Kažkada maniau, kad menas- mokėjimas nusirašinėti net ir pačionis ekstemaliausiomis sąlygomis. Dar- kad menas yra ‚praryti‘ mintis, kai jos tau labiausiai trukdo.
Branginimas to, ką turi, kyla iš vidaus. Ir nekalbu apie materiališkumą. Iš tikrųjų, apoliučiai viską, ką turi čia ir dabar- gali prarasti. Išskyrus tai, kas ‚su tavim‘. Sena tiesa.
Laikimumas tik daiktuose. Arba- plūduriavime-. Kai paviršius trugdo pažvelgti aukščiau.
eglermknt,jessy,negi laime-tai pinigai ar tai,jog daug materialiu dalyku turi?abejoju.elgeta,turintis 3 centus kiseneje gali buti daug laimingesnis uz apsirupinusi materialiai turtuoli iki gyvenimo galo.
nenorek, kad per diena pastatytum tai kas statoma metus,,,,
yap, moketi dziaugtis yra didelis dalykas bet as tikiu kad moku dziaugtis laime yra mazuose dalykuose, kuriu pilna kieviena diena
gyvenu kaip moku gyvent...
Vat jeigu jis guletu Vilenkoje, ir jam viskas butu dzyn, vot čia tai menininkas, . . .
mda
_aaJJaa_ rašė: zmogus gavo dovana is auksciau, ta dovana ir yra menas, butent per ji zmones pasireiskia, taip, menas gali suteikti zmogui laime, taciau siais laikais ir mene yra stereotipu...pvz kad turi buti hoperis, jei nori varyt graffiti ir tt.
eiq jau kas tau sake kad turi buti hoperis jei nori varyti grafgiti ? trenk jam su plyta kazkoks labai jau siauru paziuru zmogus
zmogus gavo dovana is auksciau, ta dovana ir yra menas, butent per ji zmones pasireiskia, taip, menas gali suteikti zmogui laime, taciau siais laikais ir mene yra stereotipu...pvz kad turi buti hoperis, jei nori varyt graffiti ir tt.
manau tai priklauso nuo zmogaus. as daznai nervinuosi,pystu ,bet esu labai laiminga, nes vis del to gyvenime yra ir meile(nors as jos nejauciu ) draugyste(pats geriausias dalykas zemeje),grozis (grozis), geris (ir galu gale kad ir blogis).
visa tai reikia matyti ir hmm....moketi tuo dziaugti,net jei tai taves ir neliecia. ,)
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
as taip pat galvojau,kad cia diskusija vyksta apie yvairias meno sakas,ju minusus ir privalumus.
hmmmm....zinoma,jog menas.buti laimingu reiskia dziaugsma rasti net maziausiuose dalykuose,aplinkos detalese,jaustis ramiai viduje.kiekvienas laime ir idealu gyvenimo modeli interpretuoja savaip,tad atsakyti tiksliai ir teisingai nei vienas nesugebes.
o as bunu laiminga tada, kai nieko daugiau nenoriu,kai viska ko reikia turiu ir man to uztenka.. manau sunkiausia yra nekreipti demesio i ivairius nenusisekimus... stengtis,kad jie greitai nublanktu pries tai,kas tau atsitiko gero.. pvz man si diena yra eiline, paprasta.. butent tai suteikia siai dienai zavesio.. jei ji butu kitokia,kasd nors butu atsitike,tada as vel buciau laiminga,nes kazkas atsitiko.. siandien as gyvenau tai kaip jau labai ilgai(laimingai),o rytoj gyvensiu taip,kaip dar niekad nesu gyvenus. man atsitiks daug geru dalyku.. tos dienos bus labai skirtingos,bet abi vienodai lamiongos..
kitaip sakant:dziaukis tuo,ka turi,dziaukis,nes neatsitiko nieko blogo,o jei atsitiko pagalvok,kad praeis ir tada busi daug laimingesnis(e) ,brangink kiekviena diena,nesvarbu,kad pliaupia lietus,arba susilauzei ranka.. tiesiog dziaukis tuo kas grazu..
SVARBIAUSIA IZVELGTI STEBUKLA PAPRASTUOSE DALYKUOSE ,)
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Jo, moketi džiaugtis gyvenimu moka tikrai ne kiekvienas. Ir įvaldyti šita meną yra nepaprastai sudetinga, nes žmogaus jausmai keičiasi nenuspėjamai ir labai daug veiksniu įtakoja musų elgesį ir mąstyseną. Nežinau kiek kartų bandžiau išmokti džiaugtis gyvenimu, bet tai pavyksta labai trumpam, tiksliau nepavyksta iš vis, pvz vieną dieną tiesiog netveri džiaugsmu, bet po kelių dienų suvoki kad tai buvo tik trumpalaikė euforija ir vietoj grožio vėl pradedi matyt purvą.
Taigi lenkiu galvą prieš tuos, kurie moka džiaugtis gyvenimu.
gyvenimas pernelyg trumpas. reik speti juo gardziuotis ir megautis o ne sedeti uzsispaudus ir liudet . .nu cia mano nuomone ..
kiekvienas zmogus turi teise rinktis kaip jam tapti laimingu. o istisai tokiu buti neimanoma. tada pasaulis neegzistuotu. kad kazka gautum turi daug atiduoti. bet lieka dar prisiminimai. o tai, nera taip jau blogai.
nebutina branginti ka turi. kitiems zmonems prisirisus, per daug, ir netekus buna per daug skaudu.
o kas gi pasake, kad gyventi - yra menas. ? ;>
is tiesu, mane irgi suglumino temos pavadinimas. jis NEATITINKA TEMOS TURINIO.
