogantiškajam genijui...

2005 m. rugsėjo 10 d. 22:05:48
tai jo ir nesakyk kad alonzo to nevertas nes man juokas ima is tokiu

Atsakyti
Mirtis
2005 m. rugsėjo 10 d. 22:00:56
eik tu žinai kur, MoHax, Kimis šiais metas čempionu jau netaps laikas susitaikyt su tiesa.

2005 m. rugsėjo 10 d. 21:50:48
MoHax ramei. Laimes dar tas kimis. Va sumis turbut greit uzleis vieta ferrarije ir tada.....

Atsakyti
MoHax
2005 m. rugsėjo 10 d. 21:42:57
fu kokia buka ta Mirtis " Pasveikinkime Alonso su titulu "
kodel mes ji turime sveikinti, jis jokio titulo Monzoje nelaimejo.
visu antra jokiu dubliu is Renault puses cia nekvepe. tarp kitko butent Montoja uzdirbo sau ir savo komandaj dubli (pergale kvalifikacijoje+pergale lenktinese). Isviso dabar jis turi 3 dublius per karjera, McLarenai 59, Mercedes varikliai 21 vot.
suprantu dar dubli galima pavadint kai komanda uzima 1-2 vieta, bet kai 2-3 tai jau isvis...
kita vertus skaiciok kaip tau patinka

2005 m. rugsėjo 5 d. 12:08:48
lenktynės man patiko. malonu vėl po iiiilgo laiko pamatyti Renault dublį.
Norėčiau 1-2 vietas skirti FA ir GF. Alonso važiavo, kaip visuomet, stabiliai, nedarė klaidų, Fisico sugebėjo keliomis vietomis pakilti, jis jau seniai turėjo stovėti ant podiumo, bet vis kažkas kliudydavo, ir pagaliau aš jį vėl čia pamačiau.
Na, o 3 vietą, matyt, teks paskirti AP, labai gerai pasirodė, niekas nepasiginčytų dėl to.
Na, šiandien leidau sau pabūti subjektyvesnei nei paprastai. Kodėl neskyriau vietų McLarenams? visiškai paprasta: jie verti konstruktorių taurės, bet tai ir viskas. Balsuoju ne už geriausią bolidą, o už tą, kas už jo sėdi.
Pasveikinkime Alonso su titulu

2005 m. rugsėjo 4 d. 19:30:54
Lenktynės, eilinį kartą sugadinusios nuotaiką...
1.Geriausias aiškiai buvo Kimi Raikkonenas, už nuostabią pirmą vietą kvalifikacijoje, už du lenkimus, už pašėlusį greitį, pagaliau už tai kad jis laikosi taip gerai po visų nemėkmių. Norėčiau ir aš taip laikytis, aišku įisivaizduoju kad viduj išgyvena, bet vistiek kaip neparodyti irgi reikia sugebėti.
2. Montoya, šiaip atvirai sakant maniau kad starte vietą užleis vietą Alonso arba jei labiau pasiseks išmuš išviso Alonso, su tokiu pilotu keista nebūtų... Keista kad taip neatsitiko. Šiaip geria laikėsi, paskutiniai ratai įspūdingi buvo, akių nei trumpam nenusukau nuo ekrano. kažkaip net savotiškai laukiau nėsėkmės tokios kaip Europos GP, nesakau kad norėjau jos, bet laukiau.. Buvau nusiteikus...
Trečios vietos nebus, nes daugiau nelabai ką pastebėjau, arba nors ir pastebėjau duoti nenoriu. Iš vis norėjau po atsitikomo su padanga baigti žiūrėti, bet gerai kad iki galo žiūrėjau.

2005 m. rugsėjo 4 d. 15:52:04
Raikonenas turi toki greita bolida kad net su pilnu baku gali iskovoti pirma vieta kvalifikacijoi. aisku vardan greicio mclaren paaukoja patikimuma... nu ir turim ka turim, alonzo vel pries kimi finisavo...

