JustazzzPop rašė: Vytautas Kernagis man buvo ir bus garsiausias Lietuvos atlikėjas. Kažkada nesidomėjau jo dainomis, bet kai jis mirė žiūrėdamas viena laida apie jo kuryba aš pradėjau verkti. Tokios gražios dainos... Aš jį apibūdinčiau taip LIETUVOS Maiklas Džeksonas.
Aš suprantu jūsų asmeninę mintį,bet šitaip sulyginti negalima - tai net negarbinga.Kai kas net gali įsižeisti.Šitie du garsūs žmonės neturi jokių sąsajų - apskritai nelabai įsivaizduoju su kuo būtų galima sulyginti Kernagį... M.J buvo popmuzikos ir šou kūrėjas su dainuojamąją poezija neturys jokių sąlyčių.Aš Maiklą sulyginčiau nebent su Sasha Son arba su Bremeno muzikantais.
Vytautas Kernagis man buvo ir bus garsiausias Lietuvos atlikėjas. Kažkada nesidomėjau jo dainomis, bet kai jis mirė žiūrėdamas viena laida apie jo kuryba aš pradėjau verkti. Tokios gražios dainos... Aš jį apibūdinčiau taip LIETUVOS Maiklas Džeksonas.
V.Kernagis ,man - didis žmogus. Patinka jo kūryba, jis gali būt ir šmaikštus ,ir poetiškas, ir lyriškas ,ir rimtas. Jis visoks, ir jam tinka visokiu būt. Įdomi knyga apie jį yra, labiausiai patiko "brodo laikai" skyrius.. Jo jaunystė buvo tikrai įdomi ir bohemiška .
Labai ant savęs pykstu, kad juo susidomėjau tik jam mirus.. Na, mėgau pavienes kelias dainas, bet tai nieko nereiškia, nes iš vaikystės buvau jas girdėjusi.
V.Kernagis nuostabus žmogus, kaip atlikėjas, kaip renginių vedėjas ir kaip aktorius. Perskaičiau knygą apie jį. Geri buvo tie brodo laikai Man gražiausios dainos yra Išeinu ir Purpurinis vakaras, kas be ko ir Kolorado vabalai
2009 m. balandžio 4 d. 22:00:45
Iš kažkokio puslapio:„Džiunglės“ (2004 m., TV3) bei žaidimo „Kas laimės milijoną?“ (2004-2005 m. TV3) vedėjas''
2009 m. balandžio 4 d. 21:59:24
LoseControl rašė: Man atrodo, kad vesdavo.
Vesdavo,vesdavo...Pats pirmas vedėjas buvo,paskui Vaitiekūnas atėjo...
2009 m. balandžio 4 d. 21:52:21
jasaz rašė: kietas zmogelis buvo, garsino Lietuvos varda savo dainomis ir laidas geras vesdavo, tokias kaip "Robinzonai" ir "Kas Laimes Milijona?" tokio kaip jis kazin ar dar bus
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2013 m. spalio 31 d. 21:39:55
Atsimenu, kai jis mirė aš tada gulėjau ligoninėje ir tiek žliumbiau, kad net atvažiuot turėjo mama manęs ramint, bet jai nepavyko, kaip visada. :D
2013 m. birželio 21 d. 22:53:03
Turėjau paskutinį jo interviu video įsirašęs iš LRT archyvų bet, labai gaila, kažkur pateriojau
2013 m. birželio 21 d. 17:33:29
na ir kas kad budamas vaikas nesupratau 50% zodziu ,vistiek skambejo afigenai :D
2013 m. kovo 2 d. 11:20:59
Dainos kurios turi prasme.... o dabar seksas, meile, alkoholis
2012 m. spalio 21 d. 14:22:25
Tokių žmonių kaip mūsų didis atlikėjas Kernagis Lietuvoje labai reikia ;/
2012 m. birželio 27 d. 23:32:23
Dievinu jo muziką nuostabus Žmogus iš didžiosios raidės
2012 m. balandžio 22 d. 13:37:55
Legendinis Lietuvos atlikėjas
2011 m. rugpjūčio 19 d. 20:50:28
2011 m. sausio 29 d. 12:44:34
Vytautas Kernagis man buvo ir bus garsiausias Lietuvos atlikėjas. Kažkada nesidomėjau jo dainomis, bet kai jis mirė žiūrėdamas viena laida apie jo kuryba aš pradėjau verkti. Tokios gražios dainos... Aš jį apibūdinčiau taip LIETUVOS Maiklas Džeksonas.
Aš suprantu jūsų asmeninę mintį,bet šitaip sulyginti negalima - tai net negarbinga.Kai kas net gali įsižeisti.Šitie du garsūs žmonės neturi jokių sąsajų - apskritai nelabai įsivaizduoju su kuo būtų galima sulyginti Kernagį... M.J buvo popmuzikos ir šou kūrėjas su dainuojamąją poezija neturys jokių sąlyčių.Aš Maiklą sulyginčiau nebent su Sasha Son arba su Bremeno muzikantais.
2011 m. sausio 28 d. 17:41:41
2010 m. lapkričio 29 d. 21:05:40
Labai ant savęs pykstu, kad juo susidomėjau tik jam mirus.. Na, mėgau pavienes kelias dainas, bet tai nieko nereiškia, nes iš vaikystės buvau jas girdėjusi.
2010 m. lapkričio 29 d. 18:21:31
2010 m. balandžio 14 d. 23:43:37
2009 m. balandžio 5 d. 12:38:40
2009 m. balandžio 4 d. 22:00:45
2009 m. balandžio 4 d. 22:00:01
Man atrodo, kad vesdavo.
Nu gal , aš tik su vaitiekūnu tą laidą mačiau...
2009 m. balandžio 4 d. 21:59:31
2009 m. balandžio 4 d. 21:59:24
Man atrodo, kad vesdavo.
2009 m. balandžio 4 d. 21:56:06
2009 m. balandžio 4 d. 21:52:21
kietas zmogelis buvo, garsino Lietuvos varda savo dainomis ir laidas geras vesdavo, tokias kaip "Robinzonai" ir "Kas Laimes Milijona?" tokio kaip jis kazin ar dar bus
Kernagis vesdavo "kas laimės milijoną?"? painioji kažką tikrai...