Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Mirties bausmė: už ir prieš?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 19
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
JGmore
2013 m. vasario 11 d. 20:25:12

Kinijoj prieš 3 sav. pasekelbė įstatymą: jei nužudai žmogų, kuriam yra virš 80 metų, tai nesiskaito žmogžudyste ir nebūsi nubaustas.... nu ką aš žinau, man asmeniškai toks įstatymas yra visiška nesąmonė... suprantu, ten jų daug, bet... bausmės reikia... Aš už

2013 m. vasario 11 d. 06:22:21

gal tik tam tikriems žmonėms, pagadinusiems negrįžtamai/neatstatomai daugelio kitų žmonių gyvenimus.

bet ir tai man būtų mieliau, jog būtų ne mirtis, ne kalėjimas, ne piniginės baudos, tačiau žmogų ištaisanti (o kitus panašius - įbauginanti) ypatingai sunkių sąlygų tremtis

2013 m. sausio 12 d. 01:19:54

Uz.

2013 m. sausio 11 d. 23:12:26

Nedievas...

2011 m. kovo 29 d. 19:42:47
Jei pasmerki mirti gyvą ,tai kitame gyvenime, būsi pasmerktas jau tu.Taigi kas ,už mirties bausmę?

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
metal4ewer
2011 m. kovo 29 d. 19:39:28
Uz.

Atsakyti
Huuug
2011 m. sausio 31 d. 23:17:34
Už. Aišku tiems kurie tikrai to verti, už savo darbus.

2010 m. lapkričio 4 d. 22:48:15
Kad ir kaip ten būtų aš PRIEŠ. Nors gal ir sumažėtų nusikaltimų (kai nužudomas žmogus) skaičius, bet aš vistiek prieš.

2010 m. birželio 12 d. 14:16:23
Prieš mirties bausmę. Ir paaiskinsiu kodėl. Seniau buvo vykdoma mirties bausme ir jos dėka žuvo daug nekaltų žmonių, dabar esant DNK tyrimams tai išsiaiškinama. Toliau mes turime eiti priemoralinio supratimo ir tolerancijos. Tai va

Atsakyti
kinomane
2010 m. birželio 10 d. 11:41:52
Uz.

Atsakyti
InFamOus_DoMiniOn_
2010 m. birželio 9 d. 18:25:29
Tik UŽ. Mirtis už mirtį.

Atsakyti
Sahja
2010 m. birželio 9 d. 15:46:20
PRIEŠ--- yra klaida mirties bausmė.Tai yra nuodėmė,jau be tos kurią padarė nuteistasis...Tai lengviausias ir nemoksliškiausias būdas išspręsti problemas...Kol bus mitries bausmė, tol mes visi būsime nesaugūs...Kerštas,tai nesprendimas....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
sonia-amy
2010 m. birželio 9 d. 10:44:28
NeBatonas rašė:
sonia-amy rašė:
Tai zinoma kad uz...Is esmes tai visus kurie yra nuteisti iki gyvos galvos, nes ju islaikymas brangus, o siaip ar taip jie nebereikalingi (ziauriai skamba tas zodis bet kito nesugalvojau)...Galbut tai kvailas vaikiskas pasakymas, bet tie zmones kurie zudo ir ne viena ir ne du kartus turi buti sutramdyti ir vienintelis budas yra mirties bausme...

butent. geriau nei uz mokesciu moketoju pinigus 70metu islaikyt kalejime kol numirst, ar paleis uz gera elgesi ir vel prades zudyt ar pns.

Kaip gerai kad nors kazkas suprato mane

Atsakyti
NeBatonas
2010 m. birželio 9 d. 10:37:58
sonia-amy rašė:
Tai zinoma kad uz...Is esmes tai visus kurie yra nuteisti iki gyvos galvos, nes ju islaikymas brangus, o siaip ar taip jie nebereikalingi (ziauriai skamba tas zodis bet kito nesugalvojau)...Galbut tai kvailas vaikiskas pasakymas, bet tie zmones kurie zudo ir ne viena ir ne du kartus turi buti sutramdyti ir vienintelis budas yra mirties bausme...

butent. geriau nei uz mokesciu moketoju pinigus 70metu islaikyt kalejime kol numirst, ar paleis uz gera elgesi ir vel prades zudyt ar pns.

2010 m. birželio 9 d. 10:36:52

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. birželio 9 d. 01:23:55
ziurint , ka zmogus padare, nes siaip sedeti kalejime manau yra blogiau uz mirti. Na net nezinau...

Atsakyti
LastOneonEarth (Užblokuotas)
2010 m. sausio 22 d. 17:17:27

Tam tikrais atvejais reikalinga mirties bausmė

Atsakyti
dirge
2010 m. sausio 21 d. 22:24:14
kategoriskai pries

Atsakyti
dingusi_kazkur
2009 m. lapkričio 24 d. 16:41:59
Nu ok, tebūnie. Neskaičiau nieko apie jį ir nežinojau, kad jis teistas jau.

2009 m. lapkričio 24 d. 16:29:44
dingusi tu man rodos nepazysti tokiu veikeju arba nesi susitikus su jeis ir bendravus visu pirma tokiem auklejimas yra px, jiem auklejimas ar kazko mokymasis yra silpnumo rodymas,jie nenuori kazko ismokti,jei jam skirsi viesu darbu padirbet su senom bobutem, ar pavalyt gatves,ar da koke nesamone,jis tik apsidziaugs kad gavo toke nesamone,ir toliau tyciosis is teisesaugos, sakys ha duhai tik tiek tesugebeja padaryt,priverte mane gatves valyt,pazystu as tokiu daug ir tokie veiksmai jiem tik juoka tesukelia.ir taip del suns nuzudimo jam tikrai nereikia skirti mirties bausmes.na bent metus galejo skirt.ir del vagysciu ranku kapot nereik,ziaurumas gimdo tik ziauruma.o del darbo kazkas jau ce rase kaip kad amerikoje yra dirba jie kalejime ir fsio.galetu ir lietuvoi taip pat pdaryt.bet jau kad paleist visus sadistus y laisve ir duot jiem tipo viesuju darbu tai ce jau nesamone.tokiem yra dzin.

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Puslapiai: 1234567 ... 19
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

Ainis Storpirštis Ainis Storpirštis
6,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 3096
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 210183