na is tikruju nera taip man kad be kurio nors atlikejo ar grupes negaleciau gyvent. Taciau yra grupes kurios savo muzika tikrai labai giliai isireze man i dushia. tai g&g ir konektas pagrinde... ir pvz dabar alchemija ir konekto "respektas hiphopui" yra vertingiausi man albumai. Su jais skirtis butu tikrai lb sunku
Kad ir kur beeitum, vis tiek esi čia ;]
siaip be eminemo ,kad ir koks jis shudas butu ,bet po tuo shudu pastoviai slepiasis gilios mintys nu ... nu isskyrus tokiose dainose kaip lose it ar without me vnzo bro yr kep yr .
be distillers, nine inch nails, bob marley, red hot chili peppers, dresden dolls, dad kennedys... et ir dar be ko nors... siaip is vis be muzikos negaleciau gyvent..
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
Nemanau, kad galeciau vienareiksmiskai pasakyt, kad be kazkurios grupes gyvent negaleciau ;] Nezinojau ir gyvenau sau. Bet galbut galeciau pamineti System Of A Down... Nors ir nemirstu del ju muzikos, taciau ji yra kazkuo kitokia, ypatinga, kazko inese i mano gyvenima ;] O pries metus buciau pasakius, kad be The Rasmus mirciau... Bet laikas bega, skonis keiciasi... ;] Siaip isvis negaleciau gyventi be muzikos ;]
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2005 m. rugpjūčio 1 d. 19:22:33
2005 m. rugpjūčio 1 d. 16:51:54
Lee Ryan
va va ash ir...nors gal ir ishgyvenchiau, tik klausimas ar man butu tuomet gera gyvent...
2005 m. liepos 31 d. 17:56:41
2005 m. liepos 31 d. 15:37:28
2005 m. liepos 31 d. 15:07:35
2005 m. liepos 31 d. 15:01:59
2005 m. liepos 31 d. 11:05:23
2005 m. liepos 31 d. 10:51:09
2005 m. liepos 31 d. 10:49:02
2005 m. liepos 30 d. 06:29:54
del pastarojo jau buwau laabaj issigandus
2005 m. liepos 30 d. 06:06:32
2005 m. liepos 30 d. 05:58:06
2005 m. liepos 29 d. 15:14:04
1. RHCP
2. Pearl Jam
3. Bjork
niam
2005 m. liepos 29 d. 14:58:42
2005 m. liepos 27 d. 19:30:04
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2005 m. liepos 27 d. 19:29:20
2005 m. liepos 27 d. 19:20:04
2005 m. liepos 27 d. 18:53:00
2005 m. liepos 27 d. 01:02:08
2005 m. liepos 26 d. 23:26:48