Uoj tu, Kvakvute !!!
Nu o man visas etapas patiko, tiek kvalifikacija tiek pačios lenktynės, štai geriausi:
1. Kimi Raikkonenas už šią pergalę ir šiaip džiaugiuos kad net du etapus sėkmingai nuvažiavo, kad taip ir toliau...
2. J. Buttonas, neblogai vyrukas pasidarbavo. man jis šį etapą labai patiko, tegul taip ir toliau. Nu aišku galėjo dar ir Fisichellą aplenkti, bet ką jau padarysi...
3. Po du taškus abiems Williams pilotams: Webberiui ir Heidfieldui. gaila žmonių buvo.. Bet patiko momentas kai Webberis su Shumiu kaip ir susidūrė. Čia ne į temą, bet su kiekvienu etapu Alonso man nepatinka vis labiau...
Visų pirma pridėsiu,kad nelabai man patiko gonkės,tačiau trasa paliko visai neblogą įspūdį.
Taigi,etapo 'geriausieji' {{{:
1.Monteiro - {{{: Atsiprasau visu McLaren garbėjų,bet Monteiro valdo :}
2.Padalinciau puse per puse :} Ne,tik per puse - Heidfieldui ir Webberiui - nuskriausti abu,beveik kaip dvynukai pasidarbavo...
3.Irgi padalinsiu - Mishai ir Albersui - už smagias treniruotes lenktynių metu :} Logiška buvo :}
ai, sunervino. visų pirma, kvalifikacija, kuri Renault toli gražu nebuvo sėkminga. Vėliau pirmasis ratas, kuris, nors ir
efektingas, tačiau ne pats laimingiausias ;[ po viso šito jau atsisveikinau su viltimis, kad Renault uždirbs taškų. Ėmiau
sirgti už Šumį, bet jo Ferrari prieš Mclaren greičio prasme buvo bejėgis.
Berods, kaip ir Kanados GP, man didžiausia paguoda buvo tai, kad Montoya pasitraukė iš varžybų anksčiau laiko.
Topas būtų toks:
1) MS. Vis tik jis yra jėga, ir nieko čia nepakeisi. Tikiu, kad dar apie save primins.
2) RS. Puikus rezultatas. Be to, smagu matyti du brolius ant pakylos. Buvo dar kartelį galima pamatyti, kokie jiedu yra
panašūs
3) TS. Nes gavo pirmąjį tašką. Manau, kad jis vertas žymiai daugiau, bet vis tos nesėkmės...
Prie progos noriu pasakyti, kad ir toliau karštai palaikysiu Renault komandą. F-1 fanai Lietuvoje (ypač Kimio gerbėjai) apie
juos kalba labai negražiai, bet žemas intelektas - ne mano, o jų pačių problema. Tegu morališkai ruošiasi tam, kad FA šiais
metais taps čempionu - oi, negaliu sulaukti, kaip jie grieš dantimis...
1. Nu dėl pirmos vietos neabejojama - Kimi Raikkonenas, lenktynių laimėtojas ir šiaip eilinį kartą parodęs esąs puikus pilotas.
2. kaip sakiau daug kam taškus galiu skirti, tai teks dalinti. Tai J. P. Montoyai 4 taškai... Nebūčiau galėjus patikėti kad kažkada pradėsiu jausti net kažkokias mažas mažas bet simpatijas šiaip pilotui.. bet.. Kitus 3 taškus duosiu T.Sato už pirmąjį tašką, geriau vėliau nei niekad.. nors gerokai ankščiau turėjo būti...
3. Po du Klienui ir Coulthardui... Jiems tai iš vis lenktynės... Šiaip labiau gaila Davido, kuriam lenktynės baigėsi per tą Alonso... Tikrai apmaudu
Vengrijos GP top:
1 Raikkonenas 20
2 M. Schumacheris 7
3. J. P. Montoya -6
4. T. Sato - 3
5-7. R.Schumacheris, Ch. Klienas, D. Coulthardas - 2
kagi
hungary gp:
jau net neidomu, ei-bogu, man nera jokiu abejoniu vel Nr.1 yra Kimi Raikkonen
tikriausei niekas is jusu nezino, bet anksciau uz greiciausia rata lenktinese buvo skiriamas 1 taskas...
