pasiziuriu tik filmus ar koki idomesni koncerta na dar i zinias uzmeta aki, o seip mama virtuvej visada laiko Tv ijungta tai kai kada uzmetu bet tik tiek
1. Nerodo nieko idomaus (man).
2. Gaila laiko.
3.Perdaug sugadina nervu.
4. Ta laika kol sedechiau prie teliko ash praleidzhiu bendraudama su zhmonem.
5. TV man visishkai pakeite kompiuteris, internetas.
nes nera laiko ir mano kambary jo nera ( as ir nenoriu, nes jei butu tai vis isijungciau) o kazkaip eit i kita kambari isijungt tv ir ziuret nera iprocio.. ziuriu tik vakarais kai ka :draugus (kuriu ir tai neberodo del to kvailo baro) kyski( ziurim su teciu) ir ozburnus( fucking great)
tv ziuriu tik del krepsinio, fules, f-1, na tik del sporto. kartais paziuriu ir zinias. daugiau - nieko. paprasciausiai daugiau niekas nedomina. o gal suradau labiau turiningesniu laisvalaikio praleidimo budu...
Nežiūriu TV, nes ten paprasčiausiai nieko gero nerodo. Turiu įdomesnių ir naudingesnių laisvalaikio praleidimo būdų negu žiūrėti eilinę muilo operą arba realybės šou "Keičiu žmoną". Ir apskritai - TV yra blogis, mano supratimu. Jei kartais ir prisidėdu prie televizoriaus, tai tik pažiūrėti kokią kultūros, mokslo ar dokumentinę laidą per LTV. Ir tai labai retai pasitaiko.
As tai labai retai ziuriu,beveik neisijungiu
1.Neidomu,isskyrus kai rodo koki gera filma,bet ir tai dazniausiai galvoju paziuresiu tikrai paziuresiu ir nepaziuriu.....
2.Televizorius slegia ir gadina nuotaika
3.Nemegstu sedet vienoj vietoj
4.Slykscios reklamos
5.Blasko demesi
Daugiau neprisimenu,bet lyg ir yra daugiau.
1. Tai yra neaktyvus poilsio būdas. Geriau pramogauti su telefonu arba internetu, kadangi tada pats įsitrauki savo veikla, iniciatyva.
2. Geriau manau naujienas gauti iš tų sričių, kurios mane domina, o per TV kol jų sulauksi turi per akis ir ausis praleisti daug nereikalingos, neesminės info.
3. Taupau gyvenimą, kadangi pvz. Tv reklamos labai reikalauja tavo dėmesio ir laiko.
Kodėl jūs jo nežiūrite, arba jeigu žiūrite, pagrįskite, kodėl naudinga jį žiūrėti.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2005 m. balandžio 29 d. 18:07:46
2005 m. balandžio 29 d. 17:54:38
2005 m. balandžio 29 d. 17:42:30
2005 m. balandžio 29 d. 17:40:56
2-labai retai rodo ka nors gero
3-kompas&muzika&kt.dalykai idomiau
2005 m. balandžio 29 d. 17:36:54
2005 m. balandžio 24 d. 07:00:36
2005 m. balandžio 24 d. 06:56:28
1. Nerodo nieko idomaus (man).
2. Gaila laiko.
3.Perdaug sugadina nervu.
4. Ta laika kol sedechiau prie teliko ash praleidzhiu bendraudama su zhmonem.
5. TV man visishkai pakeite kompiuteris, internetas.
2005 m. balandžio 24 d. 06:49:43
2005 m. balandžio 23 d. 17:11:50
2005 m. balandžio 23 d. 16:48:40
2005 m. balandžio 22 d. 23:28:26
2005 m. balandžio 22 d. 15:55:24
2005 m. balandžio 22 d. 15:54:04
2005 m. balandžio 22 d. 15:41:29
2005 m. balandžio 21 d. 18:46:54
2005 m. balandžio 21 d. 18:39:53
2005 m. balandžio 19 d. 19:03:53
2005 m. balandžio 19 d. 19:01:40
1.Neidomu,isskyrus kai rodo koki gera filma,bet ir tai dazniausiai galvoju paziuresiu tikrai paziuresiu ir nepaziuriu.....
2.Televizorius slegia ir gadina nuotaika
3.Nemegstu sedet vienoj vietoj
4.Slykscios reklamos
5.Blasko demesi
Daugiau neprisimenu,bet lyg ir yra daugiau.
2005 m. balandžio 19 d. 18:51:44
1. Tai yra neaktyvus poilsio būdas. Geriau pramogauti su telefonu arba internetu, kadangi tada pats įsitrauki savo veikla, iniciatyva.
2. Geriau manau naujienas gauti iš tų sričių, kurios mane domina, o per TV kol jų sulauksi turi per akis ir ausis praleisti daug nereikalingos, neesminės info.
3. Taupau gyvenimą, kadangi pvz. Tv reklamos labai reikalauja tavo dėmesio ir laiko.
Kodėl jūs jo nežiūrite, arba jeigu žiūrite, pagrįskite, kodėl naudinga jį žiūrėti.