Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Dėl kokių priežasčių Jūs nežiūrite TV?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
aviettine
2007 m. gegužės 1 d. 16:35:05
Neturiu laiko, truksta laiko, nesurandu tam laiko, nemanau, kad verta tam surasti laiko, nesvaistau laiko tam..

2007 m. gegužės 1 d. 16:12:41
Todėl kad yra toks gėris kaip kompiuteris..

2006 m. liepos 21 d. 21:28:23
Todel, kad kol kas jo neturiu Ne, rimtai, issikrausciau is tevu, todel dar kol mano bute bus viskas, ko noriu ir ko reikia, nemazai laiko pareis. Ech...
Anyway, ir taip daznai neziuredavau TV, todel, kad labai mazai demsio vertu laidu, filmu irgi, per daug reklamos, kuris mane jau rimtai is proto vesti pradeda. Man geriau knyga paskaityti, ar siaip ka nuveikti. As nemegstu pasyvaus laisvalaikio leidimo - man tada depresijos prasideda.

2006 m. liepos 21 d. 20:48:54
neziu todel, kad yra PC...

Atsakyti
slow_blink
2006 m. liepos 21 d. 19:54:47
ziuriu ir man patinka, nu nera mano pagrindinis laiko praleidimas,nes dazniausiai praleidziu prie pc...seniau ziurejimo priezastis buvo tik simpsonai, dabar tapo tik zinios.

2006 m. liepos 21 d. 19:43:09
na nera laiko prie jo prisesti

2006 m. liepos 21 d. 19:36:41
Silentist rašė:
llayla rašė:
neziuriu tada kai sedziu prie kompo

vat čia tai dvimatės erdvės manija. žiūrėti į ekraną (dažniausiai kažką kramsnojant)
o kas, jei išeitum pažiūrėti voveraičių? su simpatišku vaikinu paloštum badmintoną? pabraidytum upelyje? palaipiotum po vyšnią prisirinkti kibirėlį uogų, nebūtų geriau?

gal ir butu,bet iseiti i lauka dar reik prisiruost. visa laika sedint namie sviesa akina.

2006 m. liepos 20 d. 19:23:57
Nes nieko idomaus nerodo
O kompiuteris irgi yra blogis

Atsakyti
eqliux
2006 m. liepos 20 d. 19:09:56
Pastebėjau paskutiniu metu vieną fenomeną: teliką įsijungiu tada, kai sėdim su drauge ir jaučiam, kad išseko visos pokalbių temos, o kažką daryt TINGISI - vajėzau, kaip tada gerai pereit per visus kanalus, išsišaipyti iš visko, ką ten rodo, pradedant nauju realybės show ir klipais per mcm, baigiant eurosportu, kuris, praėjus šitiek laiko, vis dar rodo ištraukas iš pasaulio fulės čempionato, o po to nuspręsti, kad geriausias kanalas yra animal planet ir galų gale susidomėjus pažiūrėti laidą apie kobras, po to tą velnio mašiną išjungt.

o šiaip teliką naudoju tam, kam ir lintu_girl: rungtynėms ir snobui. bet pastebėjau, ir tam mažai, taip mažai, kad jau dabar beveik galėčiau sakyti, kad paskutiniu metu daugiau filmų mačiau kine nei per tv

kaip daug kas ir sakė, teliką keičia kompas; [nors teliko fanė niekad nebuvau, nu ne man ir gana] jo, gal kompas ir daugiau naudos duoda informacijos ir malonumo prasmėm, nu bet laiko atima Žymiai daugiau - atsiranda visokie forumai, mirkai, messengeriai, panašūs dalykai su internetiniais draugeliais, kurie pasidaro brangūs ir reikalingi, nors daugumos nė karto in real ir nematei

Einam, vaikai, į miškus erkių gaudyt geriau

2006 m. liepos 20 d. 18:59:07
net tokiam musulmon' uzkampyje kaip tunisas galima ziureti viena tv visa diena ir nenusibos ;] o lietuvoj ziuri 1 min ir jau nusibosta ;]

MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
Atsakyti
Xpo
2006 m. liepos 20 d. 18:57:38
1)Televizijoje sukrautas visas šūdas, kuris netilpo radio ir PC.
2)Mergaičių klykavimą girdžiu ir šiaip gatvėje.

Atsakyti
Silentist
2006 m. liepos 19 d. 04:42:14
llayla rašė:

vat čia tai dvimatės erdvės manija. žiūrėti į ekraną (dažniausiai kažką kramsnojant)
o kas, jei išeitum pažiūrėti voveraičių? su simpatišku vaikinu paloštum badmintoną? pabraidytum upelyje? palaipiotum po vyšnią prisirinkti kibirėlį uogų, nebūtų geriau?

2006 m. birželio 27 d. 18:25:06
winkin rašė:
1. nera ka zieti
2. rodo tai ka rode seniau
3. dauguma filmu yra lievi arba matyti
4. nera laiko

pritariu 100 procentu...

2006 m. birželio 27 d. 18:24:26
nes nelb kas gero jame ten yra...

2006 m. birželio 27 d. 16:25:12
nu todel kad sugedes yra...

2006 m. birželio 27 d. 00:28:19

2006 m. birželio 1 d. 15:58:31
ziuriu per tv tik kashyte, fulyte, zinias ir kai kurias laidas

Atsakyti
bulleTz
2006 m. birželio 1 d. 15:08:03
tv neziuriu diena bevejk jej randu laiko taj vakare jej gera filma rodo .. siaip dawgiawsiai bunu su drawgais ar pri pc .

2006 m. birželio 1 d. 14:33:09
niuj jo praleidziu daugiau laiko prie pc.. pas mus bendrike, siokedieniais nera teliko, (aciu dievui), ir siaip nieko nerodo idomaus, ir va va.. nera kabelines..

2006 m. birželio 1 d. 14:11:27
Dazniausiai nera tam laiko, daugiau prie PC praleidi, negu prie TV, nieko idomaus nerodo... Ziuredavau tik idomius filmus ir pora serialu ( draugai, sopranai ) bet ir tu neberodo, nors va sopranu naujas sezonas arti :>

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Good Charlotte Good Charlotte
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 721
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 225918