Kimis parode greiciausia rata lenktinese 5-a karta is eiles ir tuo paciu pasivijo Michaeli Schumacheri, nes Misha irgi iseiles buvo pravaziaves greiciausius ratus butent penkeriose lenktinese is eiles. taigi taigi, o pirmauja cia (nedaug yra statistikos vietu, kur nepirmautu Shumacheris...) Alberto Ascari (italas, lenktiniaves formuleje 1950-1955 metais) 7 lenktinese iseiles parodes greiciausi rato iveikimo greiti.
taigi taigi iceman'as priarteja prie vieno f1 rekordo...
1. Kimi R. - 10
2. Tegu buna cia... net nezinau, ai tegu Michael S. - 7
3. JP Montoja ir Ralfas Sch. po 2
(beja yra dar vienas toks statistikos elementas, kaip lideristes ratai, tai va pries hungary gp Raikkonen, Montoja, Alonso galejo pasekti 500 ratu lenktinese liderio pozicijoje... gal suprantat, apie ka as... tai va Raikonenui iki tuo jubilejiniu 500 rato reikejo lideriu vazuoti 32 ratu, Montojai - 57, Alonso - 65)
dar statistikos: Raikkonenas ir Ralfas Schumacheris 25-iose gp lenktinese uzlipo ant podiumo.
vat kaip
1. Kimi Raikkonenas 20
2. Juano Pablo Montoya,11
3.J. Button 10
4.Coulthardas,9
5. F. Alonso 7
6. G. Fisichella 4
7. MS-2
tavo Mirtis komentaras kaip visada pagerina nuotaika aciu.
Mirtis, del kainos, man dzyn man patinka greitis
Lenktynės man patiko. Lietus gal net būtų jas paįvairinęs, bet gerai ir taip.
Matyti, kad mcLaren'ams už tai, jog turi pajėgiausią bolidą, tenka mokėti ir šiokią tokią kainą
Kažkokių asmenybių, kurias būtų galima išskirti, nelabai randu, bet topą juk sudaryti reikia...
Todėl:
1) J. Button. Šiam lenktynininkui visada jaučiau didelę simpatiją. Manau, kad perspektyvos ateityje - milžiniškos. Malonu
matyti po ilgo laiko jį vėl ant pakylos. Be to, suteikė ne vieną įdomią akimirką lenktynėms.
2) F. Alonso - šaunuolis. Jis ne tik talentingas, jį ir fortūna myli
3) G. Fisichella - galėjo būti ir aukščiau, nesuprantu, kodėl paskutinį kartą jį taip ilgai boxuose užlaikė, juk buvo likę
nedaug ratų ir visa kita... jis irgi Mišą aplenkė gražiai.
Žodžiu, smagumėlis. Tik va, kad Montoya pakilo taip aukštai, manęs visai nedžiugina. Nemėgstu aš jo ir nieko čia negalima pakeisti...
Aš galvojau ar iš vis man po šito GP savaitgalio pasisakyti... Nu šiaip ir lenktynes mačiau tik iki vienos vietos, paskui negalėjau žiūrėti, neturėjau tiek jėgų... Norš šiaip lenktynės neblogai atrodė, gan įdomios, kai paskaičiau lenktynių aprašymą, tai dar ir idomių momentų po TO buvo...
Mano top 3:
1. Kimi Raikkonenas - už kvalifikaciją, treniruotes, eilines nesėkmes... ai...
2. Coulthardas, už gerą startą, šiaip kad pagaliau kažką ir Red Bull'ai parodė...
3. Juano Pablo Montoya, už gerus rezultataus, nors geriau būtų kad kvaloj nebūtų suklydęs, tada iš vis pergalė...
tik po sito etapo as susitaikiau su mintimi, kad KR sunku bus laimeti seis metais PC. jeigu pries lenktines 26 taskai atrode visai dar nebaisei, tai po ju 36....
visko dar gali buti,viskaip gali atsitikti, tik dabar visiskai aisku, KR laimes tik tuo atveju jeigu FA priesingai labai nesiseks...
negalvoju, kad paviks ...
top (german gp)
1jau net nebeidomu net nezinau kaip cia ka rasyti... gerai KR (vienu mietu galvojau net kad padaris het-trika (poulas+greiciausias ratas+lenktines) ir tikrai butu padares... jeigu butu...)
