Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip vertinate "The Rasmus" dainos "Funeral Song" vaizdo klipą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
viva-ice
2005 m. gegužės 3 d. 18:55:13
reiks pasiziureti,kazkaip kiek ziurejau autikus, tai arba neveza arba tik iki talino numeta gaila kad drauge isvaro vasarai dirbti i anglija ji tai tikrai vaziuotu

2005 m. gegužės 3 d. 17:04:07
Su lektuvu?? Hmz... Lako gal ir sutaupytumem, bet tik ne bapkiu... Bet gi Eurolines duoda kelione pirmyn-atgal uz 284Lt! Tik Taline ilgai sedet reikia. Nu bet ten irgi beveik Suomija! Ten Suomiai prisigert atvaro... Nors nelabai man girti zomnes, bet bent jau suomiai! Nezinau ar ka rasiu kas kartu noretu...

2005 m. gegužės 2 d. 19:07:28
Tai Tulli iki menesio galo paieskok kas is draugu gal dar noretu ir gal iseis kas nors

2005 m. gegužės 2 d. 19:03:05
kuo daugiau liaudies tai kazkur po 10euru nukrenta uz kambari....bet kiek suprantu tik lektuvu ten galima patekti, bo kazkaip ziurejau kad autikas tik iki Talino numeta, o kur dar keltis su keltu ir dar iki Vantos trenktis..tai ta pati kaina iseina su lektuvu, ir laiko desimt kartu maziau uzima ir ismeta Vantoij.
Na vienai tai aisku kad liudnoka ir sunkoka butu, bet jei ,man uzplauktu tai atn smugio islekciau....man taip budinga kartais. as jau pradejau gana rimtai apie tai galvoti. Dar si menesi kazka regsiu ir galvosiu, na ir jei viskas bus ciki tai jauciu ir varysiu

2005 m. gegužės 2 d. 18:29:32
lb grazus klipas....

Atsakyti
Tuuli
2005 m. gegužės 2 d. 18:27:33
Tame LOTO tai daugiau praloshi nei ishloshi... Bet ash irgi i Ankka noriu, ten tikrai bus nerealu! Greit TR i LT neatvarys (bent jau shiais metais), o ir shiaip i Suomija idomu paziuret. Gal ir bus sunku susigaudyt, bet drauge sake, kad ten jie visi anglishkai shneka, o ir ji jei galetu man padetu. Ji tai labai nori kad ash atvaryciau. Bet viena gi taip nepaimsiu ir nenuvaziuosiu! Bent jau kokiu poros zmoniu del kompanijos vistiek reikia. Tada ir vieshbutis pigesnis gaunasi...

Beje, man tos varonos ish po Lauri skvernu, tai taip UCH atrodo, negaliu atsiziuret! Ash ir pati kai plata isigijau, tai niekaip negalejau nustot jo kilnot. Graziai atrodo...

2005 m. gegužės 2 d. 09:50:53
Kuo toliau tuo labiau as galvoju kad varysiu i ankarock'a nors viena diena ten sudalyvauti... gal cia is nieko neveikimo pradejau taip kliedeti, bet noriu,noriu,noriu,noriu,noriu,noriu,nori u,noriu,noriu,noriu,noriu,noriu,noriu,no riu,noriu,noriu,noriu,noriu,

2005 m. gegužės 1 d. 17:15:12
zinai reikia pradeti losti teleloto ir pan. gal pasisektu islosti kelis simtus

2005 m. gegužės 1 d. 15:38:02
Nu ash tai skaiciavau, kad i viena koncerto diena be pietu ur vakarienes reiketu 600 LT.

