amicable a tu visas visatos planetas istyrei ar kaip ce? nei mes zinom kas dedasi uz milijardo sviesmeciu nei ka tad negalim neikt kad ten kaskur nera givybes kaip kaskuris mokslininkas sake Givybe yra tiesiog jie mum nesirodo nes mes esame niekam tike...tik vat nebepamenu kas pasake)
eglermknt rašė: xdm > nx man tas telikas, jeigu aš rūkau O norinti sužinoti, kad dangus ne lemputėmis apkabinėtas, galima ir po dangų pasižvalgyti naktimis.
Taigi, kas ta gyvybė. Mikroskopiniai gyviai taip pat yra gyvybės formos, nebūtina turėti omeny aukšto intelekto civilizaciją.
Taigi į fiziko Fernio klausimą "Kur visi?" atsakymą turbūt dar labai negreitai rasime. Ir aš čia nieko bergždžiai neįrodinėsiu.
Nejau taip linksma galvoti, kad nėra jokių 'visų', tik mes, vieniši mūsų neaprėpiamoje Visatoje..
bet tu žiūrėdama į dangų negali pasakyti, jog ten tokia beribė erdvė. Tai sužinojai per astronomija arba iš teliko arba iš draugų kur už kampo rūko
Bah.. Teliko, tamstos žiniai pas mane namie nėra O pirmiausia visa tai sužinojau iš fizikos mokytojo jau gan senokai. Ir čia, ką, kažkas blogo ? Aš nesuprantu, ko tu ieškai priekabių iš kur aš ką sužinojau ? Ar tai būtų telikas, astronomijos pamokos, ar atitinkama literatūra, tai neturi jokios reikšmės, juk informacijos šaltinis iš esmės nepakeičia informacijos turinio.
O kad ji (toji erdvė) beribė aš galiu pasakyti sau vien dėlto, kad nematau jokių apribojimų. Vieni tiki, kiti - savo protą ir fantaziją eikvoja kitiems dalykams
faida4ever rašė: biski nesupratau ka cia uzveliai su galimybem milijona laimet betai whatever.. DD bet del visa ko patikslinu, kad jej mokslininkai irode kad marse yra mazdaug tinkamos salygos gyvybei egzistuoti tai gal ten kazkokios gyvybes formos ir yra.. D
Nežinau. Pati pagavok. Gal pavartyk ką nors. Nežinau.
eglermknt rašė: xdm > nx man tas telikas, jeigu aš rūkau O norinti sužinoti, kad dangus ne lemputėmis apkabinėtas, galima ir po dangų pasižvalgyti naktimis.
Taigi, kas ta gyvybė. Mikroskopiniai gyviai taip pat yra gyvybės formos, nebūtina turėti omeny aukšto intelekto civilizaciją.
Taigi į fiziko Fernio klausimą "Kur visi?" atsakymą turbūt dar labai negreitai rasime. Ir aš čia nieko bergždžiai neįrodinėsiu.
Nejau taip linksma galvoti, kad nėra jokių 'visų', tik mes, vieniši mūsų neaprėpiamoje Visatoje..
bet tu žiūrėdama į dangų negali pasakyti, jog ten tokia beribė erdvė. Tai sužinojai per astronomija arba iš teliko arba iš draugų kur už kampo rūko
Atvirai? As netikiu zaliais zmogeliukais ar ktiomis panasiomis pasakelemis. As tikiu kai kuo kitu, ka labai sunku paaiskinti... Manau, kad kitose planetose, kitose galaktikose viskas yra laaaaaaabai kitaip. Tiesiog ne gyvybe, o kazkas kito, kas mums yra nesuvokiama. Juk visas visatos vietas didysis "bang" paveike skirtingai ?!
Jei yra tikimybė laimėti milijoną, tai kur tos tavo milijono užuomazgos?
biski nesupratau ka cia uzveliai su galimybem milijona laimet betai whatever.. DD bet del visa ko patikslinu, kad jej mokslininkai irode kad marse yra mazdaug tinkamos salygos gyvybei egzistuoti tai gal ten kazkokios gyvybes formos ir yra.. D
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. birželio 17 d. 19:59:41
2007 m. liepos 27 d. 04:56:18
2007 m. kovo 26 d. 23:33:27
2007 m. kovo 25 d. 23:42:33
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2007 m. kovo 25 d. 20:31:45
Nu pvž mėnulyje tai yra šokolado upės, marmelado kalnai, nu dar ten yr...
Neee...Gi mėnulis iš sūrio! Doh
2007 m. kovo 25 d. 20:30:22
2007 m. kovo 25 d. 20:02:41
2007 m. kovo 25 d. 18:47:22
2007 m. kovo 25 d. 16:06:10
2007 m. sausio 21 d. 19:42:22
Nėra nei kvaila nei nekvaila taip manyti.
2007 m. sausio 21 d. 19:16:45
2007 m. sausio 17 d. 19:17:40
2007 m. sausio 17 d. 18:52:53
xdm > nx man tas telikas, jeigu aš rūkau
bet tu žiūrėdama į dangų negali pasakyti, jog ten tokia beribė erdvė. Tai sužinojai per astronomija arba iš teliko
Bah.. Teliko, tamstos žiniai pas mane namie nėra
O kad ji (toji erdvė) beribė aš galiu pasakyti sau vien dėlto, kad nematau jokių apribojimų. Vieni tiki, kiti - savo protą ir fantaziją eikvoja kitiems dalykams
2007 m. sausio 9 d. 20:50:30
biski nesupratau ka cia uzveliai su galimybem milijona laimet betai whatever..
Hm...
2007 m. sausio 8 d. 22:48:01
2007 m. sausio 8 d. 22:16:21
rašinys apie visatą. pateikite tris visatos pavyzdžius
o aš tai turiu teorija, kad gyvybė yra molekulėse
dėja įrodymo jiokio
2007 m. sausio 8 d. 22:12:02
xdm > nx man tas telikas, jeigu aš rūkau
bet tu žiūrėdama į dangų negali pasakyti, jog ten tokia beribė erdvė. Tai sužinojai per astronomija arba iš teliko
2007 m. sausio 8 d. 21:25:49
2007 m. sausio 7 d. 23:38:22
2007 m. sausio 7 d. 16:20:47
nors net neisivaizduoju,bet jej moxlininkai sako,kad marse yra kazkokia galimybe egzistuot tai gal ten siokios tokios gyvybes uzuomazgos yra...
biski nesupratau ka cia uzveliai su galimybem milijona laimet betai whatever..