man pati didziausia geda buna tada,kai neuzleidziu kokiai isglebusiai bobutei autike vietos, kai matau kencianti ir nepadedu,kai matau vargstanti ir nepaaukoju nors daleles savo sirdies ar pinigines..anyway-juk to jam tikrai reikia,gal net labiau nei man..ir kai as kazkam,galedama TAI suteikti,nesuteikiu,man GEDA...pries save...
pries kitus nebuna taip geda kaip pries save. nebent apgaudineji save...arba neturi sazines...
Zaviesas (Užblokuotas)
2005 m. birželio 21 d. 19:13:44
bona_sforca rašė: Jausmas, kurį patiriu gan dažnai be jokios priežasties. Pas mane gėda pereina į kitą stadiją - kompleksus.
kam tie kompleksai? As jais nesinaudoju, nes as is misko ir man galima. zinoma proto ribose. O del gedos, tai buna siutvaciju, bet as stengiuos jas juo greiciau istaisyt ir pasimokyt.
2005 m. birželio 20 d. 22:09:12
Is vis manau labai keistas dalykas... nemegstu gedos... is ties nereikia prisivirt kokios nors koses kad butu geda.... bet jei jau tai kas nors uz tave pasirupina kad susigestum tai sakes.... Kazkaip is vis stengiuosi issisukti is tokiu kebliu situaciju, kazkaip issisukti, nu net nzn.... Geda tai vienas is blogiausiu dalyku pasaulyje.,... o dar kai i kokias "braskes ilipi" ir buni visas raudonas nelabai malonu.... po to kiti aptarineja, va buvo taip buvo tai.... tada buna dar skaudziau...
Geda, tai toks jausmas... Ech, net nzn kaip apibudinti. kai tu negali pazvelkti kitam i akis, jautiesi nemaloniai pries koki zmgus, del ko nors. na tikrai nzn kaip tai apibudinti. Bet tai itkrai labai klaikus jausmas.
I believe in angels,
the Kind that heaven sends
...I'm surrounded
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
Gėda? Gėda man nereiškia nieko, nes, mano galva, tai yra per daug susiję su aplinkiniais žmonėm. Išmokau per daug nekreipti į juos dėmesio, ir nuolat stengiuosi elgtis taip, kaip manau, kad yra teisinga. Tai kas tada ta gėda? Niekas!
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. birželio 22 d. 21:42:02
2005 m. birželio 22 d. 18:49:03
Geda, tai toks jausmas, kuri jauti...
Hm... Pritariu...
Jei taip durniem zmonem pritarinesi, pats tokis pasidarysi...
2005 m. birželio 22 d. 18:44:06
2005 m. birželio 21 d. 19:33:31
2005 m. birželio 21 d. 19:24:46
pries kitus nebuna taip geda kaip pries save. nebent apgaudineji save...arba neturi sazines...
2005 m. birželio 21 d. 19:23:20
Geda, tai toks jausmas, kuri jauti...
Hm... Pritariu...
2005 m. birželio 21 d. 19:17:18
2005 m. birželio 21 d. 19:13:44
Jausmas, kurį patiriu gan dažnai be jokios priežasties. Pas mane gėda pereina į kitą stadiją - kompleksus.
kam tie kompleksai? As jais nesinaudoju, nes as is misko ir man galima. zinoma proto ribose. O del gedos, tai buna siutvaciju, bet as stengiuos jas juo greiciau istaisyt ir pasimokyt.
2005 m. birželio 21 d. 18:15:42
2005 m. birželio 21 d. 18:14:25
2005 m. birželio 21 d. 10:38:59
2005 m. birželio 20 d. 22:09:12
2005 m. gegužės 29 d. 14:00:53
2005 m. gegužės 29 d. 09:53:08
2005 m. gegužės 29 d. 09:49:55
2005 m. gegužės 29 d. 09:42:22
2005 m. gegužės 29 d. 09:18:55
2005 m. gegužės 29 d. 09:08:04
2005 m. gegužės 29 d. 09:05:59
2005 m. gegužės 29 d. 09:05:43