djMunis rašė: Jiems dar iki U2 ar Bobo Geldofo populiarumo toli gražu, tegul jis čia nesistengia išokt aukčiau bambos ir lyginti, su tokiomis pasaulinio garso žvaigždėmis
Jiems dar iki U2 ar Bobo Geldofo populiarumo toli gražu, tegul jis čia nesistengia išokt aukčiau bambos ir lyginti, su tokiomis pasaulinio garso žvaigždėmis
bet ziauru buna,kaip kazkoks afro espaniola atvaro in LT ir cia prasimusha sau kelia darytas nezinau ka..juolab kad in LT galima daug geresniu atlikeju surasti,bet kaip zinia wiskas priklauso nuo tavo pinigines storia ir dar labai daug ko...
asmenishkai man InCulto tai NIPRIOT,o dar kaip tas Jurgis RC apdovanojimus pravede tai vapshe kas ji ant scenos dar leidzia?!! Ei Merrrgainos.....
man atrodo, gal jie religinių knygų per daug persiskaitė? Talentas yra dievo dovana (ko pas juos nelabai įžvelgiu), o populiarumas - tai pačios grupės darbo vaisius...
As tikrai skaitau Jurgy geru ir fainu zmogeliuku.Jis nesinaudoja per daug populiarumu, o tiesiog stengiasi visur dalyvaut....
As vien tik uz jy!!!!
P.S. praeita savaitgaly jie koncertavo pas mus, t.y. Druskininkuose, nebuvau koncertuke, bet uztat netycia sutikau juos mieste...vazinejancius dviraciais!!!ne limuzinais, o dviraciais!!Mane suzavejo toks ju paprastumas
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 24 d. 15:05:41
Jiems dar iki U2 ar Bobo Geldofo populiarumo toli gražu, tegul jis čia nesistengia išokt aukčiau bambos ir lyginti, su tokiomis pasaulinio garso žvaigždėmis
As irgi taip manau
2005 m. balandžio 24 d. 11:17:14
2005 m. balandžio 10 d. 14:19:48
2005 m. balandžio 9 d. 20:24:59
2005 m. balandžio 9 d. 16:16:30
asmenishkai man InCulto tai NIPRIOT,o dar kaip tas Jurgis RC apdovanojimus pravede tai vapshe
ziauru help
2005 m. balandžio 8 d. 11:15:50
2005 m. balandžio 7 d. 22:49:55
2005 m. balandžio 7 d. 21:10:49
2005 m. balandžio 6 d. 23:04:15
2005 m. balandžio 6 d. 20:45:25
2005 m. balandžio 6 d. 19:11:07
man atrodo, gal jie religinių knygų per daug persiskaitė? Talentas yra dievo dovana (ko pas juos nelabai įžvelgiu), o populiarumas - tai pačios grupės darbo vaisius...
2005 m. balandžio 6 d. 19:08:15
jie tokie linksmi..ir simpatiski..ypac jurgis
2005 m. balandžio 6 d. 19:08:08
2005 m. balandžio 6 d. 18:39:51
2005 m. balandžio 6 d. 17:07:52
taigi kas sneka prasmingai, kartais irgi nuvaro i pudymus, bet geriau kalbeti o ne tyleti
zinoma tokia britni spears turetu isvis neprasizioti
thank u very much
2005 m. balandžio 6 d. 15:29:59
As vien tik uz jy!!!!
P.S. praeita savaitgaly jie koncertavo pas mus, t.y. Druskininkuose, nebuvau koncertuke, bet uztat netycia sutikau juos mieste...vazinejancius dviraciais!!!ne limuzinais, o dviraciais!!Mane suzavejo toks ju paprastumas