Tikėti, kad esame vieni tokiame milžiniškame organizme tiesiog per didelis pasipūtimas. Yra begalė įrodymų, kad nesame vieni. Aišku ir jais nevisi tiki. Bet čia tas pats kai viduramžiais žmonės galvojo, jog saulė sukasi aplink žemę.
tikiu dvasiom, ateiviais ir viskuo, kas nezinoma, nesuprantama, moksliskai neirodyta..
Ne. Kazda mokslininkai galvojo, jog visgi turi kažkur ta gyvybė be Žemės egzistuoti, bet vis artėjama prie išvados, jog net ir kitose galaktikose gali nebūti gyvybės. Šiaip tai aš išvis nesigilinu į šią temą...
Butu naivu tiketis, kad visoje visatoje, tarp milijono zhvaigzhdzhiu ir planetu apie kurias net nieko nezhinome ar net neitariame, kad jos egzistuoja, manyti, kad esame visatos valdovai, vieninteliai ir nepakartojami Zinoma, kad yra gyvybe ne tik zhemeje
zinot, keista ir sunku suvokti, kad uz keliu tukstanciu kilometru zmones gali veikti ta paty ka ir tu... keista isivaizduoti zeme is virsaus, kai niekada ten nebuvai...keista isivaizduoti visata, kurios ribu neaprepiame...
music is the only thing that stops
them, you are like, what if our
music stops being the reason
that he lives?"
JOEL MADDEN
"Visata beribė"
o tikrai? aš už tai, kad baigtine. Baigus vienai visatai prasideda kita
O gal jos paralelios...
Kiek yra visatu? Begalybe.
ne tai mano protu nesuvokiama...
tiku del to kad kiekviena karta kai uzverciu galva i dangu, pamatau milijardus zvaigzdziu ir pamastau kodel jei tiek daug kitu ivairiu planetu egzistuoja erdvej, kodel ten negali egzistuoti kazkokia kitokia gyvybes forma? ir siaip miela pasvajoti kad kazkur kitoje planetoje i zeme zvelgia kazkoks atevis speliodamas taip pat kaip as. . .
maniske nuomone butu ta, kad didele tikimybe kad ji egzistuoja. visatoje yra milijardai zvaigzdziu, tai kodel tik musu planetoje turetu buti? juk visatoje turi pasitaikyti tokiu palankiu salygu kaip ir musu planetai. juokingai skamba visos fantazijos apie grobimus...todel man ir nepatinka fantastiniai filmai. galimybe, kad jie nepanasus imus yra, juk tai nuo daug ko priklauso. o jie mus uzkariaus- nesamone. beje, kaip isivaizduojate ateivi ar gyvybes forma kitose planetose
Silentist rašė: Protingos gyvybės ieškotojai iš kitų planetų vis ignoruoja ir vis nusisuka nuo Žemės... Mes galvojam daug ir lėkštai apie pomirtinį gyvenimą.... Ar yra gyvenimas iki mirties? Ar kiek galime, tiek padarome?... Pirma reikia pradėti nuo savo kiemo, o paskui žvalgytis į visatą. Jei gražiai elgsimės, nekariausime, nevandalausime, tai tikrai mus pastebės )
kas pastebes a???? tipo jeui busim geri tai i musu planeta atskris kazkokie NEzemieciai!!!! kazkaip netikiu man rodos ar blogi ar geri wiswien jei noretu atskristu.
wa
o pati manau jei ju ir yra ( o tikrai tuo tikiu) tai jie nera protingesni uz mus nes tai ko tada neisko kitur gyvenanciu butybiu??? ko neatskrenda i zeme???
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 9 d. 05:50:20
2005 m. gegužės 14 d. 15:54:13
2005 m. gegužės 13 d. 15:42:35
2005 m. gegužės 12 d. 22:40:23
2005 m. gegužės 12 d. 17:52:04
2005 m. gegužės 12 d. 14:36:49
2005 m. gegužės 12 d. 13:19:44
2005 m. gegužės 12 d. 13:08:37
2005 m. gegužės 5 d. 15:20:43
2005 m. balandžio 27 d. 13:34:46
"When you have kids coming up yo you telling you they want to kill themselves everyday, saying our music is the only thing that stops them, you are like, what if our music stops being the reason that he lives?" JOEL MADDEN
2005 m. balandžio 26 d. 20:32:38
2005 m. balandžio 26 d. 08:58:14
2005 m. balandžio 26 d. 08:53:28
"Visata beribė"
o tikrai? aš už tai, kad baigtine. Baigus vienai visatai prasideda kita
O gal jos paralelios...
Kiek yra visatu? Begalybe.
ne tai mano protu nesuvokiama...
2005 m. balandžio 26 d. 08:31:41
2005 m. balandžio 11 d. 11:33:12
2005 m. balandžio 10 d. 14:43:13
2005 m. balandžio 10 d. 11:54:11
beje, kaip isivaizduojate ateivi ar gyvybes forma kitose planetose
2005 m. balandžio 10 d. 00:26:40
2005 m. balandžio 10 d. 00:25:38
Protingos gyvybės ieškotojai iš kitų planetų vis ignoruoja ir vis nusisuka nuo Žemės... Mes galvojam daug ir lėkštai apie pomirtinį gyvenimą.... Ar yra gyvenimas iki mirties? Ar kiek galime, tiek padarome?... Pirma reikia pradėti nuo savo kiemo, o paskui žvalgytis į visatą. Jei gražiai elgsimės, nekariausime, nevandalausime, tai tikrai mus pastebės
kas pastebes a???? tipo jeui busim geri tai i musu planeta atskris kazkokie NEzemieciai!!!! kazkaip netikiu man rodos ar blogi ar geri wiswien jei noretu atskristu.
wa
o pati manau jei ju ir yra ( o tikrai tuo tikiu) tai jie nera protingesni uz mus nes tai ko tada neisko kitur gyvenanciu butybiu??? ko neatskrenda i zeme???
2005 m. balandžio 10 d. 00:21:45
Jep.