there's jus too much
that time cannot erase
sita daina tokia nuostai kad net nzn ka sakyt.ir kiek bekalbeciau nesugebeciau pasakyt kokia ji man nuostabi................................ .......................tai pati graziausia daina.ji gali grot kad ir visus metus bet man neatsibo ir neatsibos...............
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
As jos taip daznai klausiau, kad ji man taip igriso, bet tai nereali daina...Todel jos taip ir klausiau...Kai groja sita daina visada prisimenu filma, liudna pasidaro...
The sky is not the limit I know
´Cause I feel higher today
---------------------------------------------------------
Diena be šypsenos - prarasta diena;)
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
Kopa rašė: siandien suzinojau, kad Armagedon'ui muzikini takeli rase ir Bon Jovi, daina vadinasi "Save The World" ji skamba albume Crush.
taciau Aerosmith suspejo tai pirmiau padaryti... bet as nesigailiu...aerosmith gabaliukas labiau tinka ir sio filmo neisivaizduoju be jos....
....anyway BON JOVI ..and Aerosmith
ir dar viena bon jovi daina siam filmui - 'mr. big time'
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 3 d. 18:55:04
6oda rašė: Toookia! Daina is didziosios D.
e tai buvo mano mintis
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
nereali daina.. o per klipa verkt norisi.. be zodziu.. rulez
Gana nustatinėt lėliška žvilgsnį..Vienai dienai tapt "Tobula kale" ir guldytis šalia tą,i į kurį jau ryt negalėsi žiūrėt. Nustok vaidint. Mergaitę. Moterį .Meilę. Gyvenimą. Netgi mirtį. Tokią,kokios geidi, tik neturi šansų pasiekt. Nustok vaidint. Vaidini Netobulai...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. sausio 15 d. 15:10:27
2006 m. sausio 15 d. 14:47:36
2006 m. sausio 14 d. 23:57:04
2006 m. sausio 14 d. 12:01:29
2006 m. sausio 13 d. 15:12:16
2006 m. sausio 12 d. 07:55:10
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2005 m. spalio 23 d. 16:08:44
2005 m. spalio 23 d. 15:43:07
2005 m. spalio 23 d. 08:28:18
Nors db nebeklawsaw,seniai atsibodo.
2005 m. spalio 23 d. 07:37:58
2005 m. rugpjūčio 11 d. 14:57:33
2005 m. rugpjūčio 6 d. 19:30:01
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. rugpjūčio 5 d. 09:33:28
2005 m. rugpjūčio 4 d. 08:57:27
siandien suzinojau, kad Armagedon'ui muzikini takeli rase ir Bon Jovi, daina vadinasi "Save The World" ji skamba albume Crush.
taciau Aerosmith suspejo tai pirmiau padaryti... bet as nesigailiu...aerosmith gabaliukas labiau tinka ir sio filmo neisivaizduoju be jos....
....anyway BON JOVI
ir dar viena bon jovi daina siam filmui - 'mr. big time'
2005 m. rugpjūčio 4 d. 08:55:05
2005 m. rugpjūčio 3 d. 18:55:04
Toookia! Daina is didziosios D.
e tai buvo mano mintis
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 2 d. 19:21:30
2005 m. rugpjūčio 2 d. 16:36:55
2005 m. rugpjūčio 2 d. 10:11:04
___________________________________________________________ Gana nustatinėt lėliška žvilgsnį..Vienai dienai tapt "Tobula kale" ir guldytis šalia tą,i į kurį jau ryt negalėsi žiūrėt. Nustok vaidint. Mergaitę. Moterį .Meilę. Gyvenimą. Netgi mirtį. Tokią,kokios geidi, tik neturi šansų pasiekt. Nustok vaidint. Vaidini Netobulai...
2005 m. birželio 19 d. 07:31:45