TV žiūriu tik tuo metu, kai rodo futbolą ir boksą, t.y. kai rodo tai, kas aktualu; ) dar Futurama per MTV žiūriu naktį. laisvo laiko visiškai nėra, tad aš retas svečias prie televizoriaus ekrano..
Todėl, kad randu daugiau priežasčių jo nežiūrėt (esant normalioms sąlygoms) nei žiūrėt. Šiaip ar taip - turi pliusų ta televizija, tik reikia labai labai atsirinkt. Jei jau įsijungiu, tai su iš anksto numatytu tikslu pažiūrėt kažką konkretaus. Visa kita - tikrai - betikslis laiko gaišimas. O jo gaila.
Progai esant pažiūrimos kelios laidos per LTV/LTV2. TV programoj pasižiūriu, ką rodys per snobo kiną (jei būna įdomu-nematyta - žiūriu; erzina reklamos, labai). Įprastai dar patikrinu, ką rodo per TV1000 (kartais tikrai gerų filmų būna; dar filmas originalo kalba + jokios reklamos, puikiai tad). Ir dar viasat history kartais pasipainioja po akim.
Žinių per TV nežiūriu. Lietuviškų laidų/serialų etc. - irgi (ir, savo laimei, net nelabai gaudaus, kiek kokių yra). Ir dar nervų netampo reklamų melodijos-šūkiai&co.
Na tam tikrą kontingentą veikia, nepaneigsi.
Net nusikalstamumą įtakoją netiesiogiai.Bet kita vertus: tie žmonės, ta auditorija liks bet kokiu atveju. Jei kaip tas negatyvus veiksnys neveiks televizija, atsiras kas nors kita.
bliamb.. įsijungiau telį po ilgo laiko tarpo.. ir rodė ,dzin' . .man pasidarė gėda už jos kūrėjus: aš labai abejoju, ar jie patys juokiasi iš savo ... ,pokštų' (?), nes jie tokie lievi, kad labai liūdna po laidos pasidarė. . pastebėjau kad į eterį kiša bet ką be jokios atrankos. kad tik užkištų eterį..
bliamb kaip baisu, kai žmonės visais būdais siekia užsidirbt..
gi tiek pasaulį gerų filmų sukurta.. kuriuos mažai kas žino.. imtų ir paleistų vietoj tų šūdlaid\ių. bent jau šiokios tokios naudos būtų.
nu žodžiu. kokybė tragiška.
po kokių 10 metų lietuvių mentalitetas bus apgailėtinas..
kas nors matėt filmą idiocracy?
va tokią ateitį prognozuoju.
smagu, ar ne?
Na jau televizorius tikrai nebus šalies degradavimo priežastimi. Kiekviena protinga būtybė renkasi, ką žiūrėti ir t.t. Ir net jei žiūri tuos Dzin visokius, nereiškia, kad tai žlugdo menatalitetą jo.
Nereikia perdėti.
Aišku, kad reiktų televizijos idėją pertvarkyti iš esmės, sutinku visom keturiom.
Kad būtų naudos.
bliamb.. įsijungiau telį po ilgo laiko tarpo.. ir rodė ,dzin' . .man pasidarė gėda už jos kūrėjus: aš labai abejoju, ar jie patys juokiasi iš savo ... ,pokštų' (?), nes jie tokie lievi, kad labai liūdna po laidos pasidarė. . pastebėjau kad į eterį kiša bet ką be jokios atrankos. kad tik užkištų eterį..
gi tiek pasaulį gerų filmų sukurta.. kuriuos mažai kas žino.. imtų ir paleistų vietoj tų šūdlaid\ių. bent jau šiokios tokios naudos būtų.
smagu, ar ne?
Nes neturiu jo.
Kartais pasiilgstu šiaip ką nors pažiūrėti.
Bet grįžusi namo, nesėdžiu vis tiek prie jo, pereinu per kanalus, pažiūriu, kad nieko gero nerodo ir išjungiu.
Atpratau gal išvis. Nors ir anksčiau mažai žiūrėdavau.
cia jau dabar toks dalykas tipo neziuriu teliko tipo jau kazkoks kitoks....mada....bet istikro daugiau ar maziau meluoja visi,ziuri ir tuos sou ir t.t. ....
net užsienio spaudoj apie Lietuvą rašoma labiau iš esmės nei lietuviškoj.
