Shiaip Lauri minejo, kad jis su savimi visad turi uzrashu knygute i kuria rasho dainas, kai uzplaukia gera mintis. Labai daznai jis panaudoja sapnus. Kaip pats sake: I write in it all the time: when I'm with my friends, when I'm on tour, when I shit..."
The Rasmus visa shia daina vertina labai unikaliai. Ju manymu shi daina labai skiriasi nuo visu kitu esanciu albume. Jie ja irashe paskutine. Lauri ji labai daug reishkia ir shiaip jis mano, kad shi daina netgi per daug atvira.
Klipa jie norejo sukurti kitoki. Tai buvo pirmas ju klipas, kuriame jie negrojo ir kur vaidino tik Lauri. Kadangi daina ypatinga, tai ir klipas sukurtas tarsi trumpametrazinis filmas. Viskas labai leta ir aishku. The Rasmus isitikine kad klipas puikiai atitinka daina.
Shis shedevras nufilmuotas Stokholme. Kadangi jis toks ypatingas, tai vietoj iprasto skandinavisho klipo, jie padare Niujorkini varianta. Lauri shiame klipe vaidina Mirties Angela. Cituoju jo zodzius:
"I come, I walk from there, all the way to her, singing the song at the same time 'n' then I take her on my lap 'n' I take her life..."
na neveltui tas klipas apdovanojimus sluoja labai liudnas klipas, kartais vercia susimastyti. man patinka ta vietai kai is po apsiausto isskrenda varnai.....jegele na dar snekant apie apdovanojimus, tai daug kartu prabalsavau uz ta klipa
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 25 d. 16:33:26
2005 m. balandžio 25 d. 10:00:41
What's that supposed to mean?
Got lost in the fire
I died in my dreams
Reaching out for your hand
My fatal desire
2005 m. balandžio 20 d. 18:28:03
The Rasmus visa shia daina vertina labai unikaliai. Ju manymu shi daina labai skiriasi nuo visu kitu esanciu albume. Jie ja irashe paskutine. Lauri ji labai daug reishkia ir shiaip jis mano, kad shi daina netgi per daug atvira.
Klipa jie norejo sukurti kitoki. Tai buvo pirmas ju klipas, kuriame jie negrojo ir kur vaidino tik Lauri. Kadangi daina ypatinga, tai ir klipas sukurtas tarsi trumpametrazinis filmas. Viskas labai leta ir aishku. The Rasmus isitikine kad klipas puikiai atitinka daina.
Shis shedevras nufilmuotas Stokholme. Kadangi jis toks ypatingas, tai vietoj iprasto skandinavisho klipo, jie padare Niujorkini varianta. Lauri shiame klipe vaidina Mirties Angela. Cituoju jo zodzius:
"I come, I walk from there, all the way to her, singing the song at the same time 'n' then I take her on my lap 'n' I take her life..."
2005 m. balandžio 20 d. 16:21:10
2005 m. balandžio 20 d. 16:15:23
2005 m. balandžio 20 d. 15:31:01
2005 m. balandžio 20 d. 15:19:56