The_Wicked_One rašė: man atrodo,kad mokejimas dziaugtis gyvenimu ir buti laimingam yra menas o ne kazkas paprasto. reikia moketi dziaugtis kiekviena diena ir matyti grozi ten,kur jo nera.. kai zmones sako,kad turi viska,bet nera laimingi ......... manau jie nemoka dziaugtis gyvenimu..... branginti tai,ka turi...
Sutinku su tavimi... Džiaugtis gyvenimu sugebu labai retai (negabi kaip ir visiems menams ) ... Gal žinai, kas gali pamokyti šio meno?
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. gegužės 15 d. 01:26:09
Branginimas to, ką turi, kyla iš vidaus. Ir nekalbu apie materiališkumą. Iš tikrųjų, apoliučiai viską, ką turi čia ir dabar- gali prarasti. Išskyrus tai, kas ‚su tavim‘. Sena tiesa.
Laikimumas tik daiktuose. Arba- plūduriavime-. Kai paviršius trugdo pažvelgti aukščiau.
2005 m. liepos 29 d. 11:34:28
2005 m. gegužės 6 d. 18:03:08
2005 m. gegužės 6 d. 13:09:07
2005 m. gegužės 3 d. 08:00:34
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. gegužės 3 d. 07:17:43
Laime yra subjektivus dalykas . . .
nevisi kas džiaugesi gyvenimu yra "menininkai" . . . o ko gi jam nedžiaugtis, jeigu jis guli pvz Maljorkoj?
Vat jeigu jis guletu Vilenkoje, ir jam viskas butu dzyn, vot čia tai menininkas, . . .
mda
2005 m. balandžio 29 d. 19:28:34
zmogus gavo dovana is auksciau, ta dovana ir yra menas, butent per ji zmones pasireiskia, taip, menas gali suteikti zmogui laime, taciau siais laikais ir mene yra stereotipu...pvz kad turi buti hoperis, jei nori varyt graffiti ir tt.
eiq jau kas tau sake kad turi buti hoperis jei nori varyti grafgiti ? trenk jam su plyta
2005 m. balandžio 26 d. 20:27:02
2005 m. balandžio 26 d. 11:39:25
2005 m. balandžio 26 d. 11:19:15
manau tai priklauso nuo zmogaus. as daznai nervinuosi,pystu ,bet esu labai laiminga, nes vis del to gyvenime yra ir meile(nors as jos nejauciu ) draugyste(pats geriausias dalykas zemeje),grozis (grozis), geris (ir galu gale kad ir blogis).
visa tai reikia matyti ir hmm....moketi tuo dziaugti,net jei tai taves ir neliecia. ,)
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. balandžio 26 d. 10:55:55
hmmmm....zinoma,jog menas.buti laimingu reiskia dziaugsma rasti net maziausiuose dalykuose,aplinkos detalese,jaustis ramiai viduje.kiekvienas laime ir idealu gyvenimo modeli interpretuoja savaip,tad atsakyti tiksliai ir teisingai nei vienas nesugebes.
2005 m. balandžio 22 d. 14:27:19
2005 m. balandžio 22 d. 13:28:13
2005 m. balandžio 14 d. 19:07:43
kitaip sakant:dziaukis tuo,ka turi,dziaukis,nes neatsitiko nieko blogo,o jei atsitiko pagalvok,kad praeis ir tada busi daug laimingesnis(e) ,brangink kiekviena diena,nesvarbu,kad pliaupia lietus,arba susilauzei ranka.. tiesiog dziaukis tuo kas grazu..
SVARBIAUSIA IZVELGTI STEBUKLA PAPRASTUOSE DALYKUOSE ,)
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. balandžio 13 d. 22:42:43
Taigi lenkiu galvą prieš tuos, kurie moka džiaugtis gyvenimu.
2005 m. balandžio 13 d. 19:19:00
kiekviena diena dievas mums dave galimybe pasakyti "O, Dieve, vel rytas . . . " araba "Ir vel rytas! ! !"
mes turime galimybe pasirinkti kaip mums gyventi.. juk gyvenimas tik vienas duotas,nieks neduos mums jo daugiau
gyvenimas pernelyg trumpas. reik speti juo gardziuotis ir megautis o ne sedeti uzsispaudus ir liudet . .nu cia mano nuomone ..
2005 m. balandžio 13 d. 18:57:21
2005 m. balandžio 13 d. 18:36:33
kiekvienas zmogus turi teise rinktis kaip jam tapti laimingu. o istisai tokiu buti neimanoma. tada pasaulis neegzistuotu. kad kazka gautum turi daug atiduoti. bet lieka dar prisiminimai. o tai, nera taip jau blogai.
nebutina branginti ka turi. kitiems zmonems prisirisus, per daug, ir netekus buna per daug skaudu.
o kas gi pasake, kad gyventi - yra menas. ? ;>
is tiesu, mane irgi suglumino temos pavadinimas. jis NEATITINKA TEMOS TURINIO.
2005 m. balandžio 13 d. 17:11:20
2005 m. balandžio 13 d. 16:31:47
man atrodo,kad mokejimas dziaugtis gyvenimu ir buti laimingam yra menas o ne kazkas paprasto. reikia moketi dziaugtis kiekviena diena ir matyti grozi ten,kur jo nera.. kai zmones sako,kad turi viska,bet nera laimingi ......... manau jie nemoka dziaugtis gyvenimu..... branginti tai,ka turi...
Sutinku su tavimi... Džiaugtis gyvenimu sugebu labai retai (negabi kaip ir visiems menams