Siaip jis labai geras bardas, sawamokslis gitaristas ir exhipis. Ir man tikrai patinka jo muzika. O laidu nemegstu ziuret... Perdaug reikia galwot... Dar suzalos intelektas mano weideli...
Aš tiesiog negaliu jo pakęsti. .man jis vėžį varo. Vien tas jo veidas mane sakitina perjunkti kanalą. Man jis kažkoks kvailas, nemokantis vesti laidų senis. Man nepatinka jis ir tiek. Nežinau koks jis buvo jaunystėje, bet dabar jis tikrai man NEPATINKA> . .
gyvenu kaip moku gyvent...
dainuojamosios poezijos pradininkas lietuvoje jei zinociau, minimaliai tiek kiek daugelis cia sedinciu tik tokias jo dainas kaip "musu dienos kaip sventes" , "sirdele mano" tikiu, kad ir man jis kaip dainininkas nepatiktu, taciau jis turi galybe dainu
mane asmeniskai jo muzika paverge kai isgirdau daina "kaip sirpsta visnios suvalkijoj" dabar turiu visas iki vienos tik martinaicio poezija apie kukuty nelabai vykusi, vieninteles dainos kurios nelabai patinka.
rusiski romansai -rusams, o mums dainuojamoji poezija
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2005 m. rugsėjo 19 d. 11:23:16
2005 m. rugsėjo 15 d. 18:03:28
kartais idomu paklausyt kuriniu , dainuojamosios poezijos, apie kukuti
2005 m. rugpjūčio 2 d. 11:17:35
2005 m. rugpjūčio 1 d. 18:58:33
2005 m. liepos 31 d. 08:18:04
Siaip jis labai geras bardas, sawamokslis gitaristas ir exhipis. Ir man tikrai patinka jo muzika. O laidu nemegstu ziuret... Perdaug reikia galwot... Dar suzalos intelektas mano weideli...
2005 m. liepos 30 d. 20:10:09
2005 m. liepos 30 d. 19:54:40
2005 m. liepos 30 d. 00:06:06
2005 m. liepos 30 d. 00:05:02
2005 m. liepos 30 d. 00:01:53
2005 m. liepos 12 d. 18:16:33
2005 m. liepos 12 d. 12:59:53
2005 m. liepos 12 d. 08:17:04
šauniai.
2005 m. liepos 11 d. 16:15:03
2005 m. liepos 11 d. 15:38:55
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 11 d. 15:30:23
mane asmeniskai jo muzika paverge kai isgirdau daina "kaip sirpsta visnios suvalkijoj" dabar turiu visas iki vienos
rusiski romansai -rusams, o mums dainuojamoji poezija
2005 m. liepos 7 d. 15:43:36
2005 m. gegužės 24 d. 09:12:03
2005 m. balandžio 9 d. 16:52:05
Nepaprastai grazios jo dainos ir tekstai. dainuojamoji poezija sukelia daug minciu, ideju, kartais pazadina nostalgija...
2005 m. balandžio 9 d. 11:16:15
Iseinu, palieku tave, atleisk.
Nes nezinojau, kad tu, nezinai kas tai sniegas,
Nezinai, kas tai lietus,
Ir nezinojau, kad tu, nezinai kas tai pievos,
Nezinai, kas tai biciu medus.
Norejau atnesti, tau,
Is pievu, is pievu laukiniu biciu medaus.
Bet nezinojau, kad tu, nezinai kas tai sniegas,
Nezinai, kas tai lietus,
Ir nezinojau, kad tu, nezinai kas tai pievos,
Nezinai, kas tai biciu medus.
Gal kada nors, suprasi tu, ka norejau tau pasakyt tada,
Gal kada nors, suprasi tu, kad be pievu nebus medaus.
Ir gal tada
Vel sugrisiu as,
Uz lango vel lis lietus,
Ir gal tada vel bites nes
Medu mums.
Ir gal tada
Vel sugrisiu as,
Uz lango vel lis lietus,
Ir gal tada vel bites nes
Auksini medu mums.
Labai grazu... Sita daina man yra himnas