Čia dar derėtų pasižiūrėti tarpukario Lietuvos laikraščius: kas tada tilpdavo į porą eilučių dabar išpučiama per visą puslapį, o kai likusi dalį užimdavo straipsniai pamąstymui, tautiniai straipsniai tai dabar iš vis tokių beveik nėra
Lietuvos TV tarnauja tam tikram tikslui - konservuoti vyresnių žmonių mentalitetą, jaunimui diegti sovietinio-vakarų-libertaristinio mentaliteto hibridą. o t.y. konservuoti esamą sistemą ir išlaikyti visą nomenklatūra valdžioj (nes koks žmonių mentalitetas, tokią ir valdžią išsirenka). diena iš dienos girdimas jaunimo "nieko čia nepakeisi" yra to mentaliteto dalis. TV kuria mitą kad žinoma kas vyksta aplink, nes varo didžiulį informacijos srautą (muzikinius, reklaminius, politinius popšou) bet iš tikro gaunasi paradoksali situacija: manome, kad žinome daug, o iš tikro nežinome beveik nieko. Nes TV diena iš dienos varo visai nereikšmingus dalykus ir atidžiau, kritiškai pažiūrėjus akivaizdu, kad ten net turinys nėra svarbus, o svarbus pateikimo būdas - prie to žmonės jau yra priratinti. Tai yra baisu. Todėl aš televizijai taikau boikotą. išskyrus LRT. Tas pats su didžiasiais laikraščiais. Informaciją gaunu iš delfi.lt bernardinai.lt lsds.lt pilieciai.lt o mano televizija tai youtube . Ir esminius dalykus sužinau pirmas nei TV žiūrovai - nes TV nesuinteresuota rodyti esminius dalykus. Žiniasklaida taiko absoliučią "informacinę blokadą" dalykams kuriuos žmonėms derėtų girdėti. pvz., politinėms partijoms kaip LSDS, LCP, buvusi LKDP.
Tiesiog kai yra alternatyva - internetas, kur gali visiškai nepriklausomai ieškoti informacijos ir pats ją skleisti, tai TV nebereikia. internete daug šlamšto bet greit išmoksti jį atmesti
neziuriu teliko, nes jo paskirtis yra plauti mano smegenis. isskirt galeciau tik kulturos sriti (sportas, mokslas), isskyrus muzika. Netgi ziniu nebeziuriu, nes ten atrinkti dalykai, kurie man smegenis skalauja. As geriau internete atsirenku, kas man naudingiau.
Lovebuzz rašė: Visu pirma todel kad ten nieko doro nerodo.
Visu antra televizija bukina zmones.
Ir visu trecia turiu kompa.
Manau, kad kompas irgi nemaziau bukina nei tv..
tai žiūrint ką skaitai ir rašai per kompą.
turbūt kompas gali net dar labiau bukinti nei tv, jei skaitai ar rašai kvailus komentarus, neturinčius meninės ar ugdomosios vertės vaizdus žiūri ar tiesiog esi prisiekęs kokios nors pokalbių/apkalbų svetainės kasdieninis dalyvis, kuri neduoda tau nieko gero.
o tv irgi kažką gero dažnu atveju tau duoda, bent netaip atsilieki nuo pasaulio, planetos pulso. tv gera ypač tuo kad naujienas perduoda tas kurios tau gali būti svarbiausios, aktualiausios. žiūriu 18.45 žinias, laidą negali būti, kuluarai, dar daug ką vykstančio nenumatytai. kai organizuojami interviu susijus su kokiu netikėtu įvykiu, netikėtai randu programoj dar nematytus filmus, kurie man ypač vertingi, kai gerai lietuviškai dubliuoti.
kažkaip keista turėti įjungtus 3 informacijos nešėjus: interneto puslapį, WinAmp ir Tv, kurių garsą ir dėmesį jiems reguliuoji pagal tai kas tuo metu atrodo aktualiau, visiškai neišjungiant kitų
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2010 m. birželio 13 d. 20:33:58
2010 m. birželio 13 d. 19:27:26
2008 m. birželio 23 d. 00:29:28
2008 m. birželio 22 d. 23:26:25
Progai esant pažiūrimos kelios laidos per LTV/LTV2. TV programoj pasižiūriu, ką rodys per snobo kiną (jei būna įdomu-nematyta - žiūriu; erzina reklamos, labai). Įprastai dar patikrinu, ką rodo per TV1000 (kartais tikrai gerų filmų būna; dar filmas originalo kalba + jokios reklamos, puikiai tad). Ir dar viasat history kartais pasipainioja po akim.