2JPM tikejau kad jis gales uzlipti ant podiumo, taip ir atsitiko, gaila tik kad tai buvo antraa vieta o ne pirma...
3DC ir MS uz taskus pirmam ir uz gera giniba kitam, manau jeigu fisikela butu susitvarkes su juo greiciau, ji aplenktu ir RS...
1 KR -10
2JPM-7
3-4DC-2
MS-2
kokia laime hungary gp pirmas kvalifikacijoje pasirodis KR...
abhu
Joa, paskui ir aš tą jo pasisakymą perskaičiau.. pasirodo pats kaltas , gailiuosi dabar truputuką kad jam taškus daviau, bet tiek to... Kitą kartą kai norėsiu jam duoti - neduosiu... Kažin ar greitu metu bus taip, kad Kimi man nebūtų pirmoje vietoje ... Jau pasimokiau ir iš vis savo trejtuką po kelių dienų pasakysiu, kai bus visi pateikti interviu apie pilotų savijautą, klaidas ir pan... tada realiau galima vertinti...
top(3)
1. Kimi Raikkonen 27
2. Montoja 14
3. F.Alonso 9
4. Fisicela 7
5. D. Button 4
6. T. Sato 2
na tiesa pasakius man nebuvo paslaptis, kam tu duosi 10 tasku
del takumo - tai jo kalte po lenktiniu viriskis aiskino 'mano masina sustojo, nes as paspaudziau ne ta mygtuka ant vairo, tai tik mano kalte, ir as noriu atsiprasyti pries komanda....'
Nepaliko labai didelio įspūdžio šitas etapas, maniau įdomesnis bus.. O dabar mažai įdomesnių mometų.. NU žodžiu daugiau parašysiu temoje Formulė -1, o dabar mano top3:
1. Kimi Raikkonenas... Jau rimtai nervuoja tos nesėkmės. KIEK GALIMA??? niurburgringe turėjo laimėti, dar kitur sprogusios padangos, varikliai... Keista kad vyrukas vis dar antras įskaitoje... Šiaip aišku gerai ta trečia vieta, bet tai ne džiuginantis rezultatas...
2. j.p. Montoya - šiandien tikrai stebėjausi ką jis parodė. Iš vis stebiuosi kaip jam taškų duodu, bet susipelnė trupučio pagarbos iš manęs, tas momentas pradžioje tikrai ne montoyškas.
3. G. Fisichella ir T. Sato, pirmas už tai kad palengvino Kimi kopimą ant podiumo (aš ir galvojau kad per gerai sekasi Fisichellai, jokios nesėkmės dar nebuvo šį savaitgalį, o jam taip nebuna ) antram iš gailesčio... nu tikrai nesiseka Takumai, o aš tiems, kuriems nesiseka labai užjaučiu ir jie man patinka, tai dar keli etapai ir tapsiu Sato pusfanė , negauna taškų tikroj įskaitoje, tai nors šitoje iš manęs...
nu ir nieko...
seip tikejausi daugiau is sito etapo, nuvile ferrari galvojau gal isiterps tarp raikoneno ir alonso, ne dar ne laikas...
1. Kimi Raikkonen, ' reike komandai kazka daryti su motoru' sako jis 'mes ne tokie stipri, kad galetume duoti tokia fora'... seip kaip idomei man buvo kazkaip mane labai pradziugino Kimio paskutinis ratas... kai liko apie 4-5 ratai iki finiso, ir jo atsilikimas nuo Alonso buvo apie 14 sekundziu pagalvojau, viskas, dabar Kimiui beleka tik nuvazioti greiciausia rata... galvoju bet seip tai butu pavojinga..., kai prasidejo paskutinis ratas, ei bogu, pagalvojau dabar Kimis pagerins rato iveikimo lenktinese greiti, taip ir isejo jeee, nors tiek
ir dar nepamirskime, kaip Kimis grazei aplenke Alonso 26 rate, grazu ar ne?
