Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 56789101112131415 ... 19
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
CyberPirate
2007 m. balandžio 23 d. 09:03:20
Nemėgstu/nesuprantu aš jo muzikos.
O dar neseniai skaitydama vieną tokią knygą, radau, kad Brianas Warneris išsioperavo stuburą, kad galėtų sau pačiulpt. ;o
Nesupratau tiesa čia ar ne, bet norėjosi apsivemt.
Šlykštus jis šiaip.

Atsakyti
be_inis
2007 m. balandžio 23 d. 01:49:17
sesuo_mirtie rašė:
man patinka tuo,kad jo muzikoje yra gaslumo,kuris nedrasko akiu...kai klausai,tai toki vibravima jauti...gali pasiekti transo busena...

Nedrasko akių ? Na, tada kaip kam ... Aš manau daug pasirodymų yra iššaukiami.
O tą būseną pavadinčiau ne transu, o išprotėjimu, tik, kad taip išprotėti - jam teišeina.

Atsakyti
SLD
2007 m. kovo 23 d. 13:15:51
Jo as irgi noreciau pamayti jo senus sou, reikes internete pasieskoti, tikrai zinau, kad yra.Ta filmiuksti kur per tango tv rode apie jo biografija tai turiu tai ten tik keletas momentu tokiu pvz: kaip pjaustosi tuo paciu buteliu ir pns.

Atsakyti
sesuo_mirtie
2007 m. kovo 17 d. 15:48:37
noreciau pamatyti gyvai tuos jo senuosius šou,kur jis degina savo priespiečiu dežute,pjausto save butelio šukemis...idomu...

Atsakyti
SLD
2007 m. kovo 17 d. 14:07:55
Turiu visus MM albumus, nemazai vaizdo klipu ir 3 koncertu irasus dabar laukiu naujausio jo albumo "Eat me drink me" Atlikejas jis tikrai yra geras.Ir aplamai protingas zmogus kuris veikia zymiai daugiau nei apie ji yra rasoma, juk spaudai yra idomus tik kokie nors skandalai ir pns. todel dageliui ir susidaro toks vaizdas , kad MM yra kazkoks iskrypelis, skandalistas ir pns. Beviltiski zmones yra tiek kurie nieko nezino ir daug nesamoniu sneka net nepasidomeje.

Atsakyti
kremine_kale
2007 m. vasario 17 d. 20:58:13
sesuo_mirtie rašė:
man patinka tuo,kad jo muzikoje yra gaslumo,kuris nedrasko akiu...kai klausai,tai toki vibravima jauti...gali pasiekti transo busena...

tixliai .. ir mano nuomone panasi..

2007 m. vasario 17 d. 19:25:59

Atsakyti
Slave_of_dark
2007 m. vasario 17 d. 18:01:35
LoveBlue rašė:
Tokiu kaip jis daugeu nera.....ir jis man patinka....jo klipai tokie zaiurus bet man visai nieko

zn manau, vis del to XXI amzius, patikek jej atsirado tokiu kaip Michaely Jakson (prasome neteisti kad mano siauras akiratis nezino kaip rasyti pop dievajcio vardo) taj mergyt, manau atsiras ir tokiu kaip Marilyn Manson, nieko siais laikais nera nenukopijuojamo, bet lb stinga orginalumo ir savitumo .

Atsakyti
Slave_of_dark
2007 m. vasario 17 d. 17:56:13
jos muzika, nuostabi tik kartais (mano nuomone) jis perlenkia lazda, jo klausant jauties geraj, bet kai kartais paziuri ka jis isdarineja...

Atsakyti
poooliaina
2007 m. sausio 6 d. 22:58:35
jis geras.kitoks.o tai nuostabu,jis puikus

2007 m. sausio 6 d. 22:53:44
Upsy... biškytį sumaišiau temas, tikiuosi niekas nesupyks... tai va, apačiau man geriausia jo daina, o nuomonė, nuomonė - gera. MM valdo! Ir kas su tuo nesutinka, jau seniausiai - jo užvaldyti ;]

2007 m. sausio 6 d. 22:50:46
Coma Black a) eden eye b) the apple of discord

2006 m. spalio 21 d. 17:30:03
Sitam myspace bloge galite pasiklausyti nauja Marilyn Manson darba, sukurta naujam
filmukui The Nightmare before Christmas ( nauja Walt Disney 3D animacija), daina vadinas
This is Halloween.

Vertinkit

Atsakyti
mechanical_animal
2006 m. liepos 22 d. 01:40:21
Biguzas rašė:
tu teisus, mace, tai parodyti tik eiliniai uzkuliusiai ka veikia zvaigzdes, manyciau ne ka prasciau atrodytu Britney Spears realiame gyvenime, tarkim kaip anksciau buvo rasyta kaip su Limp Bizkit irasu studijoj davesi, nu bet cia ne esme.tas singliukas naujai perleistas tai nieko ispudingo, bet man, kaip dideliam gerbejui tureti toki daikta tikrai malonu.atsispausdinau virseli, isirasiau cd, grazu.na tiesa, isirasiau is mptrioskiu, bet ka darysi, lietuveleje nelabai rasi toki dalyka, nu gal kur nors per muzikos bomba uzsisakius ir labai graziai paprasius gal ir imtusi atvesti, o piratinio tikrai nepirksiu, nemaitinsiu piratu savo uzdirbtais pinigais.kaip suprantu turi nemazai naudingos medziagos apie Marilyn Manson, as irgi si bei ta turiu.tai gal noretum apsikeisti ar kazka panasiai?galiu pateikti sarasiuka muzikos, video.[/quo

didysis fanas vadinasi

Atsakyti
sadnambo
2006 m. liepos 12 d. 21:53:54
nu man merlin manson ikurejas tai patinka ne vien muzika bet ir savo fokusais ir nerealiais triukais kuriu pasaulyje neisdrysta daugelis magu pakartot

Atsakyti
_the_mist_
2006 m. birželio 7 d. 10:37:45
hip-hop_daughter rašė:
Aš jį dievinu... Nerealus...
give me five

2006 m. birželio 7 d. 10:08:51
Man tokis vaizdas susidaro, kad bendra nuomone suformuoja dvi Lietuvos ryto zinutes apie isoperuotus sonkaulius bei orgijas ir per radija kartais isgirstamos mobscene, personal jesus, tainted love, sweet dreams. Parasyt,kad zmogus debilas baisiai lengva. Bet tiek pasiekes ir visam pasauly zinomas jis paprasciausiai negali buti nepilno proto. Viskas daroma tikslingai ir nuodemingojo Mansono amplua veikia kuo puikiausiai.

2006 m. birželio 7 d. 09:36:07
man patinka tik pora dainu..viena ish ju personal jesus.bet ir ta pati tik coveris

Atsakyti
juskra
2006 m. birželio 7 d. 08:59:17
nu ot tep normaliai...bet klausyt tai tikrai atsibodo.tik sceninis ivaizdis geras

2006 m. sausio 29 d. 13:58:54
Nepatinka man.
Tiek jo dainos, tiek jo balsas, tiek kitų dainų perdainavimas, tiek jo sceninis ar koks tai bendras įvaizdis.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 56789101112131415 ... 19
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

Ainis Storpirštis Ainis Storpirštis
6,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 3096
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 210183