Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"F-1" - Top 3 paskutinio etapo pasirodymai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
super_girl
2005 m. liepos 3 d. 20:23:29
MoHax rašė:
ir seip kaista, kaip super_girl nerado kam duoti 7 taskus...

Nu kad mano šališkai akiai niekas nenusipelnė, kam šiaip duodu, o negi skirsiu tiems, kurių tikrai nemėgstu ... Šiaip, MoHax, sveikinu kad pinigų laimėjai, nors ir Alonso pergalė tuos pinigus atnešė...

2005 m. liepos 3 d. 18:55:42
gm
1. kimi raikonenas ir montoja - po 5
2. fernando alonso - puikios lenktines, tikrai saunuolis, padare viska manau jis ir raikonenas buvo cia geriausi + montoja, siaubingai praejo jam puse sezono... - 7
3. jo t. sato pasizimejo -4

Mirtis sveikinu, gali dziugaujauti , siandien visi isitikinom Alonso tikrai saunolis

fra gp top (2)

1. kimi raikonenas - 15
2. takumo sato - 8
3. fernando alonso - 7
4. j.p. montoja - 5

btw manau francuzijoje geriausiu buvo alonso, bet ir raikonenos neaisku (man aisku, kad ne) ar prastesnis. todel ir daviau daugiau balu alonso nors ir pastaciau ji i antra vieta ir seip kaista, kaip super_girl nerado kam duoti 7 taskus...

2005 m. liepos 3 d. 15:00:37
Prancūzijos GP:
1. Kaip pastoviai, Kimi Raikkoneneas, už puikias lenktynes, nors ir pradėjus jas iš 13 vietos, strategija puiki buvo ir tikrai suveikė , dar įdomiau šitaip nei paprastos, nors suprantu kad jei ne tas variklis, tai labai galimas daikas, kad ant aukščiausi podiumo laiptelio šiandien būtų Raikkonenas stovėjas...
2 Šitos vietos niekas nenusipelnė man šiame etape, neturiu kam skirti...
3 Takuma Sato, už kamikadziškus veiksmus, gaila biški žmogaus, tik vienas dar nepelnęs taškų, o manau tikrai vertas ir vertesnis už kokį Liuzzi, tikiuosi Silverstoune gaus bent kelis...

2005 m. birželio 20 d. 12:33:12
Šumis dar prieš lenktynes grasinosi laimėti. Daugelis į tai žiūrėjo pro pirštus, atseit pasikėlė po gan sėkmingų ferariams Kanados lenktynių, betgi jis nemalavo, ar ne? Pamatėme gražų Barrichello pasivažinėjimą ir iki smulkmenų meistrišką Šumio lenkimą Gerai, ta proga aš vis dėlto sudarysiu savo topą:

1.Šumis
2.Šumis
3.Šumis

jei tik tie minardžiai ir jordanai būtų boikotavę lenktynes, jos būtų buvusios dar įspūdingesnės... lekia trasa do raudonieji... NENUGALIMIEJI...

sarkazmas veržiasi per kraštus, bet žinot, čia geriausios kada nors mano matytos lenktynės...

2005 m. birželio 20 d. 08:16:47
sudarom topa?

super_girl, jo perskaitei mano mintis del Tiago, chm man atrodo kad jis tikrai geras lenktinininkas vsgi beveik visas lenktines vaziavo viename rate su ferrari , man atrodo jo laukia puiki ateitis f-1 lenktinese. Vertas demesio pilotas.
mano top 3
1. Tiago Monteiro, uz viska, (karoce daug tu priezasciu, seip man patiko jo vaziavimo stilius, turejau progos stebeti ji )
2. N. Kartikianas, uz pirmus taskus Indijai f1 varzibose
3-4. K. Albertsas ir P.Frizacheris, uz tai kad davaziavo iki finiso

visdelto as 'biski' suklidau, sakidamas, kad us gp Renault komandai bus sekmengesnios, viena pagoda, McLarenai irgi nepasistumejo

(2) top3
1. T. Monteiro -20
2. N.Kartikian - 7
3-4. K. Alberts ir P.Frizacher - 2

2005 m. birželio 19 d. 21:00:18
Nu jo, va čia tai "lenktynės".... Ne, nu tikrai siaubas, o aš taip laukiau, valandas skaičiavau... Kažkoks pasityčiojimas, ypač turint galvoje kad sprendimų iš šitos situacijos buvo daugybė... Normalaus topo tikrai nesudarinėsiu, nes per šias lenktynes mačiau tik vieną kažko vertą. Šiaip man apskritai gaila lenktyninkų, važiuojančių už Jordan ir Minardi bolidų, juk jie tikrai geri vairuotojai, tik neturi kur talenti parodyti.. Tai 10 taškų duodu Tiago Monteiro, kurį pagaliau "gyvą" pamačiau, seniau tik iš nuotraukos, šiaip faina kad jis ant pakylos užlipo, to ir norėjau.

