Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Dėl kokių priežasčių Jūs nežiūrite TV?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Prophet
2010 m. birželio 13 d. 20:33:58
Nėra laiko. Daugelis laidų prastos ir kvailos. Reklamos.

2010 m. birželio 13 d. 19:27:26
Labai daug reklamos. Ir retai ka nors gero rodo. Na nebent koki filma

Atsakyti
KaunasLad
2008 m. birželio 23 d. 00:29:28
TV žiūriu tik tuo metu, kai rodo futbolą ir boksą, t.y. kai rodo tai, kas aktualu; ) dar Futurama per MTV žiūriu naktį. laisvo laiko visiškai nėra, tad aš retas svečias prie televizoriaus ekrano..

2008 m. birželio 22 d. 23:26:25
Todėl, kad randu daugiau priežasčių jo nežiūrėt (esant normalioms sąlygoms) nei žiūrėt. Šiaip ar taip - turi pliusų ta televizija, tik reikia labai labai atsirinkt. Jei jau įsijungiu, tai su iš anksto numatytu tikslu pažiūrėt kažką konkretaus. Visa kita - tikrai - betikslis laiko gaišimas. O jo gaila.
Progai esant pažiūrimos kelios laidos per LTV/LTV2. TV programoj pasižiūriu, ką rodys per snobo kiną (jei būna įdomu-nematyta - žiūriu; erzina reklamos, labai). Įprastai dar patikrinu, ką rodo per TV1000 (kartais tikrai gerų filmų būna; dar filmas originalo kalba + jokios reklamos, puikiai tad). Ir dar viasat history kartais pasipainioja po akim.
Žinių per TV nežiūriu. Lietuviškų laidų/serialų etc. - irgi (ir, savo laimei, net nelabai gaudaus, kiek kokių yra). Ir dar nervų netampo reklamų melodijos-šūkiai&co.

Atsakyti
dingusi_kazkur
2008 m. birželio 22 d. 23:01:20
Na tam tikrą kontingentą veikia, nepaneigsi.
Net nusikalstamumą įtakoją netiesiogiai.Bet kita vertus: tie žmonės, ta auditorija liks bet kokiu atveju. Jei kaip tas negatyvus veiksnys neveiks televizija, atsiras kas nors kita.

2008 m. birželio 22 d. 22:58:56
telikas - vienas iš įtakos formuotojų. blet mano pusė loxų pažįstamų kartoja viską, ką per tv girdi. . 1+1+1+1+1 . .

2008 m. birželio 22 d. 22:52:45
kremine_kale rašė:
nu.. nes .. rodo šūdus?

bliamb.. įsijungiau telį po ilgo laiko tarpo.. ir rodė ,dzin' . .man pasidarė gėda už jos kūrėjus: aš labai abejoju, ar jie patys juokiasi iš savo ... ,pokštų' (?), nes jie tokie lievi, kad labai liūdna po laidos pasidarė. . pastebėjau kad į eterį kiša bet ką be jokios atrankos. kad tik užkištų eterį..

bliamb kaip baisu, kai žmonės visais būdais siekia užsidirbt..
gi tiek pasaulį gerų filmų sukurta.. kuriuos mažai kas žino.. imtų ir paleistų vietoj tų šūdlaid\ių. bent jau šiokios tokios naudos būtų.

nu žodžiu. kokybė tragiška.
po kokių 10 metų lietuvių mentalitetas bus apgailėtinas..

kas nors matėt filmą idiocracy?

va tokią ateitį prognozuoju.
smagu, ar ne?

Na jau televizorius tikrai nebus šalies degradavimo priežastimi. Kiekviena protinga būtybė renkasi, ką žiūrėti ir t.t. Ir net jei žiūri tuos Dzin visokius, nereiškia, kad tai žlugdo menatalitetą jo.
Nereikia perdėti.

Aišku, kad reiktų televizijos idėją pertvarkyti iš esmės, sutinku visom keturiom.
Kad būtų naudos.

2008 m. birželio 22 d. 22:23:21
nu.. nes .. rodo šūdus?

bliamb.. įsijungiau telį po ilgo laiko tarpo.. ir rodė ,dzin' . .man pasidarė gėda už jos kūrėjus: aš labai abejoju, ar jie patys juokiasi iš savo ... ,pokštų' (?), nes jie tokie lievi, kad labai liūdna po laidos pasidarė. . pastebėjau kad į eterį kiša bet ką be jokios atrankos. kad tik užkištų eterį..

bliamb kaip baisu, kai žmonės visais būdais siekia užsidirbt..
gi tiek pasaulį gerų filmų sukurta.. kuriuos mažai kas žino.. imtų ir paleistų vietoj tų šūdlaid\ių. bent jau šiokios tokios naudos būtų.

nu žodžiu. kokybė tragiška.
po kokių 10 metų lietuvių mentalitetas bus apgailėtinas..

kas nors matėt filmą idiocracy?

va tokią ateitį prognozuoju.
smagu, ar ne?

2008 m. birželio 22 d. 20:33:29
Nes neturiu jo.
Kartais pasiilgstu šiaip ką nors pažiūrėti.
Bet grįžusi namo, nesėdžiu vis tiek prie jo, pereinu per kanalus, pažiūriu, kad nieko gero nerodo ir išjungiu.
Atpratau gal išvis. Nors ir anksčiau mažai žiūrėdavau.

2008 m. birželio 22 d. 12:57:14
cia jau dabar toks dalykas tipo neziuriu teliko tipo jau kazkoks kitoks....mada....bet istikro daugiau ar maziau meluoja visi,ziuri ir tuos sou ir t.t. ....

