reiks pasiziureti,kazkaip kiek ziurejau autikus, tai arba neveza arba tik iki talino numeta gaila kad drauge isvaro vasarai dirbti i anglija ji tai tikrai vaziuotu
Su lektuvu?? Hmz... Lako gal ir sutaupytumem, bet tik ne bapkiu... Bet gi Eurolines duoda kelione pirmyn-atgal uz 284Lt! Tik Taline ilgai sedet reikia. Nu bet ten irgi beveik Suomija! Ten Suomiai prisigert atvaro... Nors nelabai man girti zomnes, bet bent jau suomiai! Nezinau ar ka rasiu kas kartu noretu...
kuo daugiau liaudies tai kazkur po 10euru nukrenta uz kambari....bet kiek suprantu tik lektuvu ten galima patekti, bo kazkaip ziurejau kad autikas tik iki Talino numeta, o kur dar keltis su keltu ir dar iki Vantos trenktis..tai ta pati kaina iseina su lektuvu, ir laiko desimt kartu maziau uzima ir ismeta Vantoij.
Na vienai tai aisku kad liudnoka ir sunkoka butu, bet jei ,man uzplauktu tai atn smugio islekciau....man taip budinga kartais. as jau pradejau gana rimtai apie tai galvoti. Dar si menesi kazka regsiu ir galvosiu, na ir jei viskas bus ciki tai jauciu ir varysiu
Tame LOTO tai daugiau praloshi nei ishloshi... Bet ash irgi i Ankka noriu, ten tikrai bus nerealu! Greit TR i LT neatvarys (bent jau shiais metais), o ir shiaip i Suomija idomu paziuret. Gal ir bus sunku susigaudyt, bet drauge sake, kad ten jie visi anglishkai shneka, o ir ji jei galetu man padetu. Ji tai labai nori kad ash atvaryciau. Bet viena gi taip nepaimsiu ir nenuvaziuosiu! Bent jau kokiu poros zmoniu del kompanijos vistiek reikia. Tada ir vieshbutis pigesnis gaunasi...
Beje, man tos varonos ish po Lauri skvernu, tai taip UCH atrodo, negaliu atsiziuret! Ash ir pati kai plata isigijau, tai niekaip negalejau nustot jo kilnot. Graziai atrodo...
Kuo toliau tuo labiau as galvoju kad varysiu i ankarock'a nors viena diena ten sudalyvauti... gal cia is nieko neveikimo pradejau taip kliedeti, bet noriu,noriu,noriu,noriu,noriu,noriu,nori u,noriu,noriu,noriu,noriu,noriu,noriu,no riu,noriu,noriu,noriu,noriu,
as paskaiciavau apytiksliai kad 300 euru reiktu trim dienom, be islaidu maistui gerimams ir pan
eurais tai atrodo nedaug, bet kai paverti litais tai joooo stuka visa. seip jei is suomijos varai tai visai nieko atbuni per razmus ir shiaushi, bet kai is toliau vaziuoji tai kazkaip nelabai apsimoka trumpam, bent jau as noreciau ne tik festivalije sudalyvauti, bet nors trumpam paplavineti po helsinki. Dabar rasau darba apie Suomijos svietimo sistema, tai beieskodama medziagos tiek graziu nuotrauku priziurejau, kad ziaurei noriu savom akim pamatyti
Shiaip daug kas ish suomiu zada i kuria nors viena diena varyt. Tai tipo kai baigiasi festivalis jie ishkart seda i traukinuka ir tuut tuut namo. Jie ten patys nelabai susizaveje vieshbuciu kainomis, nes jei nori 5* tai koki 100EUR vienaj dienai gali ruosht... Kiti tai dar ir vietoj palapines stato.
pries koki menesi planavau vasara kelione i talina ir helsinki + serenos aqvaparkas, bet i festivali tai kazkur dvigubai reiktu tiek bapkiu..... o nakvynei kad bile ne landyne ir saugu butu, nereikia 5 zvaigzduciu viezbucio
Viva-Ice ->>> Yra labai neblogas vieshbutis Vantaa mieste (ten juk ir vyks festivalis). Tokia arena ten, netoli stoties. www.urheilupuisto.com <- Atrodo jo site'as. Ten keliom kalbom yra. Jei neatidaro shito, tai siulau bandyt per google ieshkot "Tikkurila". Ten duoda nemokamus pusrycius ir rytine sauna... Blyn kaip ash noriu i ta festivali, bet nieks su manim nevazuoja. Ten TR 100% gros naujas savo dainas!
