O čia jau kalta valstybė, kad neturi normalios įšleistų į laisvę kalinių integravimo į visuomenę programos. Ne ką mažiau kalta ir pati visuomenė, besivadovaujanti įsitikinimu "jei kartą prassikalto, tai būtinai prasikals ir dar kartą". Žmogus, į kurį žiūrima kaip į visuomenės atmatą, vėliau ar anksčiau pasmerktas tapti visuomenės atmata.
Arba tarkim numirtų (ginkdie to nelinkiu) tavo tėvai. Vienkartinę pašalpą gautum iš tų pačiųmokesčių mokėtojų pinigų. Galima surasti ne vieną realią situaciją gyvenime, kai sumokėtų mokesčių dalelė galėtų būti skiriama konkrečiai tau.
negaliu pasakyt kad esu uz ar kad esu pries.juk 1 tai juk ne mes jam davem gyvybe ne mums ja ir atimt( nesvarbu ka jis butu padares), bet kitavertus juk zmones dieba ir moka mokescius uz ju islaikyma kalejimuose, taj kodel mes turim juos islaikyt sakykim koia 30metu ar pan...gincitina diskusija
mirties bausme. uz. gerai pagalvojus tikrai geriau susaudyt tuos nenormalius nusikaltelius, negu paleist atsedejusius vos keleta metu. nzn, mano nuomone tiesiog tokia. jei zmogas neturi sazines, jei jam vienodai, tai man irgi. tegu nebegzistuoja tokiu atveju. ir siaip, manau, jei viska sugrieztintu, visu nusikaltimu maziau butu. kazkurioj saly, berods turkijoj, dar yra islikes istatymas uz vakyste kirsti rankas. ten net automobiliai paliekami neatrakinti ir jie niekam nereikalingi. vat pavogsi, neteksi rankos. dar karta, neteksi antros. neraikia? vok kiek nori.
o ir siaip pas mus lietuvoj labai svelnios bausmes, mano galva. ka as zinau, uz rimtus nusikaltimus, kad ir zmogzudyste duoda keliolika, isprievartavima duoda vos keleta metu pasedet. o chuliganizmas - pora metu. net nelygios bausmes ir taip. uoj, nebezinau, susaudyt kaip zydus, kurie zude.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
jus matet "zaliaja mylia " ? ji mamates nusiteikiau pries mirties bausme .. patys baisiausi nusikalteliai ikalinti iki gyvos galvos kentes kalejime iki kol numirs . tai neka lengvesne ypac visokie prievartautojai maniakai kalejime ypac kentes, ju kiekviena diena ten praleista bus kosmaras .
o ivygdydami mirties bausme pasielgiam ne ka kilniau nei baisiausi nusikalteliai
green-eyes rašė: uz, nes tik taip sumazintume tokiu nusikalteliu skaiciu. jei nuzude viena karta, greiciausiai nuzudys ir antra. kam rizikuot? be to taip sutaupytume valstybes lesas, nes juk uz musu uzdirbtus pinigus jie maitinami ir t.t.!
o jei tai buvo būtinoji gintis? a? O kažkoks nutukęs valstybės advokatpalaikis visai nesivargina, kad tai įrodytų, o geram advokatui pinigų nėr? Norėtum būt tokio žmogaus kailyje?
uz, nes tik taip sumazintume tokiu nusikalteliu skaiciu. jei nuzude viena karta, greiciausiai nuzudys ir antra. kam rizikuot? be to taip sutaupytume valstybes lesas, nes juk uz musu uzdirbtus pinigus jie maitinami ir t.t.!
teisė nėra mano sritis, ja domėjausi tik tiek, kiek prieš porą metų reikėjo egzaminui. Taip staigiai dabar nesugalvoju tokių valstybių.
O nekalto žmogaus auką man labai gerai pavaizduoja filmas "Žalioji Mylia". Vienas iš nedaugelio, kuris mane pravirkdo.