Atsakyti
MoHax
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:36:43
Patiko.
Beabejo greriausias pilotas buvo K.Rikkonenas, beabejo jis nugaletu jeigu ne problema su padanga, net po desimties vietos penalti. (komentatoriai tai luzeriai kaip jie komentavo toj vietoj, kai sake kad kimiui dar reikes dar viena karta sukti i boksus, labai nustebciau jeigu tai butu tiesa... istikruju ir nereikejo) Kaip Raikonenas sugebejo su pilnu bolidu iskovoti pergale kvalifikacijoje??? cia tai man pripazinsiu buvo didziausia staigmena.
2. Montoja, tikrai neblogai pravaziavo, be nereikalingos rizikos ir t.t. 5 paskutiniai ratai teko gerokai pasijaudinti, dziugu kad McLarenai ir vel nugali. manau ir sekanciose etapose jie nugales (priklausomai nuo to kas netures problemu su bolidu) lauksiu ir dubliu.
3. Piconia. istikruju, gera stategija geros lenktines. ir Vilnevas Zakas uz gera starta.

zodziu man patiko Monza, gaila is kitos puses tik Raikkoneno. beja ziurejau kaip KR duodavo interviu po lenktiniu, istikruju atrode ir laikesi labai

2005 m. rugsėjo 4 d. 14:30:43
Taigi,Italijos GP...

Visas simpatijas atiduodu Pizzoniai {; tiesiog 10 balų

Daugiau nieko kažko verto nematau.Tad antrą ir trečią vietą dalinu abiem Toyot'ininkams,nes jie bent jau padarė savo darbo - abu papildė japonų kraitį.

Atsakyti
Mirtis
2005 m. rugpjūčio 24 d. 07:43:26
chm,
aš irgi skirčiau savo simpatijų trejetuke pirmą vietą T. Monteiro, kad pagadino Montoyos nervus ir kad leido Alonsui būti antram
antroji vieta - G. Fisichello, nes labai neblogai pasirodė lenktynėse, galėjo ir būti aukščiau, bet...
trečioji - tebunie Kimi. Už tą pirmą vietą. Nors jam jau taip sekasi, kad net neįdomu.

2005 m. rugpjūčio 24 d. 07:31:39
SuperGirl,
na mūsų skoniai ir mintys apie F1 nesutampa,bet...:} Tik įdomiau taip gyventi :}

MoHax,
šitas būrelis toks sakyčiau itin smagus :} Reiktų jo funkcijas praplėsti - paskui daryti ateinančių metų prognozes ;}}} Nes bus liūdna kai baisgsis sezonas :}}}
Kas dėl BAR - manyčiau,kad šie metai jiems sėkmingai nesibaigs.(kaip aš tai įžvelgiau...?O_O :} ) Jei rimčiau,jie turėtų atsidėti kitam sezonui,nes dabar nekonkurencingi kitom komandom.:

Atsakyti
MoHax
2005 m. rugpjūčio 23 d. 19:19:36
visu pima hello kvakva, saunu jeigu nepaliksi musu bureli ir ateiti su tavimi bus cia smagiau ;p

jo ta naujoji Stambulo trasa... su charakteriu pasirodo, visu pirma truputi apie kvalifikacija: - ji man patiko. zinoma kiekvienas gali suklist bet....

antra - lenktines... lenkimu mazai buvo nes McLarenai startavo is 1-2 juostos aisku? o Batonas parode kad lenkti yra kur...

1. net jau darosi kazkaip nepatogu visa laika statit i pirma vieta KR, but mano subjektivi nuomone - jis buvo geriausias netoli tiesos ane?
2. Fisikela - sugebejo klasifikacijoje aplenkt Alonso, plius gerai startavo (nors tiksliau butu pasakyti kad blogai startavo Raikkonenas...) kita vertus neislaike ir suklido kuo pasinaudojo Kimis..., gerai i antra vieta ikisiu dar ir Montoja, jis irgi parode kad sugeba buti greitas... kiek zinau jam dabar priklauso Stambulo trasos rato iveikimo rekordas...
nuejkite cia: https://www.formula1.com/race/res...laps/ 745/8.html
matom kad McLarenai turi apie 0,5 sekundes pranasuma pries Renault... o Bar-Honda nuo Renault atsiliko visai nedaug... neaiku kaip viskas butu pasisuke jeigu kvalifikacijoje Batonas ir Sato uzimtu ne 13-14 vieta (tiesa Sato dar paskui nubaude...)
3. Buton ir Alonso. ()

po voketijos gp galvojau jau galas... bet pasirodo... ne!
nadezda umiraet poslednej...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sekmadienis Sekmadienis
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1363
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 170889