2. JP Montoja, uz pirma pergale McLaren komandoja, tikrai labai pelnita saunolis, ir niekas to nepaneigs
3. gerai tegu buna F. Alonso.
top(2)
1. Kimi Raikkonen 17
2. F.Alonso 9
3. Montoja 7
4. Fisicela 5
5. D. Button 4
eli go awai and never turn araund
na ką...
Silverstonas praėjo gana ramiai. Nusivyliau dėl dviejų dalykų: kad šį etapą laimėjo mano nemėgstamiausias pilotas ir, varžyboms traukiant į galą, Fizikui vėl kilo bėdų pilant kurą (jau nervas ima, kaip jam nesiseka).
1. Duodu šią vietą Alonzui ir Fizikui kartu, man rodos, jie abu pasirodė šauniai ir padarė savo darbą 100%. O dėl to, kad jų užimamos vietos nebuvo geresnės, lėmė ne itin geros aplinkybės, bet čia jau post factum.
2. Raikkonenas. Aišku, jis nuvažiavo puikiai ir visa kita.
3. Hm... daugiau labai niekas mano akyse nepasižymėjau, tiek to, Button. Už šiaip simpatijas ir neblogas (sąlyginai) lenktynes.
taip
Prancūzijos GP top 3 (3)
1. K. Raikkonenas - 22
2. M. Webberis - 17
3. F. Alonso 11
4. T. Sato - 8
5. J.P. Montoya - 5
lauksim silverstouno, jolab laukti nebedaug
Atsiprašau, kad taip labai vėluoju į aktualiausią savaitės temą ta sklerozė... po truputį mane ji sužlugdys...
Na ką... lenktynės buvo nuobodžios, išskyrus keletą momentų, tokių, kaip Montoyos pasivažinėjimas, arba "baigiau lenktynes ne laiku ir ne vietoje". Na, ir dar šis bei tas.
O mano topas būtų toks...
1) J. Button - negaliu nepasidžiaugti, kad pagaliau gavo pirmuosius taškus, nors... gana per vėlai.
2) K. Raikkonen - gerai, pripažįstu, kad, padedamas komandos sumąstytos dėkingos taktikos, jis pravažiavo gerai.
3) F. Alonso - už tai, kad ramiai nuvažiavo pergalės link.
Prašom.
tas kas pazista moterys retai linkes i optimizma
— Dancing: The vertical expression of a horizontal desire legalized by music.
Aš tai visada vitualiai statau už Raikkoneną, kitaip tiesiog neina man . Taip, žinau, kad mes vienoje barikadų pusėje ir tuo džiaugiuosi .
Nors jau persigalvojau perskaičius naujienas šiandien, mano antroje vietoje tegul būna Webberis, jam tikrai sunku buvo karštį kentėti, o dar medicininės pagalbos prireikė po lenktynių...
Prancūzijos GP top
1. K. Raikkonenas - 15
2. T. Sato - 8
3-4. F. Alonso ir M. Webberis - 7
5. J.P. Montoya - 5
ee super girl, as tik virtualei pastaciau o tokiu pinigeliu slamstesio ir skambesio negirdet...
saliska, jo labai jau saliska, ka nematai koks geras buvo Alonso? nezinau, panska volia, as juk neisakinesiu uz ka balsuoti
bet kaip ten bebutu mes su tavimi stovim vienoj barikados pusei
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 23 d. 17:33:55
Nu o man visas etapas patiko, tiek kvalifikacija tiek pačios lenktynės, štai geriausi:
1. Kimi Raikkonenas už šią pergalę ir šiaip džiaugiuos kad net du etapus sėkmingai nuvažiavo, kad taip ir toliau...
2. J. Buttonas, neblogai vyrukas pasidarbavo. man jis šį etapą labai patiko, tegul taip ir toliau. Nu aišku galėjo dar ir Fisichellą aplenkti, bet ką jau padarysi...
3. Po du taškus abiems Williams pilotams: Webberiui ir Heidfieldui. gaila žmonių buvo.. Bet patiko momentas kai Webberis su Shumiu kaip ir susidūrė. Čia ne į temą, bet su kiekvienu etapu Alonso man nepatinka vis labiau...
