kremine_kale rašė: netikiu. argumentas? bent jau saules sitemoje gyvybe yra neimanoma.. taciau kitose saules sistemose.. manau yra..
Įdomu... Ir kur tos kitos Saulės sistemos?
WhatsUp rašė: Aisku kad yra ir daugiau tokiu planetu kaip mes, tik ne musu Saules sistemoje. O juk tokiu Saules sistemu milijonai, reiskia ir planetu su gyvybe yra taip pat daugybe.
Tu šito nežinai. O kas žino?
faida4ever rašė: nors net neisivaizduoju,bet jej moxlininkai sako,kad marse yra kazkokia galimybe egzistuot tai gal ten siokios tokios gyvybes uzuomazgos yra...
Jei yra tikimybė laimėti milijoną, tai kur tos tavo milijono užuomazgos?
Aisku kad yra ir daugiau tokiu planetu kaip mes, tik ne musu Saules sistemoje. O juk tokiu Saules sistemu milijonai, reiskia ir planetu su gyvybe yra taip pat daugybe.
Taigi į fiziko Fernio klausimą "Kur visi?" atsakymą turbūt dar labai negreitai rasime. Ir aš čia nieko bergždžiai neįrodinėsiu.
Nejau taip linksma galvoti, kad nėra jokių 'visų', tik mes, vieniši mūsų neaprėpiamoje Visatoje..
Daugybė vietos, užpildytos įvairiais pasauliais ir didžiulė tikimybė, kad jose gali būti gyvybė.
prifilosofuot galima ir priešingai
1. Kas yra gyvybė?
aš NEŽINAU ar yra gyvybė kitur. Paprasčiausiai todėl, kad negaliu kolkas sužinoti daugiau
"jei sutiksite zmogu, kuris tvirtins, kad gyvybe yra vieninteleje Zemeje - vadinasi sutikote laaabai neishprususi zmogu..."
tie kurie teigia kad nėra, gali būti daugiau mąstantys už tuos kurie teigia. kad ne
ar iš teliko ir per astronomija sužinojus, kad yra laaabai daug planetų taigi turi kažkur būti gyvybė yra laaaaabai protinga išvada?
"It is known that there is an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in." (Adam Douglas)
Daugybė vietos, užpildytos įvairiais pasauliais ir didžiulė tikimybė, kad jose gali būti gyvybė.
bloodydoll --> kaip tai tu planetomis netiki ? pazvelk i dangu, ten recykiais galima isvysti visokius svieciancius kunus, tai zvaigzdes arba planetos, kurias apsviecia panasios zvaigzdes i musiske Saule... o siaip tai dar kartas nuo karto dangui galima pamatyti ir toky dangaus kunu vadinama Menuliu, tai yra musu Zemes palydovas.. dar galima pamatyti Marsa, tai antra nuo Saules planeta.. o jeigu tu jos nematai, tai dar nereishkia kad ji neegzistuoja =}
Aišku, kad netikiu. Argi be ŽMOGAUS beribėje Visatoje gali dar kas nors būti? Ne. Egzistuojame tik mes. Ir niekas kitas. Nes mes esam Visatos centras. Na, ir kas, kad slepiamės savo mažytėje Paukščių Tako galaktikoje tarp kitų milijono, ne, milijardo galaktikų?.. Geriausia tikėti, kad esame vieninteliai ir nepakartojami. Visa ko centras. Kartais esame net per dideli bailiai pripažinti, kad būtų tiesiog kvaila netikėti kitomis gyvybės formomis... Toks gyvenimas.