2005 m. birželio 19 d. 18:25:47
ką tik prasidėjo Indianapolio lenktynės.
Įsijungiau pavėluotai, tad nepagavau kampo kažkaip kaip tie ferrariai atsidūrė prieš tuos lūzeriškus jordan ir minardi?!
po to viskas man paaiškėjo, kad po apšilimo rato kitas padangas naudojančios komandos pasuko į pitus..
ar dar reikia sakyti, kad lenktynės atrodo daugiau nei APGAILĖTINOS?!
kam, po velnių, aš po jų galėsiu skirstyti savo topą?!

2005 m. birželio 13 d. 16:52:17
na, dar pažiūrėsim, kas bus pirmas. Konstruktorių įskaitoje gal ir pavyks mclarenams aplenkti Renault, bet dėl pirmosios pozicijos asmeninėje įskaitoje Raikkonenas turės laaaabai smarkiai paplušėti...
taip sakant, optimistiškai žvelgiu į kitą savaitgalį! Renault vėl pasirodys su griausmu! Jie gi ir po tų nesėkmingų lenktynių (dėl padangų) atsitiesė, čia bus vieni juokai...

2005 m. birželio 13 d. 12:22:39
Uzjauciu Mirtis, tikrai uzjauciu, kad Alonso baige lenktines likus 31 ratui, tikrai butu daug smagiau jeigu jam butu likes koks 1 nu gerai 2 ratai, ai tiek to ir uz tai galima jam padekoti apskritai Renault saunei pasirode ne bet startas tai reike pripazint buvo daug zadantis ir tikrai grazus. ipac nudziugino Michaelis nukrites Kimiui uz nugaros... ot klounas vos 12 ratu issilaike, jeigu ne lyderiu nesekmes, joks podiumas jam nesvestu..., nieko uzsitarnavo zmogus, kiek galima kenteti? gerai.
9 lenktinininkai nefinisavo, siam sezonui tai rekordas patinka man tokios lenktines jo bet lietaus kazkaip visai nesinorejo, galima pasakyti meldziau Dievo kad tik jis neprasidetu .
liouliouliou

gerai mano top 3

1. Tiago Monteiro (jauniausias f1 debiutantas sugebejes finisuoti 8 lenktinese is eiles, pavidetinas stabilumas, o tai kad jis turi shudina' technika tikrai ne jo kalte)
2. Jo Rubensas Barichelo, daug zinoma padejo lyderiu nesekmes, Buttono nesekme, ir dar ten kas, nezinau atrodo dar jam Dievas padejo.
3. Kimi Raikonen ir JP Montoja (atrodo nedaug turejo darbo, bet vien jau uz tai kad nelindo Montojai i akis kai pastarasis tvarkesi su Alonso parodo jo profesionaluma, bent as taip manau. Montoja uzuojauta, as tai tesei sakant neisivaizduoju, kur ten boksuose tie ziburei stovi, bet manau cia jau didesne pacios komandos kalte, kad jo neispejo, bet tai tik mano nuomone, nemanau kad del to labai kaltas Juanas)

taigi taigi:

(3) top 3 kanados gp:

1. R. Barrichelo 17
2. Kimi Raikkonenas 12
3. Tiago Monteiro 10
4. J. P. Montoya 9
5. Takuma Sato 7
6. Giancarla Fisichella 6
7. F. Alonso 2

ps Mirtis us gp tikrai bus sekmengesni tavo komandai

psss Mirtis nekreipk demesio i mano klaidas, as nekreipsiu i tavas ir ziurek neprarask vilties, 2-a Alonso vieta tikrai gerai bus (tai kad Raikonenas bus pirmas tai jau nesibodo kartotis)

gmm.

2005 m. birželio 13 d. 05:45:36
blyn, turbūt iš nevilties ėmiau šitiek klaidų daryt rašydama... nekreipkit dėmesio.

2005 m. birželio 13 d. 05:43:58
tai buvo man pačios liūdniausios lenktynės, nes abu dėl techninių gedimų pasitraukė iš lenktynių, o juk kiekvienas iš jų turėjo dideles perspektyvas kovoti dėl vietos ant podiumo
Vienintelė paguoda - kad nemėgstamiausią mano lenktynininką Montoyą diskvalifikavo. Rimtai erzino tas vaizdas, kai jis pirmavo.
Kai pasitraukė Renault, iš nevilties ėmiau sirgti už Buttoną ir Schumacherį, bet va ir Buttonui teko pasitraukti... gerai, kad bent šis įvykis ir lėmė aplinkybes, susijusias su Montoyos išmetimu.
Mano topas:

1) R. Barrichelo - už didžiausią progresą, padarytą per lenktynes
2) J. P. Montoya - už F-1 taisyklių neišmanymo pademonstravimą 3) F. Alonso & G. Fisichella - nes man jie patinka ir buvo vieni geriausi, jei ne tie sup... gedimai