2008 m. birželio 22 d. 12:55:07
yra ir laiko ir noro paziureti,tuo labiau kai vasara tokie visai smagus sou kaip kitas,meiles trikampis...dbr taxi...

2008 m. birželio 22 d. 12:51:55
be teliko ne dienos,vienas geriausiu draugu,kaip galima neziuret,visai jau tada tupas gali likti nemates,to ano...

2008 m. birželio 21 d. 22:17:28
nėra laiko
noro
priežasties žiūrėti.

Išskyrus žinias, kartais 'be pykčio', arba ką nors per Viasat-History.

2008 m. birželio 21 d. 21:22:16
net užsienio spaudoj apie Lietuvą rašoma labiau iš esmės nei lietuviškoj.
Čia dar derėtų pasižiūrėti tarpukario Lietuvos laikraščius: kas tada tilpdavo į porą eilučių dabar išpučiama per visą puslapį, o kai likusi dalį užimdavo straipsniai pamąstymui, tautiniai straipsniai tai dabar iš vis tokių beveik nėra

Atsakyti
xdm
2008 m. birželio 21 d. 21:18:47
Lietuvos TV tarnauja tam tikram tikslui - konservuoti vyresnių žmonių mentalitetą, jaunimui diegti sovietinio-vakarų-libertaristinio mentaliteto hibridą. o t.y. konservuoti esamą sistemą ir išlaikyti visą nomenklatūra valdžioj (nes koks žmonių mentalitetas, tokią ir valdžią išsirenka). diena iš dienos girdimas jaunimo "nieko čia nepakeisi" yra to mentaliteto dalis. TV kuria mitą kad žinoma kas vyksta aplink, nes varo didžiulį informacijos srautą (muzikinius, reklaminius, politinius popšou) bet iš tikro gaunasi paradoksali situacija: manome, kad žinome daug, o iš tikro nežinome beveik nieko. Nes TV diena iš dienos varo visai nereikšmingus dalykus ir atidžiau, kritiškai pažiūrėjus akivaizdu, kad ten net turinys nėra svarbus, o svarbus pateikimo būdas - prie to žmonės jau yra priratinti. Tai yra baisu. Todėl aš televizijai taikau boikotą. išskyrus LRT. Tas pats su didžiasiais laikraščiais. Informaciją gaunu iš delfi.lt bernardinai.lt lsds.lt pilieciai.lt o mano televizija tai youtube . Ir esminius dalykus sužinau pirmas nei TV žiūrovai - nes TV nesuinteresuota rodyti esminius dalykus. Žiniasklaida taiko absoliučią "informacinę blokadą" dalykams kuriuos žmonėms derėtų girdėti. pvz., politinėms partijoms kaip LSDS, LCP, buvusi LKDP.
Tiesiog kai yra alternatyva - internetas, kur gali visiškai nepriklausomai ieškoti informacijos ir pats ją skleisti, tai TV nebereikia. internete daug šlamšto bet greit išmoksti jį atmesti

Atsakyti
frize
2008 m. birželio 21 d. 21:06:48
Ziama dar paziuredavau koki filma ar seriala, bet dabar, vasara, telikas man is viso paskutinej vietoj...

Atsakyti
frize
2008 m. birželio 21 d. 21:03:45
InFamOus_DoMiniOn_ rašė:
Del laiko trukumo.

As del to paties...

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2008 m. birželio 21 d. 21:02:41
neziuriu teliko, nes jo paskirtis yra plauti mano smegenis. isskirt galeciau tik kulturos sriti (sportas, mokslas), isskyrus muzika. Netgi ziniu nebeziuriu, nes ten atrinkti dalykai, kurie man smegenis skalauja. As geriau internete atsirenku, kas man naudingiau.

2008 m. birželio 21 d. 20:59:09
Silentist rašė:
ar ugdomosios vertės vaizdus žiūri
P.S. sekso filmai nevisada neturi mokomosios vertės

2008 m. birželio 21 d. 20:44:27
aviettine rašė:
Lovebuzz rašė:
Visu pirma todel kad ten nieko doro nerodo.
Visu antra televizija bukina zmones.
Ir visu trecia turiu kompa.

Manau, kad kompas irgi nemaziau bukina nei tv..

tai žiūrint ką skaitai ir rašai per kompą.
turbūt kompas gali net dar labiau bukinti nei tv, jei skaitai ar rašai kvailus komentarus, neturinčius meninės ar ugdomosios vertės vaizdus žiūri ar tiesiog esi prisiekęs kokios nors pokalbių/apkalbų svetainės kasdieninis dalyvis, kuri neduoda tau nieko gero.

o tv irgi kažką gero dažnu atveju tau duoda, bent netaip atsilieki nuo pasaulio, planetos pulso. tv gera ypač tuo kad naujienas perduoda tas kurios tau gali būti svarbiausios, aktualiausios. žiūriu 18.45 žinias, laidą negali būti, kuluarai, dar daug ką vykstančio nenumatytai. kai organizuojami interviu susijus su kokiu netikėtu įvykiu, netikėtai randu programoj dar nematytus filmus, kurie man ypač vertingi, kai gerai lietuviškai dubliuoti.
kažkaip keista turėti įjungtus 3 informacijos nešėjus: interneto puslapį, WinAmp ir Tv, kurių garsą ir dėmesį jiems reguliuoji pagal tai kas tuo metu atrodo aktualiau, visiškai neišjungiant kitų

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Good Charlotte Good Charlotte
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 731
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 225918