kietas zmogelis buvo, garsino Lietuvos varda savo dainomis ir laidas geras vesdavo, tokias kaip "Robinzonai" ir "Kas Laimes Milijona?" tokio kaip jis kazin ar dar bus
Keista, kad čia neužsiminta apie netektį. Man tai labai patiko toji laida, kažkas panaušaus į "in memoriam V. Kernagiui". Dabar ir "Kancaru" mėgaujuosi.
aisku gaila, kad jis susirgo ir t.t., bet is kitos puses, kodel nedare jokiu akciju ir nerinko pinigu kietiems zymiems lt zmonems? ir siaip yra daug zmoniu, kuriems reikia pagalbos daug labiau, kurie serga sunkiau...
Tiesiog puikios dainos, dar labiau puikesni žodžiai,puikus jis.
Mylimiausios: "Baladė apie dvi sraiges","Šviesų Birželio Vidurnaktį","Lyja Lietus","Santechnikas iš Ukmergės","Mėlynoji Paukštė","Nuo mano lango","Tu neklausk,kas atsitiko","Ko nerimsti,zmogau,it paukštis".
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. birželio 19 d. 21:01:01
Man patinka tik viena jo daina,kurioje dainuojama apie ''žemutinų pilių šventę'',ar kažkaip ten.Tikslaus pavadinimo negaliu pasakyt,bet ta daina tikrai faina...
Turiu daugybę V.Kernagio dainų, ne visos patinka, tačiau yra ir tokių, kurių nesinori perjungti
"Išeinu", "Rauda Boružei", "Onulė", "Neklausk, kas nutiko", "Skraidančio dramblio klausimai dviem silkėm" šiuo metu patinka labiausiai
Vienas is geriausiu gal nepatikesite bei garsiausiu lietuviu atlikeju bei kompozitoriu be to ir siaip faijna bica kurio turiu beveik visus gabalus jei kas klausot siulyciai persisiust keleta jo daijniu kai jis grojo su Kabaretu ant girnu Cool atlikejas P.S tokiu siais laikais nebegamin
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. balandžio 4 d. 21:21:26
2009 m. balandžio 2 d. 00:14:59
2009 m. kovo 29 d. 11:56:27
2007 m. rugsėjo 15 d. 17:21:11
2007 m. rugsėjo 13 d. 16:16:57
2007 m. rugsėjo 13 d. 10:37:58
2007 m. rugsėjo 13 d. 00:16:27
Tiesiog puikios dainos, dar labiau puikesni žodžiai,puikus jis.
Mylimiausios:
"Baladė apie dvi sraiges","Šviesų Birželio Vidurnaktį","Lyja Lietus","Santechnikas iš Ukmergės","Mėlynoji Paukštė","Nuo mano lango","Tu neklausk,kas atsitiko","Ko nerimsti,zmogau,it paukštis".
2007 m. rugpjūčio 19 d. 21:50:01
Neklausk, kas atsitiko.
Išeinu.
Margi sakalai.
Kai sirpsta vyšnios suvalkijoj.
Santechnikas iš Ukmergės.
2007 m. birželio 19 d. 21:01:01
2007 m. birželio 19 d. 20:47:23
saulei šviečiant, lietums lyjant,
sningant sodams, riešutams byrant
lauk manęs. \m/
žiauriai sueina.
2006 m. gruodžio 29 d. 11:33:24
2006 m. lapkričio 25 d. 02:28:45
Iseinu, palieku tave, nepyk,
Iseinu, palieku tave, atleisk.
Nes nezinojau, kad tu, nezinai kas tai sniegas,
Nezinai, kas tai lietus,
Ir nezinojau, kad tu, nezinai kas tai pievos,
Nezinai, kas tai biciu medus.
Norejau atnesti, tau,
Is pievu, is pievu laukiniu biciu medaus.
Bet nezinojau, kad tu, nezinai kas tai sniegas,
Nezinai, kas tai lietus,
Ir nezinojau, kad tu, nezinai kas tai pievos,
Nezinai, kas tai biciu medus.
Gal kada nors, suprasi tu, ka norejau tau pasakyt tada,
Gal kada nors, suprasi tu, kad be pievu nebus medaus.
Ir gal tada
Vel sugrisiu as,
Uz lango vel lis lietus,
Ir gal tada vel bites nes
Medu mums.
Ir gal tada
Vel sugrisiu as,
Uz lango vel lis lietus,
Ir gal tada vel bites nes
Auksini medu mums.
Labai grazu... Sita daina man yra himnas
mhm. Gal ne himnas, bet vis tiek, labai.
Įdomi V.K muzika mano ausims. Natūralumas, gal dėl to.
2006 m. rugpjūčio 5 d. 13:12:11
"Išeinu", "Rauda Boružei", "Onulė", "Neklausk, kas nutiko", "Skraidančio dramblio klausimai dviem silkėm" šiuo metu patinka labiausiai
2006 m. birželio 29 d. 17:33:17
2006 m. birželio 29 d. 17:27:51
2006 m. birželio 29 d. 17:27:20
Gal kas galėtų man atsiųst "Žiemą vasarą"?
melziu.zuvedras@gmail.com
Ačiū!
2006 m. birželio 29 d. 17:22:03
2006 m. birželio 27 d. 17:53:47
2005 m. lapkričio 4 d. 08:37:13
2005 m. lapkričio 1 d. 10:47:21
as turiu