Yra nes mes tai esame,tai reiškia,kad VISATA pilna gyvybės.....
as kartais pagalvoju..: "kodel gi mes zmones, turime buti vieni sitoj didelioj visatoj..?"
o kai buvau Moletose, ten muziejuj apie zvaigzdes... planetas, visata ir t.t.. Sake, kad net tikimybe yra jog Marso palydove gali buti gyvybes, nes ten yra vandens, tik mes neturim tokios yrangos net tam issiaiskint
Žinoma, kad gali būti gyvybė ir mūsų sistemoj. Bet dėl ateivių, kurie mus sunaikins dėl neaiškių priežasčių, nereiktų bijoti, nes pirma: jie nebūtinai turi būti už mus labiau išsivystę. Toliau, kam jiems mus naikinti, jei jie labiau išsivystę? Trečia, jie gali būti taip toli, kad jie mūsų niekad nepasieks, nes jeigu jie išvarytų iš savo planetos dideliu greičiu pas mus, tai būtų nelogiška, nes jie nebegalėtų grįžti į savo planetą, nes grįžus ji būtų pasikeitus milijonais metų. O šiaip, kadangi domiuosi astronomija dar vis, tai mane labai jaudina žinios naujos apie tai, ir laukiu, kai už dvidešimties metų išsiųsim į Europą žvalgą.
sofia rašė: Aisku yra gyvybe kurnors visatoj, bet labai toli ir mes su jais nesusitiksim
Manau nezemiskos gyvybes nereikia labai toli ieskoti, net saules sistemos planetos nera normaliai istirtos, as nei kiek nenustebsiu jei ten kazka suras.
tikiu, as kaip tik referata rasiau sia tema pries pora dienu tai 100% isitikines kad yra ateiviai. o cia kam idomu gali pasiziureti https://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1 pc
Gi rado mokslininkai uz 20 sviesmeciu planeta kur mano kad yra vandenynas ir temperatura 0-40 laipsniu. Kaip tik givybei atsirast, o jau kad taip netoli zemes kazkas panashaus yra, tai toliau nuo musu tikrai nemazhai tokiu planetu turetu buti, taip kad butu naivu tiketis kad mes vieni visatoj Be to kitose planetose nebutinai protingos butybes gali gyvent
Tikiu. Visoje visatoje yra tiek daug galaktikų, saulių sistemų, žvaigždžių ir planetų. Nors tikimybė, kad planetoje viskas bus taip, kaip reikia gyvybei yra katastrofiškai maža, tačiau vėlgi - planetų yra labai labai daug. Tik maža tikimybė, kad nebebūtų nė vienos, tinkančios gyvybei.
tai zinoma, kad yra, kaikurie zmones galvoja, jog cia vot vieninteliai tokie kaip "zmones" gyvena visoje galaktikoj ir viskas... Kazkur per TV girdejau (nesijaudinkit, ten ne TV Detektyvai, ten per Discovery Channel), kad kazkas jau dedasi keisto po vandeniu, tik vat, kad mokslininkai ir kiti, kurie turi bendro su tais reikalais negali patikrinti kas ten yra, ju aparatai nera tokie galingi, kad taip gyliai panertu ir parodytu kas ten dedasi. Pagal juos - kad ir kas ten bebutu, bet tikrai ne kokia nors zybcianti zuvis ar dar kasnors, ir zmogui praktiskai vissiskai neimanoma iki tiek kiek ir tiems aparatams panerti... Tai vat, mes nevieni
DeOro rašė: tikrai yr,juk saule tai zvaigzde ane???nu o tu zvaigzdiu milijonai uz milijardu kilu,be to yra juk ir kitos galaktikos labai toli nuo musu taj laisvai gali but,bet ar suzinosim tiksliai taj abejoju nes bl nenukeliausi tajp toli
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. birželio 5 d. 21:28:02
Marsiečiukų....
2010 m. birželio 5 d. 21:20:37
Ne Marso, o Jupiterio.
2010 m. birželio 5 d. 21:18:51
Ne Marso, o Jupiterio.
2010 m. birželio 5 d. 21:16:18
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 21:15:20
2010 m. birželio 5 d. 21:10:43
2010 m. birželio 5 d. 20:55:50
o kai buvau Moletose, ten muziejuj apie zvaigzdes... planetas, visata ir t.t.. Sake, kad net tikimybe yra jog Marso palydove gali buti gyvybes, nes ten yra vandens, tik mes neturim tokios yrangos net tam issiaiskint
2010 m. birželio 5 d. 14:09:03
2010 m. birželio 5 d. 14:08:08
2010 m. birželio 5 d. 13:41:50
Aisku yra gyvybe kurnors visatoj, bet labai toli ir mes su jais nesusitiksim
Manau nezemiskos gyvybes nereikia labai toli ieskoti, net saules sistemos planetos nera normaliai istirtos, as nei kiek nenustebsiu jei ten kazka suras.
2010 m. birželio 5 d. 13:19:17
2009 m. gegužės 17 d. 21:47:39
Ne, dar neteko susidurt, tad netikiu.
2009 m. gegužės 14 d. 13:57:38
2009 m. gegužės 14 d. 07:10:56
2009 m. gegužės 14 d. 00:02:48
2009 m. gegužės 13 d. 23:53:22
2009 m. balandžio 4 d. 10:41:34
2009 m. kovo 25 d. 20:04:39
2009 m. kovo 25 d. 15:36:16
2009 m. kovo 25 d. 14:59:20
tikrai yr,juk saule tai zvaigzde ane???nu o tu zvaigzdiu milijonai uz milijardu kilu,be to yra juk ir kitos galaktikos labai toli nuo musu taj laisvai gali but,bet ar suzinosim tiksliai taj abejoju nes bl nenukeliausi tajp toli
khm, matuojama ne "kilais" , o šviesmečiais, da.