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:27:13
Visų pirma pridėsiu,kad nelabai man patiko gonkės,tačiau trasa paliko visai neblogą įspūdį.
Taigi,etapo 'geriausieji' {{{:
1.Monteiro - {{{: Atsiprasau visu McLaren garbėjų,bet Monteiro valdo :}
2.Padalinciau puse per puse :} Ne,tik per puse - Heidfieldui ir Webberiui - nuskriausti abu,beveik kaip dvynukai pasidarbavo...
3.Irgi padalinsiu - Mishai ir Albersui - už smagias treniruotes lenktynių metu :} Logiška buvo :}
2005 m. rugpjūčio 1 d. 09:22:23
efektingas, tačiau ne pats laimingiausias ;[ po viso šito jau atsisveikinau su viltimis, kad Renault uždirbs taškų. Ėmiau
sirgti už Šumį, bet jo Ferrari prieš Mclaren greičio prasme buvo bejėgis.
Berods, kaip ir Kanados GP, man didžiausia paguoda buvo tai, kad Montoya pasitraukė iš varžybų anksčiau laiko.
Topas būtų toks:
1) MS. Vis tik jis yra jėga, ir nieko čia nepakeisi. Tikiu, kad dar apie save primins.
2) RS. Puikus rezultatas. Be to, smagu matyti du brolius ant pakylos. Buvo dar kartelį galima pamatyti, kokie jiedu yra
panašūs
3) TS. Nes gavo pirmąjį tašką. Manau, kad jis vertas žymiai daugiau, bet vis tos nesėkmės...
Prie progos noriu pasakyti, kad ir toliau karštai palaikysiu Renault komandą. F-1 fanai Lietuvoje (ypač Kimio gerbėjai) apie
juos kalba labai negražiai, bet žemas intelektas - ne mano, o jų pačių problema. Tegu morališkai ruošiasi tam, kad FA šiais
metais taps čempionu - oi, negaliu sulaukti, kaip jie grieš dantimis...
2005 m. liepos 31 d. 16:55:34
O dabar mano trejetukas (šiaip geros lenktynės buvo, labai daug yra kandidatų kam taškus skirti..)
1. Nu dėl pirmos vietos neabejojama - Kimi Raikkonenas, lenktynių laimėtojas ir šiaip eilinį kartą parodęs esąs puikus pilotas.
2. kaip sakiau daug kam taškus galiu skirti, tai teks dalinti. Tai J. P. Montoyai 4 taškai... Nebūčiau galėjus patikėti kad kažkada pradėsiu jausti net kažkokias mažas mažas bet simpatijas šiaip pilotui.. bet.. Kitus 3 taškus duosiu T.Sato už pirmąjį tašką, geriau vėliau nei niekad.. nors gerokai ankščiau turėjo būti...
3. Po du Klienui ir Coulthardui... Jiems tai iš vis lenktynės... Šiaip labiau gaila Davido, kuriam lenktynės baigėsi per tą Alonso... Tikrai apmaudu
Vengrijos GP top:
1 Raikkonenas 20
2 M. Schumacheris 7
3. J. P. Montoya -6
4. T. Sato - 3
5-7. R.Schumacheris, Ch. Klienas, D. Coulthardas - 2
2005 m. liepos 31 d. 16:34:20
hungary gp:
jau net neidomu, ei-bogu, man nera jokiu abejoniu vel Nr.1 yra Kimi Raikkonen
tikriausei niekas is jusu nezino, bet anksciau uz greiciausia rata lenktinese buvo skiriamas 1 taskas...
Kimis parode greiciausia rata lenktinese 5-a karta is eiles ir tuo paciu pasivijo Michaeli Schumacheri, nes Misha irgi iseiles buvo pravaziaves greiciausius ratus butent penkeriose lenktinese is eiles. taigi taigi, o pirmauja cia (nedaug yra statistikos vietu, kur nepirmautu Shumacheris...) Alberto Ascari (italas, lenktiniaves formuleje 1950-1955 metais) 7 lenktinese iseiles parodes greiciausi rato iveikimo greiti.
taigi taigi iceman'as priarteja prie vieno f1 rekordo...