2005 m. gegužės 1 d. 09:38:29
as paskaiciavau apytiksliai kad 300 euru reiktu trim dienom, be islaidu maistui gerimams ir pan
eurais tai atrodo nedaug, bet kai paverti litais tai joooo stuka visa. seip jei is suomijos varai tai visai nieko atbuni per razmus ir shiaushi, bet kai is toliau vaziuoji tai kazkaip nelabai apsimoka trumpam, bent jau as noreciau ne tik festivalije sudalyvauti, bet nors trumpam paplavineti po helsinki. Dabar rasau darba apie Suomijos svietimo sistema, tai beieskodama medziagos tiek graziu nuotrauku priziurejau, kad ziaurei noriu savom akim pamatyti

2005 m. gegužės 1 d. 09:24:43
Shiaip daug kas ish suomiu zada i kuria nors viena diena varyt. Tai tipo kai baigiasi festivalis jie ishkart seda i traukinuka ir tuut tuut namo. Jie ten patys nelabai susizaveje vieshbuciu kainomis, nes jei nori 5* tai koki 100EUR vienaj dienai gali ruosht... Kiti tai dar ir vietoj palapines stato.

2005 m. balandžio 30 d. 21:53:49
fainas viezbutis, labai vilioja, bet jauciu reikia pries kelis men uzsisakyti, bo nemanyciau kad jis tuscias festivaliu metu

2005 m. balandžio 30 d. 21:41:48
pries koki menesi planavau vasara kelione i talina ir helsinki + serenos aqvaparkas, bet i festivali tai kazkur dvigubai reiktu tiek bapkiu..... o nakvynei kad bile ne landyne ir saugu butu, nereikia 5 zvaigzduciu viezbucio

2005 m. balandžio 30 d. 18:03:24
Viva-Ice ->>> Yra labai neblogas vieshbutis Vantaa mieste (ten juk ir vyks festivalis). Tokia arena ten, netoli stoties. www.urheilupuisto.com <- Atrodo jo site'as. Ten keliom kalbom yra. Jei neatidaro shito, tai siulau bandyt per google ieshkot "Tikkurila". Ten duoda nemokamus pusrycius ir rytine sauna... Blyn kaip ash noriu i ta festivali, bet nieks su manim nevazuoja. Ten TR 100% gros naujas savo dainas!

2005 m. balandžio 30 d. 17:39:30
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLL!!!

Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Atsakyti
viva-ice
2005 m. balandžio 30 d. 16:53:19
as tai savo irgi mylimai puseserytei, kuria noreciau nusmaugti uzdaviau klausimeli kur normaliausiai butu galima apsigyventi helsinkyje, jei vaziuociau i festivali.....tai dabar laukiu nzn kiek laiko atsakymo. Idomu ar sulauksiu (ji menesi gyveno, turetu kazka jau orientuotis, gal)

2005 m. balandžio 29 d. 20:44:26
Mano geroji kritishkoji pussesere, kuria ash kartais taip myliu, jog norisi vietoj pasmaugt pamaciusi klipa pasake: "Tos varnos pas ji dar nuo "ITS" laiku uzsigulejo, galetu dazniau apatinius keist..." Klipo planas ("Live Letters" idetas) bishki kioks, ten kamera turejo aplink Lauri ratais skraidyt ir visaip sukinetis. Betnupieshta gan neblogai ir panashus rezultatas. Tik "IML" nelabai panashus - tikroji versija daug labiau cool!

2005 m. balandžio 26 d. 17:32:38
ojoooo tikrai vargsas

2005 m. balandžio 26 d. 14:38:25
Man tai shita daina labiausiai patiko perklausius visa albuma pirma karta, nors dar buvo tik paprasta, be mushamuju...
Kai maciau per MTV klipo filmavima, tai man taip gaila Lauri buvo. Tame Stokholme buvo apie -1 laipsni shalcio, o Lauri ten turejo blashkytis pirmyn atgal po lietum (dirbtiniu...)! Shiaip po paltu jis visas buvo apvyniotas plevele! Ji buvo su lipnia juosta priklijuota jam prie sprando! Bet galva, sake, buvo padengta tik kepure, po kuria ten irgi ne ka daugiau nei -1 laipsnis buvo...

2005 m. balandžio 26 d. 07:34:40
jooo geros mintys kyla tulike
man ziaurei ziaurei patinka ta eilute "I died in my dreams" nezinau kodel, bet istrigus ji man

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2142
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 220974