Man per "Bittersweet" akys asharu nesulaike... Tai Paavo taip jau gailiai paziurejo...
Faina buvo. Ir kas blogiausia, tai kad kuo toliau, tuo labiau mes viska uzmirshim. Todel geriausia po koncerto grizus namo viska viska uzsirashyt. Buna toks malonumas po to skaityt...
Kaip laukiu kada jie dar atvaziuos....
Negaliu dabar nieko klausyt isskyrus Apocalyptica
nu ten trumpam, kai visi fotografai buvo sugebe, tai biski pafilmavo kzkox dede...
Tuuli, oi as tavo desinei buvau...nu toliau nuo taves, bet kzkp tu man gerai mateis. ai as tokia nelab atpazistama, nes ten visalaik tik kraciaus, tai nelab kzko isskirtinio buvo.nu nebent tas kratymasis nu mano pusej tik 2zmones ir teshelo. tarp ju ir as.
Tuuli rašė: Pamokyt suomishkai?! Iki shiol visada prancusishkai mokiau. Na, pvz per koncerta ash vartojau tokius zodzius kaip "kiitos" ir "mina rakastan sinua" (aciu ir ash tave myliu) Vat, jau su Paavo tai labai gerai suveike kol Eicca kalbedavo... O shiaip kokiam knygyne galima rast tokias plonas suomiu kalbos knygeles uz kokius 3 litus...
Man atrodo, kad koncerto nefilmavo. Ant scenos tikrai nieko nebuvo, kazkas gale i pakyla panashaus stovejo, bet man atrodo, kad ten kazkokiem efektam reguliuot... Nebent kas nors buvo toks durnas ir vietoj to kad palaikytu Apocalyptica, laike rankoj kamera...
bet siaip manau, kad "Bittersweet" gera daina..vis kazkoks paivairinimas Apocalypticai..Lauro balsas kaip ir Ville yra aisskirtinis..
Sie balsai kartu savo kontrastingumu sukuria nepakartojama ispudi..
mm, dar gereieji zmogenai, gal kas turit, ar bent jau zinot ish kur gaut koncerto irasa kur Vilniuj jie buvo?
Pamokyt suomishkai?! Iki shiol visada prancusishkai mokiau. Na, pvz per koncerta ash vartojau tokius zodzius kaip "kiitos" ir "mina rakastan sinua" (aciu ir ash tave myliu) Vat, jau su Paavo tai labai gerai suveike kol Eicca kalbedavo... O shiaip kokiam knygyne galima rast tokias plonas suomiu kalbos knygeles uz kokius 3 litus...
aha, fainia buvo :WE WANT MORE! as tai lab neitartina apsauginiu, matyt, pasirodziau, nes jis tik mesteljo zvilgsni i kuoprine ir rankas apciupinejo..o nuo kaklo irgi liepe nusiimti? nes mano daruges ir kakla apciupinejo...
Tuuli, tada jau zinau, kaip atrodai
Felina ->>> Jo, mano draugem irgi teko spyglius po krumais slept! Kazkaip perspet galejo... Nesamone buvo...
Ash tai visa balsa prarekiau, praktishkai del Paavo! Dar ant tu sugrizimu rekiau kiek galejau, bet balso jau beveik visai nebebuvo... Manau, kad jiems laaaabai patiko ir jie butinai grish dar karta! Jie jau tokie patenkinti atrode!
Aj wa..Dar prikolas buwo kai liepe spyglius visiems nusiimtiD Nu bet rimtai....Taigi galima numanyti kokia publika rinksis...Tai strigo truputi prie yejimo kol visi nusiemeD O mano drauges tai buwo visai be spygliu,bet liepe nusiimti ir ysideti i kuprine D
D Jo..Del kalo tai nerealiia..negaliu net sukiot i sonus
Nu aisku Mano drauge irgi velevele turejo,bet neistrauke taip ir...
So...?
WE WANT MORE!!!! DD
Tikrai fantastika buwo Praejau i pastata su fotiku,bet durnele palikau kuprinej
Felina ->>> Nea, vat su veliavele kazkas buvo, tai jai ten parode bucini, o to to jau prieshais jo kede ash buvau, tai irgi taip susieme, buciniu pasiunte! Blyn, koks jis fainas, toks nu aktorius matosi, bet jau taip itikinamai vaidina! Visas isijautes! Tai jau kai paziuri i tave, atrodo TOOOKIA garbe!
Nueikit i https://foto.takas.lt ir paspauskit "Kultura" arba paieshkoj parashykit Apocalyptica!
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. birželio 3 d. 15:25:08
Faina buvo. Ir kas blogiausia, tai kad kuo toliau, tuo labiau mes viska uzmirshim. Todel geriausia po koncerto grizus namo viska viska uzsirashyt. Buna toks malonumas po to skaityt...
2005 m. birželio 3 d. 15:20:18
Kaip laukiu kada jie dar atvaziuos....
Negaliu dabar nieko klausyt isskyrus Apocalyptica
2005 m. birželio 3 d. 15:12:42
2005 m. birželio 2 d. 19:21:16
2005 m. birželio 2 d. 19:17:07
Tuuli, oi as tavo desinei buvau...nu toliau nuo taves, bet kzkp tu man gerai mateis. ai as tokia nelab atpazistama, nes ten visalaik tik kraciaus, tai nelab kzko isskirtinio buvo.nu nebent tas kratymasis
2005 m. birželio 2 d. 19:10:10
Pamokyt suomishkai?!
Ieskosiu
2005 m. birželio 2 d. 16:07:49
2005 m. birželio 2 d. 15:57:58
bet siaip manau, kad "Bittersweet" gera daina..vis kazkoks paivairinimas Apocalypticai..Lauro balsas kaip ir Ville yra aisskirtinis..
Sie balsai kartu savo kontrastingumu sukuria nepakartojama ispudi..
mm, dar gereieji zmogenai, gal kas turit, ar bent jau zinot ish kur gaut koncerto irasa kur Vilniuj jie buvo?
2005 m. birželio 2 d. 15:22:51
Pamokyt suomishkai?!
NUOTRAUKOS
https://public.fotki.com/waidrius2/apocal yptica/
https://www.fotki.com/Nyku/apocalyptica/
2005 m. birželio 2 d. 13:45:01
2005 m. birželio 2 d. 08:35:12
Tuuli, tada jau zinau, kaip atrodai
2005 m. birželio 2 d. 07:30:40
buvo super
depression,o kuo tau publika uzkliuvo ??
Viskuo.
2005 m. birželio 1 d. 16:09:08
Felina ->>> Jo, mano draugem irgi teko spyglius po krumais slept! Kazkaip perspet galejo... Nesamone buvo...
Ash tai visa balsa prarekiau, praktishkai del Paavo!
2005 m. birželio 1 d. 16:04:15
2005 m. birželio 1 d. 16:01:49
2005 m. birželio 1 d. 16:01:08
Nu aisku
So...?
WE WANT MORE!!!!
Tikrai fantastika buwo
2005 m. birželio 1 d. 15:47:58
2005 m. birželio 1 d. 15:40:11
2005 m. birželio 1 d. 15:09:15
Nueikit i https://foto.takas.lt ir paspauskit "Kultura" arba paieshkoj parashykit Apocalyptica!
2005 m. birželio 1 d. 14:56:27