1. Kimi R. - 10
2. Tegu buna cia... net nezinau, ai tegu Michael S. - 7
3. JP Montoja ir Ralfas Sch. po 2
(beja yra dar vienas toks statistikos elementas, kaip lideristes ratai, tai va pries hungary gp Raikkonen, Montoja, Alonso galejo pasekti 500 ratu lenktinese liderio pozicijoje... gal suprantat, apie ka as...
dar statistikos: Raikkonenas ir Ralfas Schumacheris 25-iose gp lenktinese uzlipo ant podiumo.
vat kaip
2005 m. liepos 24 d. 16:10:25
2. Juano Pablo Montoya,11
3.J. Button 10
4.Coulthardas,9
5. F. Alonso 7
6. G. Fisichella 4
7. MS-2
Mirtis, del kainos, man dzyn man patinka greitis
2005 m. liepos 24 d. 15:57:55
Matyti, kad mcLaren'ams už tai, jog turi pajėgiausią bolidą, tenka mokėti ir šiokią tokią kainą
Kažkokių asmenybių, kurias būtų galima išskirti, nelabai randu, bet topą juk sudaryti reikia...
Todėl:
1) J. Button. Šiam lenktynininkui visada jaučiau didelę simpatiją. Manau, kad perspektyvos ateityje - milžiniškos. Malonu
matyti po ilgo laiko jį vėl ant pakylos. Be to, suteikė ne vieną įdomią akimirką lenktynėms.
2) F. Alonso - šaunuolis. Jis ne tik talentingas, jį ir fortūna myli
3) G. Fisichella - galėjo būti ir aukščiau, nesuprantu, kodėl paskutinį kartą jį taip ilgai boxuose užlaikė, juk buvo likę
nedaug ratų ir visa kita... jis irgi Mišą aplenkė gražiai.
Žodžiu, smagumėlis. Tik va, kad Montoya pakilo taip aukštai, manęs visai nedžiugina. Nemėgstu aš jo ir nieko čia negalima pakeisti...
2005 m. liepos 24 d. 15:29:32
Mano top 3:
1. Kimi Raikkonenas - už kvalifikaciją, treniruotes, eilines nesėkmes... ai...
2. Coulthardas, už gerą startą, šiaip kad pagaliau kažką ir Red Bull'ai parodė...
3. Juano Pablo Montoya, už gerus rezultataus, nors geriau būtų kad kvaloj nebūtų suklydęs, tada iš vis pergalė...
2005 m. liepos 24 d. 15:14:01
visko dar gali buti,viskaip gali atsitikti, tik dabar visiskai aisku, KR laimes tik tuo atveju jeigu FA priesingai labai nesiseks...
negalvoju, kad paviks
top (german gp)
1jau net nebeidomu net nezinau kaip cia ka rasyti... gerai KR (vienu mietu galvojau net kad padaris het-trika (poulas+greiciausias ratas+lenktines) ir tikrai butu padares... jeigu butu...)
2JPM tikejau kad jis gales uzlipti ant podiumo, taip ir atsitiko, gaila tik kad tai buvo antraa vieta o ne pirma...
3DC ir MS uz taskus pirmam ir uz gera giniba kitam, manau jeigu fisikela butu susitvarkes su juo greiciau, ji aplenktu ir RS...
1 KR -10
2JPM-7
3-4DC-2
MS-2
kokia laime hungary gp pirmas kvalifikacijoje pasirodis KR...
abhu
2005 m. liepos 11 d. 18:45:07
2005 m. liepos 11 d. 08:29:33
1. Kimi Raikkonen 27
2. Montoja 14
3. F.Alonso 9
4. Fisicela 7
5. D. Button 4
6. T. Sato 2
na tiesa pasakius man nebuvo paslaptis, kam tu duosi 10 tasku
del takumo - tai jo kalte po lenktiniu viriskis aiskino 'mano masina sustojo, nes as paspaudziau ne ta mygtuka ant vairo, tai tik mano kalte, ir as noriu atsiprasyti pries komanda....'
2005 m. liepos 10 d. 21:12:29
1. Kimi Raikkonenas... Jau rimtai nervuoja tos nesėkmės. KIEK GALIMA??? niurburgringe turėjo laimėti, dar kitur sprogusios padangos, varikliai... Keista kad vyrukas vis dar antras įskaitoje... Šiaip aišku gerai ta trečia vieta, bet tai ne džiuginantis rezultatas...