2005 m. birželio 12 d. 19:11:36
Didžiuojuosi galėdama pradėti nauja balsavimą dėl Kanados GP. Čia tai etapas... Kad dažniau tokie, man patinka nervus patampyti
Mano trejetukas geriausių:
1 Kimi Raikkonenas, už galima sakyti netikėtą ir užsitarnaują pargalę ir šiaip puikų važiavimą
2. Takuma Sato, gaila žmogaus... Labiau buvo gaila po tos antros nesėkmės ...
3. Giancarla Fisichella ir gi dėl gailesčio, šiaip ko aš čia turėčiau gailėti tų Renault, bet gaila buvo... Jau geriau man jis nei tie raudoni gaidžiai, kuriem šį kartą pasisekė kai aklai vištai grūdą radus ...

Šiaip man lengviau būtų, jei sudarinėtume ne geriausių,o blogiausių lenktyninkų trejetuką, daug daugiau variantų turėčiau ir lengviau išsirinkti būtų

2005 m. birželio 1 d. 20:21:57
top (5)

1-2. kimi raikonen 27
nick haidfeld 27
3. fernando alonso 21
4. devid coulthard 18
5. mark webber 4
6-9 jeson button 2
takumo sato 2
felipo massa 2
jarno trulli 2

2005 m. gegužės 30 d. 11:48:44
"tai kaip jis turėjo jaustis....."

nezinau, ka jis jaute, reikes paziureti, ka jis pasake spaudos konferencijoje, bet mano mintis greiciausei butu... "as gyvas?" kas su mano masina atsitiko? bosas reks... [o bosas tai istikruju nereks, jam svarbiausia tai kad kimis sveikas, gyvas liko ]
juokauju. pusiau.

2005 m. gegužės 30 d. 11:31:00
Nu prisiversiu kaip nors parašyti, nors tikrai sunku.. Manau supranta tie, kas irgi už Kimi Raikkoneną, bet aš visą tą nelaimę ypač sunkiai išgyvenau ir dar dabar išgyvenu . O čia mano trejetukas:
1. Savaime suprantama GERIAUSIAM šį (ir visus kitus, bet čia tiek to) etapą pilotui - K. Raikkonenui. jeigu man taip sunku ir liūdna buvo, tai kaip jis turėjo jaustis......
2Iki paskutinio rato maniau, kad bus daug variantų, kam galėsiu skirti taškus šiuose rinkimuose, bet po neleimės kažkaip nieko daugiau nežinau... Ai, nu tada tebunie D. Coulthardui, geras vairuotojas jis, neblogai pasirodė, tik gaila tos skirtos baudos, tikrai faina būtų matyti jį ant pakylos.
3 Čia dalinsiu keturis taškus per pus, taigi 2 Webberiui ir du Massai, taip pat nuo padangų nukentėjusiam.

2005 m. gegužės 29 d. 19:05:50
top (3)

1-2. kimi raikonen 17
nick haidfeld 17
3. fernando alonso 14
4. devid coulthard 11
5-6 jeson button 2
takumo sato 2

Agonia, tu ka Mirties nepazisti?

2005 m. gegužės 29 d. 18:57:50
Em..nu as nesusipratus.O kodel Mirtis nenaudele?Del to,kad palaiko kita pilota? :}}~
1.Heidfeldas
2.Coulthardas
3.Alonso
Neargumentuosiu,nes ir taip viskas aisqu :}~..Ech tie sekmingi savaitgaliai.

2005 m. gegužės 29 d. 18:19:32
Mirtis, tu tikra nenaudele ;] nors tikiu, kad tau buvo gaila kimio, bet tikiu kad dziaugsmo [tau] buvo dar daugiau... ;]

top (2)

1. kimi raikonen 17
2. fernando alonso 10
3. nick haitfeld 7
4. devid coulthard 4
5-6 jeson button 2
takumo sato 2

2005 m. gegužės 29 d. 17:36:41
aa... nors aš už Alonso, bet Raikkoneno man buvo tikrai gaila ;/
Įdomiausi ratai buvo pirmas ir paskutinis

o kam duoti vietą mano simpatijų tope? hmm...

1) Alonso, nes dar vakar kažkaip netikėjau, kad pakils iš 6 vietos į 1, nors jam aplinkybės buvo palankios

2) Raikkonen, už tai, kad suteikė režisieriui tiek daug džiaugsmo kelias minutes kartoti jo efektingą pasivažinėjimą ir padangą, kabančią ant siūlo ;]

3) Button & Sato - už triuškinantį sugįžimą ;]]]

2005 m. gegužės 29 d. 13:50:58
europos gp

1k raikonen
2n haitfeld
3d cuolthard

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sekmadienis Sekmadienis
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1363
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 170889