ikalinta_plunksnoje rašė: už, bet su sąlyga, kad būtų labiau gilinamasi ir stebima, ar žmogus tikrai žiaurus, iškrypęs nusikaltėlis. Negalėčiau atleisti sau, nuteisus nekaltą žmogų myriop. Bet taip pat negaliu pakęsti tų nežmoniškų šiknių.
Viskas daug sudėtingiau, nei atrodo. Mirtimi nesišvaistom.
už, bet su sąlyga, kad būtų labiau gilinamasi ir stebima, ar žmogus tikrai žiaurus, iškrypęs nusikaltėlis. Negalėčiau atleisti sau, nuteisus nekaltą žmogų myriop. Bet taip pat negaliu pakęsti tų nežmoniškų šiknių.
Kaip jausis žmonės, nuteisiantys kažką myriop?
Kas užgarantuos, kad nuteisiamas tikrai kaltas žmogus?
Ar mes išgelbėtume pasaulį nuo smurto ir žudinių patys žudydami?
Čia ne išeitis. Ir dar kartą sakau, ne be reikalo ji buvo panaikinta. Čia kaip ir su eutanazija. Niekad negali žinoti. Ne žmonių tai galioje.
manijack (Užblokuotas)
2008 m. kovo 18 d. 18:10:16
Uz! perdaug visokiu iskrypeliu prisiviso siam pasauli , reikia ir imtis atitinkamu priemoniu pries tokius , o ne pasodina 5metam , praeja pora metu ir paleida uz gera elgesi.. kur teisybe? , ner teisybes ir nebus...
imo reikia mirties bausmės. bet ne dabar ir ne šitoj šūdliavoj nes man atrodo pats pagr klausimas kyla ne todėl reikia čia susišikusiam pedikui kuris kankina vaikus ir paskui juos nužudo suleist mirtiną injekciją ar ne o veikiau ar tas bičas tikrai yra kaltas dėl to kuo kaltinamas nes jeigu ne tai būsim nužudę nekaltą žmogų ir tada jau kris ant visos visuomenės sąžinės šita šūdo dėmė. va
Iš vienos pusės žiūrint ... mūsų planetoje ir taip perdaug priviso žmonių : ] Engiame save patys, o dar savanoriškai išlaikome pasmerkuosius. Jie turėtų būti vieni pirmų sąraše, atsikratyti (bjauriai pasakyta). Na, bet mirties bausmė ar kalėjimas iki galvos nėra duodamas už saldainių pavogimą iš močiutės rankinės.
Aš esu už, nes atvejų, kai daromi neatleistini veiksmai, yra tikrai daugiau nemažai.
NeNi rašė: Pritariu visapusiškai.Nužudo po kelis žmones,paguli kaliūzėje bambas ant gulto išvertę,gauna maisto už mūsų pinigus ir vėl išėje žudo.ne ne taip negalima.
paguli sakai... ir dar bambas išverę... tarkim tarkim: )
lacunacoil rašė: įvest ir kuo greičiau...blet vakar avarijoje gyvi sudegė 6 žmonės tarp jų 3 vaikai...ir kaltininkai buvę girti liko gyvi ir juos paleido netgi tik po apklausos.,..tokius iškart uždaryt ir tik mirties bausmė...negaliu man nervai ir sveikas protas tokių dalykų neišneša...
na man ziauriau atrodo, kai zmogus nuzudo, gauan 15 metu nelaisves. atsedi. iseina. vel nuzudo. vel sedi. vel iseina. vel nuzudo... n*, tokius iskart nurasyciau
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugsėjo 5 d. 20:58:20
2008 m. gegužės 8 d. 19:14:48
2008 m. gegužės 8 d. 19:10:56
už, bet su sąlyga, kad būtų labiau gilinamasi ir stebima, ar žmogus tikrai žiaurus, iškrypęs nusikaltėlis. Negalėčiau atleisti sau, nuteisus nekaltą žmogų myriop. Bet taip pat negaliu pakęsti tų nežmoniškų šiknių.
Tik pasakyti reikia.
Ne be reikalo jos nebeturim.
2008 m. gegužės 8 d. 18:51:11
2008 m. gegužės 8 d. 18:46:06
2008 m. gegužės 8 d. 18:30:04
2008 m. gegužės 8 d. 18:28:41
2008 m. gegužės 8 d. 17:00:30
2008 m. kovo 26 d. 21:52:08
Priesh. Tegul gyvena ir kankinasi. Tegul grauzhia sazhine.
storžievių šlykštynių, kurie pelnytai sėdi kalėjime, sąžinė negraužia, tikiu.
2008 m. kovo 26 d. 21:50:47
2008 m. kovo 18 d. 18:10:53
Kas nuspręs, už kokius nusikaltimus ją skirti, o už kokius ne?
Kaip jausis žmonės, nuteisiantys kažką myriop?
Kas užgarantuos, kad nuteisiamas tikrai kaltas žmogus?
Ar mes išgelbėtume pasaulį nuo smurto ir žudinių patys žudydami?
Čia ne išeitis. Ir dar kartą sakau, ne be reikalo ji buvo panaikinta. Čia kaip ir su eutanazija. Niekad negali žinoti. Ne žmonių tai galioje.
2008 m. kovo 18 d. 18:10:16
2008 m. kovo 18 d. 18:07:09
2008 m. kovo 18 d. 13:59:03
2008 m. kovo 18 d. 12:05:56
2008 m. kovo 18 d. 00:44:56
Aš esu už, nes atvejų, kai daromi neatleistini veiksmai, yra tikrai daugiau nemažai.
2008 m. kovo 17 d. 23:37:09
Pritariu visapusiškai.Nužudo po kelis žmones,paguli kaliūzėje bambas ant gulto išvertę,gauna maisto už mūsų pinigus ir vėl išėje žudo.ne ne taip negalima.
paguli sakai... ir dar bambas išverę... tarkim tarkim: )
2008 m. kovo 17 d. 23:34:30
2007 m. gruodžio 9 d. 20:30:52
2007 m. gruodžio 6 d. 01:34:00
įvest ir kuo greičiau...blet vakar avarijoje gyvi sudegė 6 žmonės tarp jų 3 vaikai...ir kaltininkai buvę girti liko gyvi ir juos paleido netgi tik po apklausos.,..tokius iškart uždaryt ir tik mirties bausmė...negaliu man nervai ir sveikas protas tokių dalykų neišneša...
na man ziauriau atrodo, kai zmogus nuzudo, gauan 15 metu nelaisves. atsedi. iseina. vel nuzudo. vel sedi. vel iseina. vel nuzudo... n*, tokius iskart nurasyciau