as tai savo irgi mylimai puseserytei, kuria noreciau nusmaugti uzdaviau klausimeli kur normaliausiai butu galima apsigyventi helsinkyje, jei vaziuociau i festivali.....tai dabar laukiu nzn kiek laiko atsakymo. Idomu ar sulauksiu (ji menesi gyveno, turetu kazka jau orientuotis, gal)
Mano geroji kritishkoji pussesere, kuria ash kartais taip myliu, jog norisi vietoj pasmaugt pamaciusi klipa pasake: "Tos varnos pas ji dar nuo "ITS" laiku uzsigulejo, galetu dazniau apatinius keist..." Klipo planas ("Live Letters" idetas) bishki kioks, ten kamera turejo aplink Lauri ratais skraidyt ir visaip sukinetis. Betnupieshta gan neblogai ir panashus rezultatas. Tik "IML" nelabai panashus - tikroji versija daug labiau cool!
Kai maciau per MTV klipo filmavima, tai man taip gaila Lauri buvo. Tame Stokholme buvo apie -1 laipsni shalcio, o Lauri ten turejo blashkytis pirmyn atgal po lietum (dirbtiniu...)! Shiaip po paltu jis visas buvo apvyniotas plevele! Ji buvo su lipnia juosta priklijuota jam prie sprando! Bet galva, sake, buvo padengta tik kepure, po kuria ten irgi ne ka daugiau nei -1 laipsnis buvo...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 3 d. 18:55:13
2005 m. gegužės 3 d. 17:04:07
2005 m. gegužės 2 d. 19:07:28
2005 m. gegužės 2 d. 19:03:05
Na vienai tai aisku kad liudnoka ir sunkoka butu, bet jei ,man uzplauktu tai atn smugio islekciau....man taip budinga kartais. as jau pradejau gana rimtai apie tai galvoti. Dar si menesi kazka regsiu ir galvosiu, na ir jei viskas bus ciki tai jauciu ir varysiu
2005 m. gegužės 2 d. 18:29:32
2005 m. gegužės 2 d. 18:27:33
Beje, man tos varonos ish po Lauri skvernu, tai taip UCH atrodo, negaliu atsiziuret! Ash ir pati kai plata isigijau, tai niekaip negalejau nustot jo kilnot. Graziai atrodo...
2005 m. gegužės 2 d. 09:50:53
2005 m. gegužės 1 d. 17:15:12
2005 m. gegužės 1 d. 15:38:02
2005 m. gegužės 1 d. 09:38:29
eurais tai atrodo nedaug, bet kai paverti litais tai joooo stuka visa. seip jei is suomijos varai tai visai nieko atbuni per razmus ir shiaushi, bet kai is toliau vaziuoji tai kazkaip nelabai apsimoka trumpam, bent jau as noreciau ne tik festivalije sudalyvauti, bet nors trumpam paplavineti po helsinki. Dabar rasau darba apie Suomijos svietimo sistema, tai beieskodama medziagos tiek graziu nuotrauku priziurejau, kad ziaurei noriu savom akim pamatyti
2005 m. gegužės 1 d. 09:24:43
2005 m. balandžio 30 d. 21:53:49
2005 m. balandžio 30 d. 21:41:48
2005 m. balandžio 30 d. 18:03:24
2005 m. balandžio 30 d. 17:39:30
2005 m. balandžio 30 d. 16:53:19
2005 m. balandžio 29 d. 20:44:26
2005 m. balandžio 26 d. 17:32:38
2005 m. balandžio 26 d. 14:38:25
Kai maciau per MTV klipo filmavima, tai man taip gaila Lauri buvo. Tame Stokholme buvo apie -1 laipsni shalcio, o Lauri ten turejo blashkytis pirmyn atgal po lietum (dirbtiniu...)! Shiaip po paltu jis visas buvo apvyniotas plevele! Ji buvo su lipnia juosta priklijuota jam prie sprando! Bet galva, sake, buvo padengta tik kepure, po kuria ten irgi ne ka daugiau nei -1 laipsnis buvo...
2005 m. balandžio 26 d. 07:34:40
man ziaurei ziaurei patinka ta eilute "I died in my dreams" nezinau kodel, bet istrigus ji man