Sorry, man didybės manija
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects..
i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
na kol kas to visiskai isitikines negali atsakyti ne vienas zmogus.. na as manau, kad turetu but, bet pvz. tikrai ne tokia, kokia nuolat vaizduoja zmones, fantastiniu filmu kurejai. is kur jie apskritai istrauke tuos zalius ir melynus zmogeliukus? O gal tie ateiviai ten apskritai neisivaizduoja net kas tos, tarkim, akys yra. gal jie visai kitokiu pavidalu, ne kuno ar kazkokios konkrecios mases, pasireiskia.
aisku kad tikiu... vien musu saules sistemoj pilna tos gyvybes... o juk visata tokia didele ir panasiu i musu sistemu i musu saules sistema gali but simtai... beto..musu visata nera begaline.. ji lyg didelis vandens burbulas kuris vis plecias (nu cia gal daugiau neisiplesiu sia tema kadangi tai labai plati tema ir daug cia ka yra aiskinti, tiesiog patarciau perskaityt astrofizikinio pobudzio knyga "Visata riesuto kevale")... taigi, zinant toky dalyka persasi ir tokia mintis, kad uz musu visatos yra dar daugiau visatu..
uneaiste rašė: Siap as netikiu, kad kas nos gyvena kitose planetose,nes dazniausiai parodytos butybes gyvencios kosmose yra tik fantastiniu filmu kureju fantazijos vaisius.
Tokio išmintingo padaro, kaip tu dar nesu sutikusi.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 7 d. 14:59:01
netikiu. argumentas? bent jau saules sitemoje gyvybe yra neimanoma.. taciau kitose saules sistemose.. manau yra..
Aisku kad yra ir daugiau tokiu planetu kaip mes, tik ne musu Saules sistemoje. O juk tokiu Saules sistemu milijonai, reiskia ir planetu su gyvybe yra taip pat daugybe.
nors net neisivaizduoju,bet jej moxlininkai sako,kad marse yra kazkokia galimybe egzistuot tai gal ten siokios tokios gyvybes uzuomazgos yra...
2007 m. sausio 7 d. 13:01:03
2007 m. sausio 7 d. 11:44:07
2007 m. sausio 7 d. 03:55:36
2007 m. sausio 7 d. 02:18:24
2007 m. sausio 6 d. 22:52:44
2007 m. sausio 6 d. 22:50:58
Taigi, kas ta gyvybė. Mikroskopiniai gyviai taip pat yra gyvybės formos, nebūtina turėti omeny aukšto intelekto civilizaciją.
Taigi į fiziko Fernio klausimą "Kur visi?" atsakymą turbūt dar labai negreitai rasime. Ir aš čia nieko bergždžiai neįrodinėsiu.
Nejau taip linksma galvoti, kad nėra jokių 'visų', tik mes, vieniši mūsų neaprėpiamoje Visatoje..
2007 m. sausio 6 d. 21:49:37
2007 m. sausio 2 d. 19:53:21
2007 m. sausio 2 d. 19:39:33
"It is known that there is an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in." (Adam Douglas)
prifilosofuot galima ir priešingai
1. Kas yra gyvybė?
aš NEŽINAU ar yra gyvybė kitur. Paprasčiausiai todėl, kad negaliu kolkas sužinoti daugiau
"jei sutiksite zmogu, kuris tvirtins, kad gyvybe yra vieninteleje Zemeje - vadinasi sutikote laaabai neishprususi zmogu..."
tie kurie teigia kad nėra, gali būti daugiau mąstantys už tuos kurie teigia. kad ne
ar iš teliko ir per astronomija sužinojus, kad yra laaabai daug planetų taigi turi kažkur būti gyvybė yra laaaaabai protinga išvada?
2007 m. sausio 1 d. 11:41:17
2006 m. gruodžio 30 d. 13:03:28
2006 m. gruodžio 9 d. 20:59:49
2006 m. sausio 19 d. 16:54:57
2005 m. gruodžio 20 d. 21:22:43
2005 m. gruodžio 13 d. 19:22:50
Sorry, man didybės manija
2005 m. gruodžio 13 d. 19:02:54
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2005 m. gruodžio 11 d. 21:19:17
2005 m. gruodžio 11 d. 18:05:47
2005 m. gruodžio 11 d. 00:25:16
Siap as netikiu, kad kas nos gyvena kitose planetose,nes dazniausiai parodytos butybes gyvencios kosmose yra tik fantastiniu filmu kureju fantazijos vaisius.
Tokio išmintingo padaro, kaip tu dar nesu sutikusi.