dabar kaip tik ir sedziu mokykloje - informatikos pamokoje
siaip visko buna: kartais smagiai pasisokinedama lekiu i pamokas, o kartais vos nusivelku ligi duru... dabar skaiciuju dienas, pamokas ir net valandas iki issvajotu vasaros ATOSTOGU!
of the world in
we were no longer blind
we were no longer blind
ShadowOfDeath, biednike... niu tai nueik i ta durna rusu. pasedek ir tiek... nu ir kas kad prastai sekasi, ne visi gi genijai galintys ismokt visas kalbas
violin rašė: Kad mums neapsimoka begt,nes anglu mokytoja pusej pamokos praejus,paleidzia Nesveika totaliai...Mes jai pasakom "Zaisim kasi su CSKA",ji "Ooooho,gerai,lekit!"
siemet pirmi metai kai nebegau nei karto is pamoku... aciu dievuj jau nedaug liko sedet sitoj... mokykloj... greiciau greiciau greiciau... blemba... susprogdinsiu shule kai iseisiu is jos nekenciu...
ish pamoku daugiausiai begdavau paskutiniais metais. budavo tokiu pamoku (aishku, neesminiu man, pvz. matematika), kur per menesi gal tik kokius 5 kartus ateidavau. na, o istorijos pam. per visa 11a + 12a kl. esu praleidus maximum 3 kartus.
Univere ishties- daugiau laisves.
tik dabar bus biski ziauru kai ivede elekronines pazimkes bus ziauru kai tevai pamatys
ne, negeda. nes nebegu. prisipazinsiu - bijau prisidirbti. per daug mano sulioj giminiu ir pazistamu. as verciau atsedesiu. vis vien jeigu pabega puse klases, likusius isleidzia. tik n nesuzymi ir tiek. o is tokiu nesamoniu kaip kunce tai isleidzia. kartais. na, viena pamoka isleidzia, o kita ne.
violin rašė: Kad mums neapsimoka begt,nes anglu mokytoja pusej pamokos praejus,paleidzia Nesveika totaliai...Mes jai pasakom "Zaisim kasi su CSKA",ji "Ooooho,gerai,lekit!"
nebegu.. nes man visai patinka mokykla.. prisizvengi.. papaisai ant sasiuvinio.. truputi pasimokai.. ir gerai.. seis metais viena karta pabegau.. po to kartais su klasiokais prburiam mokytojoms kad paleistu is kokios pamokos.. ir atsimenu is anglu 1-oje klaseje pabegau nes nemokejau dramblio piesti.. o seip nebegu, nes aukletoja ir mokykla tokia gan griesta.. tevai..
begu paprastai is kuno kulturos, bet ne daznai, tik tada kai kokia nors nesmone darom (pvz slidinejam stadione) arba beveik niekas nedalyvauja. pasitaiko ir kad pirmadieniais i pirmas 2-3 pamokas neinu (1. muzika, 2.kuno kl, 3.geografija)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 30 d. 17:57:27
2005 m. balandžio 22 d. 06:39:52
siaip visko buna: kartais smagiai pasisokinedama lekiu i pamokas, o kartais vos nusivelku ligi duru... dabar skaiciuju dienas, pamokas ir net valandas iki issvajotu vasaros ATOSTOGU!
2005 m. balandžio 22 d. 06:02:48
2005 m. balandžio 22 d. 06:00:49
2005 m. balandžio 22 d. 05:57:38
2005 m. balandžio 22 d. 05:44:40
2005 m. balandžio 22 d. 05:41:44
2005 m. balandžio 21 d. 20:52:02
2005 m. balandžio 21 d. 20:36:00
2005 m. balandžio 21 d. 20:35:40
2005 m. balandžio 21 d. 20:19:34
2005 m. balandžio 21 d. 15:47:16
Kad mums neapsimoka begt,nes anglu mokytoja pusej pamokos praejus,paleidzia
Jo,antros tokios nerastum
2005 m. balandžio 21 d. 15:42:38
begimas is pamoku...
uz praeita semestra gavau Ispejima {; del praleistu pamoku...
Nesakyciau,kad daznai begu,bet buna,kad norisi Tokio pas mus vadinamojo Laisvojo Grafiko,kai eini neeini {;
Zodziu,kartais pabegt shaunumelis!!!{{{;
2005 m. balandžio 21 d. 15:36:13
2005 m. balandžio 19 d. 20:51:09
Univere ishties- daugiau laisves.
2005 m. balandžio 19 d. 20:38:56
geda ? del ko ne nera jokios
tik dabar bus biski ziauru kai ivede elekronines pazimkes bus ziauru kai tevai pamatys
2005 m. balandžio 19 d. 11:33:40
2005 m. balandžio 18 d. 16:34:50
Kad mums neapsimoka begt,nes anglu mokytoja pusej pamokos praejus,paleidzia
2005 m. balandžio 18 d. 16:14:40
2005 m. balandžio 18 d. 15:51:15