2. j.p. Montoya - šiandien tikrai stebėjausi ką jis parodė. Iš vis stebiuosi kaip jam taškų duodu, bet susipelnė trupučio pagarbos iš manęs, tas momentas pradžioje tikrai ne montoyškas.
3. G. Fisichella ir T. Sato, pirmas už tai kad palengvino Kimi kopimą ant podiumo (aš ir galvojau kad per gerai sekasi Fisichellai, jokios nesėkmės dar nebuvo šį savaitgalį, o jam taip nebuna
2005 m. liepos 10 d. 18:16:00
seip tikejausi daugiau is sito etapo, nuvile ferrari
1. Kimi Raikkonen, ' reike komandai kazka daryti su motoru' sako jis
ir dar nepamirskime, kaip Kimis grazei aplenke Alonso
2. JP Montoja, uz pirma pergale McLaren komandoja, tikrai labai pelnita
3. gerai tegu buna F. Alonso.
top(2)
1. Kimi Raikkonen 17
2. F.Alonso 9
3. Montoja 7
4. Fisicela 5
5. D. Button 4
eli go awai and never turn araund
2005 m. liepos 10 d. 17:05:13
Silverstonas praėjo gana ramiai. Nusivyliau dėl dviejų dalykų: kad šį etapą laimėjo mano nemėgstamiausias pilotas ir, varžyboms traukiant į galą, Fizikui vėl kilo bėdų pilant kurą (jau nervas ima, kaip jam nesiseka).
1. Duodu šią vietą Alonzui ir Fizikui kartu, man rodos, jie abu pasirodė šauniai ir padarė savo darbą 100%. O dėl to, kad jų užimamos vietos nebuvo geresnės, lėmė ne itin geros aplinkybės, bet čia jau post factum.
2. Raikkonenas. Aišku, jis nuvažiavo puikiai ir visa kita.
3. Hm... daugiau labai niekas mano akyse nepasižymėjau, tiek to, Button. Už šiaip simpatijas ir neblogas (sąlyginai) lenktynes.
2005 m. liepos 5 d. 17:36:56
chm kaskaip keita, as galima sakit svirojau kas buvo geresnis alonso ar raikonenas, keista kad ir tu pastatei auksciau raikonena, tiek to
taip
Prancūzijos GP top 3 (3)
1. K. Raikkonenas - 22
2. M. Webberis - 17
3. F. Alonso 11
4. T. Sato - 8
5. J.P. Montoya - 5
lauksim silverstouno, jolab laukti nebedaug
2005 m. liepos 5 d. 17:27:25
Na ką... lenktynės buvo nuobodžios, išskyrus keletą momentų, tokių, kaip Montoyos pasivažinėjimas, arba "baigiau lenktynes ne laiku ir ne vietoje". Na, ir dar šis bei tas.
O mano topas būtų toks...
1) J. Button - negaliu nepasidžiaugti, kad pagaliau gavo pirmuosius taškus, nors... gana per vėlai.
2) K. Raikkonen - gerai, pripažįstu, kad, padedamas komandos sumąstytos dėkingos taktikos, jis pravažiavo gerai.
3) F. Alonso - už tai, kad ramiai nuvažiavo pergalės link.
Prašom.
2005 m. liepos 5 d. 17:10:20
2005 m. liepos 5 d. 17:07:27
2005 m. liepos 4 d. 10:00:21
Nors jau persigalvojau perskaičius naujienas šiandien, mano antroje vietoje tegul būna Webberis, jam tikrai sunku buvo karštį kentėti, o dar medicininės pagalbos prireikė po lenktynių
Prancūzijos GP top
1. K. Raikkonenas - 15
2. T. Sato - 8
3-4. F. Alonso ir M. Webberis - 7
5. J.P. Montoya - 5
2005 m. liepos 3 d. 20:37:23
saliska, jo labai jau saliska, ka nematai koks geras buvo Alonso? nezinau, panska volia, as juk neisakinesiu uz ka balsuoti
bet kaip ten bebutu mes su tavimi stovim vienoj barikados pusei