Žinai pas mus už kai kuriuos nusikaltimus juokingos bausmės. Vat šiandie skaičiau lr apie pedofilą. Už vaikų tvirkinimą gavo nepilnus 8 metus, pritaikius amnestiją, bausmė buvo sumažinta. Negana to, šmikis pasirodo įstatymus išmano, kol jis kaliūzinosi iš jo buto dingo ki kurie daiktai. Tai dabar jis iš valstybės prisiteisė solidžią sumą...
jei būčiau tikra, tikrai tikra, kad mano vaikas kaltas, tai neslėpčiau, kad ir kaip sunku būtų. Bet jei ne... jei mano vaikas būtų paaukotas tam, kad kažkas toliau gyventų negraužiamas sąžinės - savo rankom galėčiau pusę pasaulio išskerst..
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 26 d. 06:51:22
2005 m. rugpjūčio 26 d. 06:38:06
2005 m. rugpjūčio 26 d. 05:36:55
bet kitavertus juk zmones dieba ir moka mokescius uz ju islaikyma kalejimuose, taj kodel mes turim juos islaikyt sakykim koia 30metu ar pan...gincitina diskusija
žmonės dirba ir moka mokesčius, tai tiesa. tačiau tik labai nedidelė dalis tų mokesčių tenka nuteistiesiems. Jei tų nuteistųjų nebūtų, patikėk, mokesčiai ne ką mažesni būtų.
Arba tarkim numirtų (ginkdie to nelinkiu) tavo tėvai. Vienkartinę pašalpą gautum iš tų pačiųmokesčių mokėtojų pinigų. Galima surasti ne vieną realią situaciją gyvenime, kai sumokėtų mokesčių dalelė galėtų būti skiriama konkrečiai tau.
2005 m. rugpjūčio 25 d. 16:44:56
2005 m. rugpjūčio 25 d. 16:21:45
2005 m. rugpjūčio 25 d. 15:12:03
o ir siaip pas mus lietuvoj labai svelnios bausmes, mano galva. ka as zinau, uz rimtus nusikaltimus, kad ir zmogzudyste duoda keliolika, isprievartavima duoda vos keleta metu pasedet. o chuliganizmas - pora metu. net nelygios bausmes ir taip. uoj, nebezinau, susaudyt kaip zydus, kurie zude.
2005 m. rugpjūčio 25 d. 12:09:12
uz ir priesh. spresti patiems.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 25 d. 12:06:28
2005 m. rugpjūčio 25 d. 11:55:32
regis kažkas nesiteikė paskaitinėti to, kas buvo keliais komentarais žemiau
2005 m. rugpjūčio 25 d. 11:52:29
o ivygdydami mirties bausme pasielgiam ne ka kilniau nei baisiausi nusikalteliai
2005 m. rugpjūčio 25 d. 11:16:46
2005 m. rugpjūčio 25 d. 11:04:17
2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:59:17
2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:45:07
uz, nes tik taip sumazintume tokiu nusikalteliu skaiciu. jei nuzude viena karta, greiciausiai nuzudys ir antra. kam rizikuot? be to taip sutaupytume valstybes lesas, nes juk uz musu uzdirbtus pinigus jie maitinami ir t.t.!
2005 m. rugpjūčio 25 d. 09:24:54
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:57:17
teisė nėra mano sritis, ja domėjausi tik tiek, kiek prieš porą metų reikėjo egzaminui. Taip staigiai dabar nesugalvoju tokių valstybių.
O nekalto žmogaus auką man labai gerai pavaizduoja filmas "Žalioji Mylia". Vienas iš nedaugelio, kuris mane pravirkdo.
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:51:09
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:46:43
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:36:58
O priplėkusi vienutė šauni mintis. Tik aš tam kaliniui dar duočiau virvagalį, kad pasikartų, jei nuspręs, kad tai būtina.
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:28:05