Žinių per TV nežiūriu. Lietuviškų laidų/serialų etc. - irgi (ir, savo laimei, net nelabai gaudaus, kiek kokių yra). Ir dar nervų netampo reklamų melodijos-šūkiai&co.
2008 m. birželio 22 d. 23:01:20
Net nusikalstamumą įtakoją netiesiogiai.Bet kita vertus: tie žmonės, ta auditorija liks bet kokiu atveju. Jei kaip tas negatyvus veiksnys neveiks televizija, atsiras kas nors kita.
2008 m. birželio 22 d. 22:58:56
2008 m. birželio 22 d. 22:52:45
nu.. nes .. rodo šūdus?
smagu, ar ne?
Na jau televizorius tikrai nebus šalies degradavimo priežastimi. Kiekviena protinga būtybė renkasi, ką žiūrėti ir t.t. Ir net jei žiūri tuos Dzin visokius, nereiškia, kad tai žlugdo menatalitetą jo.
Nereikia perdėti.
Aišku, kad reiktų televizijos idėją pertvarkyti iš esmės, sutinku visom keturiom.
Kad būtų naudos.
2008 m. birželio 22 d. 22:23:21
smagu, ar ne?
2008 m. birželio 22 d. 20:33:29
Kartais pasiilgstu šiaip ką nors pažiūrėti.
Bet grįžusi namo, nesėdžiu vis tiek prie jo, pereinu per kanalus, pažiūriu, kad nieko gero nerodo ir išjungiu.
Atpratau gal išvis. Nors ir anksčiau mažai žiūrėdavau.
2008 m. birželio 22 d. 12:57:14
2008 m. birželio 22 d. 12:55:07
2008 m. birželio 22 d. 12:51:55
2008 m. birželio 21 d. 22:17:28
noro
priežasties žiūrėti.
Išskyrus žinias, kartais 'be pykčio', arba ką nors per Viasat-History.
2008 m. birželio 21 d. 21:22:16
Čia dar derėtų pasižiūrėti tarpukario Lietuvos laikraščius: kas tada tilpdavo į porą eilučių dabar išpučiama per visą puslapį, o kai likusi dalį užimdavo straipsniai pamąstymui, tautiniai straipsniai tai dabar iš vis tokių beveik nėra
2008 m. birželio 21 d. 21:18:47
Tiesiog kai yra alternatyva - internetas, kur gali visiškai nepriklausomai ieškoti informacijos ir pats ją skleisti, tai TV nebereikia.
2008 m. birželio 21 d. 21:06:48
2008 m. birželio 21 d. 21:03:45
Del laiko trukumo.
As del to paties...
2008 m. birželio 21 d. 21:02:41
2008 m. birželio 21 d. 20:59:09
ar ugdomosios vertės vaizdus žiūri
2008 m. birželio 21 d. 20:44:27
Visu pirma todel kad ten nieko doro nerodo.
Visu antra televizija bukina zmones.
Ir visu trecia turiu kompa.
Manau, kad kompas irgi nemaziau bukina nei tv..
tai žiūrint ką skaitai ir rašai per kompą.
turbūt kompas gali net dar labiau bukinti nei tv, jei skaitai ar rašai kvailus komentarus, neturinčius meninės ar ugdomosios vertės vaizdus žiūri ar tiesiog esi prisiekęs kokios nors pokalbių/apkalbų svetainės kasdieninis dalyvis, kuri neduoda tau nieko gero.
o tv irgi kažką gero dažnu atveju tau duoda, bent netaip atsilieki nuo pasaulio, planetos pulso. tv gera ypač tuo kad naujienas perduoda tas kurios tau gali būti svarbiausios, aktualiausios. žiūriu 18.45 žinias, laidą negali būti, kuluarai, dar daug ką vykstančio nenumatytai. kai organizuojami interviu susijus su kokiu netikėtu įvykiu, netikėtai randu programoj dar nematytus filmus, kurie man ypač vertingi, kai gerai lietuviškai dubliuoti.
kažkaip keista turėti įjungtus 3 informacijos nešėjus: interneto puslapį, WinAmp ir Tv, kurių garsą ir dėmesį jiems reguliuoji pagal tai kas tuo metu atrodo aktualiau, visiškai neišjungiant kitų